Jump to content

Tales of the Empire trailer


Recommended Posts

Na ez aztán a semmiből jött meglepetés, de én máris imádom. Elsbeth érdekes karakter volt, de a halálával még sok kérdés megválaszolatlan maradt. Barriss sorsa is elég rég lóg a levegőben. Egy ilyen kis minisorozathoz tökéletesek (szerintem ezerszer jobb választások, mint Ahsoka volt, még ha értem is, miért esett rá a választás elsőre). És főleg Barriss sztorija érdekel, már csak azért is, mert ott van a ??? Fivér a Tales of the Jedi-ból, a Negyedik Nővér az Obi-Wan Kenobiból és Marrok az Ahsokából. Három rejtélyes figura, akikről minden apróságot szívesen veszek. :) 

Link to comment
Share on other sites

Ez hogy néz már ki? :o Kibeb*szott jó lesz!!! :yes: A TBB letaglózó évadfináléja után egy ilyen rávezetés az Acolyte-ra....minimum besz*rás és geek álom! Bravo Lucasfilm! Eddig ez az év mesés! :clap:

  • Like 3
  • Tetszik 2
Link to comment
Share on other sites

- Thrawn újra felbukkan!

- GRIEVOUS!!! (fura is, hogy arra a pár másodpercre készítettek neki új modellt :P)

- Morgan háttértörténet! Dathomir! :o

- Bariss!!! :yeah:

- Marrok és az a fivér a TOTJ-ból!

 

AZTALEBORULTSZIVARVÉGITNEKI!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )

Nagyon várós, ez két olyan történet amit érdemes elmesélni. Voltak már arról pletykák korábban hogy a következő évad nem jedikről szól, akkor sith vagy fejvadászt mondogattak. De ez még jobb, ez Birodalom csak nem sithekkel, helyette inkvizítorok és egy éjnővér. Ez most jobban felcsigázott mint a Bad Batch :D

Edited by DanCarver
Link to comment
Share on other sites

4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vajon Barriss-al akarnak majd kezdeni valamit, vagy itt jobb létre szenderül? :hmm:

Szerintem itt lezárják a sztoriját és kétlem hogy életben maradna.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem ölik meg. Már egy ideje mennek az olyan pletykák, hogy a következő animációs sorozat (ami TCW/BB szintű lesz) Ventress köré épülhet a Rejtett Ösvénnyel karöltve (amúgy is a készítők azt mondogatják, hogy Ventress története még nem ért véget és még viszontlátjuk a nőt). Nem lepődnék meg, ha Bariss egy ilyen sorozatban tűnne fel, mint antagonista.

Link to comment
Share on other sites

Derült égből villámcsapás, a kellemes fajtából. Mind Elsbeth, mind Barriss rendkívül érdekes karakterek, alig várom hogy utóbbi sorsát elrendezzék. Aztán meg Grievious és a Főinkvizitor! Nosztalgia a köbön. Hát ezt tényleg nem láttuk jönni. Soha rosszabb május 4-ét!

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )

Wow hát ez meglepett de nagyon várós. És baromi közel is van. :D

Mindenkinek a háttérsztorijára kíváncsi vagyok. Jöhet, jöhet, jöhet!! :D

 

ui 1:Bakker Marrok-ot észre se vettem elsőre áááá! :D

 

ui: 2: Félek ez után még jobban bánni fogok h Morgant azonnal kicsinálták... :D

Edited by kudar
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited )
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ebből kiderül, hogy Morgan egy másik Éjnővér klánban élhetett. :hmm:

Igen, az előzetesben Mountain Clanként hivatkoznak rá. Érdekesség ebben, hogy erről a klánról már korábban is olvashattunk: a 2020-ban megjelent Klónok Háborúja: Fény és Sötétség történetei (most hirtelen nem találtam rá a neten szóval szabad fordítást alkalmaztam, angolul a neve TCW: Stories of Light and Dark) között szerepelt egy eredeti történet is, amit szimplán csak Bug néven futott. Az a Massacre című epizód utóhatását mesélte el egy új szereplő szemszögén keresztül. Ott volt megemlítve egy ún. Singing Mountain (Éneklő hegyi) klán. Minden bizonnyal onnan származhat Morgan is.

 

A Bug című történetet amúgy maga Filoni felesége, E. Anne Convery írta. :D

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

Igen, a bolygón élő összes éjnővér klánt kiirtotta, ezt korábban a TCW és a Jedi: Fallen Order is megerősítette, szóval szépen viszik tovább eme vonalat.

Csak nagyon kevés túlélője volt a dathomiri mészárlásnak: Talzin, Merrin, Elsbeth, Shelish, Yenna - ő szerepel a fent említett Bugban - és Jerserra - ő inkvizítor lett -, akiket név szerint ismerhetünk. Meg itt-ott említve van, hogy valahogy néhány klán túlétle, de se maguk a klánok, se tagok közüllük nincsenek nevesítve.

Gondolom Talzinékkal kezdett, mivel ő épp élőben próbálta kinyírni Dookut, meg hát ő volt a legfőbb vezér, de aztán tovább vonultak a többi klánhoz.

Link to comment
Share on other sites

Határozottan a kellemes fajta meglepetés ez a trailer. :clap: Nagyon jól sikerült kis ízelítő, maga az évad pedig nem kevésbé várós, mint az első felvonás!

 

Elsbeth kapcsán fontos válaszokat kaphatunk erről a kellően rejtélyes karakterről, ami még tovább növelheti a kohéziót a TCW, Rebels, The Mandalorian és az Ahsoka között. Érdekes lesz látni, mi is történt az ő Éjnővér klánjával, és hogy került tőlük a Birodalom szolgálatába, Thrawn szárnyai alá, majd a chiss már-már elvakult hívőjévé - mert van némi szakadék a két életfázis között.

 

Barriss kapcsán is nagyon izgatott vagyok, hogy végre megismerhetjük a sorsát! Így, hogy minden jel szerint Inkvizítor lesz belőle, főleg baromira sajnálom (és egyben nem értem), hogy annak idején, a Rebelsben nem őt tették meg a Hetedik Nővérnek (aki ráadásul ugyanúgy miriali volt!), mert még hatásosabbak lettek volna az Ahsokával való találkozói. Plusz most, a Tales of the Empire-ben megismerhetnénk a TCW-beli Jedi-áruló és a Rebels-beli Jedi-vadász közti átmenetet. A Luminarával való mester-tanítvány párbajban is látok potenciált, ügyesen megvalósítva nagyon emlékezetes és drámai találkozást hozhatnak ki belőle. A Barriss-Vader találkozás is érdekes lehet, az utolsó Barriss-Anakin találkozás fényében (már ha Vader reflektár Barrissre, és a csaj rájön, hogy ki volt Vader). :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information