Ugrás a kommentre

Tales of the Empire trailer


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Na ez aztán a semmiből jött meglepetés, de én máris imádom. Elsbeth érdekes karakter volt, de a halálával még sok kérdés megválaszolatlan maradt. Barriss sorsa is elég rég lóg a levegőben. Egy ilyen kis minisorozathoz tökéletesek (szerintem ezerszer jobb választások, mint Ahsoka volt, még ha értem is, miért esett rá a választás elsőre). És főleg Barriss sztorija érdekel, már csak azért is, mert ott van a ??? Fivér a Tales of the Jedi-ból, a Negyedik Nővér az Obi-Wan Kenobiból és Marrok az Ahsokából. Három rejtélyes figura, akikről minden apróságot szívesen veszek. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon várós, ez két olyan történet amit érdemes elmesélni. Voltak már arról pletykák korábban hogy a következő évad nem jedikről szól, akkor sith vagy fejvadászt mondogattak. De ez még jobb, ez Birodalom csak nem sithekkel, helyette inkvizítorok és egy éjnővér. Ez most jobban felcsigázott mint a Bad Batch :D

Szerkesztve: - DanCarver
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem nem ölik meg. Már egy ideje mennek az olyan pletykák, hogy a következő animációs sorozat (ami TCW/BB szintű lesz) Ventress köré épülhet a Rejtett Ösvénnyel karöltve (amúgy is a készítők azt mondogatják, hogy Ventress története még nem ért véget és még viszontlátjuk a nőt). Nem lepődnék meg, ha Bariss egy ilyen sorozatban tűnne fel, mint antagonista.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Derült égből villámcsapás, a kellemes fajtából. Mind Elsbeth, mind Barriss rendkívül érdekes karakterek, alig várom hogy utóbbi sorsát elrendezzék. Aztán meg Grievious és a Főinkvizitor! Nosztalgia a köbön. Hát ezt tényleg nem láttuk jönni. Soha rosszabb május 4-ét!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Wow hát ez meglepett de nagyon várós. És baromi közel is van. :D

Mindenkinek a háttérsztorijára kíváncsi vagyok. Jöhet, jöhet, jöhet!! :D

 

ui 1:Bakker Marrok-ot észre se vettem elsőre áááá! :D

 

ui: 2: Félek ez után még jobban bánni fogok h Morgant azonnal kicsinálták... :D

Szerkesztve: - kudar
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ebből kiderül, hogy Morgan egy másik Éjnővér klánban élhetett. :hmm:

Igen, az előzetesben Mountain Clanként hivatkoznak rá. Érdekesség ebben, hogy erről a klánról már korábban is olvashattunk: a 2020-ban megjelent Klónok Háborúja: Fény és Sötétség történetei (most hirtelen nem találtam rá a neten szóval szabad fordítást alkalmaztam, angolul a neve TCW: Stories of Light and Dark) között szerepelt egy eredeti történet is, amit szimplán csak Bug néven futott. Az a Massacre című epizód utóhatását mesélte el egy új szereplő szemszögén keresztül. Ott volt megemlítve egy ún. Singing Mountain (Éneklő hegyi) klán. Minden bizonnyal onnan származhat Morgan is.

 

A Bug című történetet amúgy maga Filoni felesége, E. Anne Convery írta. :D

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, a bolygón élő összes éjnővér klánt kiirtotta, ezt korábban a TCW és a Jedi: Fallen Order is megerősítette, szóval szépen viszik tovább eme vonalat.

Csak nagyon kevés túlélője volt a dathomiri mészárlásnak: Talzin, Merrin, Elsbeth, Shelish, Yenna - ő szerepel a fent említett Bugban - és Jerserra - ő inkvizítor lett -, akiket név szerint ismerhetünk. Meg itt-ott említve van, hogy valahogy néhány klán túlétle, de se maguk a klánok, se tagok közüllük nincsenek nevesítve.

Gondolom Talzinékkal kezdett, mivel ő épp élőben próbálta kinyírni Dookut, meg hát ő volt a legfőbb vezér, de aztán tovább vonultak a többi klánhoz.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Határozottan a kellemes fajta meglepetés ez a trailer. :clap: Nagyon jól sikerült kis ízelítő, maga az évad pedig nem kevésbé várós, mint az első felvonás!

 

Elsbeth kapcsán fontos válaszokat kaphatunk erről a kellően rejtélyes karakterről, ami még tovább növelheti a kohéziót a TCW, Rebels, The Mandalorian és az Ahsoka között. Érdekes lesz látni, mi is történt az ő Éjnővér klánjával, és hogy került tőlük a Birodalom szolgálatába, Thrawn szárnyai alá, majd a chiss már-már elvakult hívőjévé - mert van némi szakadék a két életfázis között.

 

Barriss kapcsán is nagyon izgatott vagyok, hogy végre megismerhetjük a sorsát! Így, hogy minden jel szerint Inkvizítor lesz belőle, főleg baromira sajnálom (és egyben nem értem), hogy annak idején, a Rebelsben nem őt tették meg a Hetedik Nővérnek (aki ráadásul ugyanúgy miriali volt!), mert még hatásosabbak lettek volna az Ahsokával való találkozói. Plusz most, a Tales of the Empire-ben megismerhetnénk a TCW-beli Jedi-áruló és a Rebels-beli Jedi-vadász közti átmenetet. A Luminarával való mester-tanítvány párbajban is látok potenciált, ügyesen megvalósítva nagyon emlékezetes és drámai találkozást hozhatnak ki belőle. A Barriss-Vader találkozás is érdekes lehet, az utolsó Barriss-Anakin találkozás fényében (már ha Vader reflektár Barrissre, és a csaj rájön, hogy ki volt Vader). :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.