Frenkie Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Nagyon jó lesz ez a sorozat. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Hűűűűaaaazanyjátamindenitvaaaóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. @Darth Porg-nál azért majd ez is kinézhet valahogy. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Ez jobb bármelyik SW előzetesnél, amit az elmúlt 10 évben kiadtak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Úristen de krvaaaaa jól nézett ki. Borzongok. Az Andor trailer se váltott ki belőlem ilyen hatást. Full PT feeling. Zseniális!!! Ahch-To?? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 1 perccel korábban, Donát írta: Ahch-To?? Ezt már pedzegettük, de aztán elvetettük. A Jedik bolygóján ne legyenek Sith-ek. Menjenek csak az Exegolra. 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 4. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: Május 4. Azt figyelitek, hogy a Jedi Templom még "talapzaton" áll és nincs annyira egybenőve Coruscant "talajával", mint a PT idején? Mintha a következő száz évben a Jedi Templomot elkezdte volna elnyelni a Coruscant, a technológia (természetellenesség, sötétség) szép lassan felfalja a Jedi Rendet. 2 8 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt már pedzegettük, de aztán elvetettük. A Jedik bolygóján ne legyenek Sith-ek. Menjenek csak az Exegolra. Emlékszem, de ez hót ziher hogy az Ahch-To lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. És persze baromi jól néz ki ez a snitt. 1 perccel korábban, Donát írta: Emlékszem, de ez hót ziher hogy az Ahch-To lesz. Nem vennék mérget rá. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 8 minutes ago, Dzséjt said: Azt figyelitek, hogy a Jedi Templom még "talapzaton" áll és nincs annyira egybenőve Coruscant "talajával", mint a PT idején? Mintha a következő száz évben a Jedi Templomot elkezdte volna elnyelni a Coruscant, a technológia (természetellenesség, sötétség) szép lassan felfalja a Jedi Rendet. Azért elég viccesen néznek ki a semmibe nyúló lépcsők, amin majd egyszer Anakin és az 501-esek fognak menetelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Van előtte valamilyen platform. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Egy leszállópályához nyúlnak, nem a semmibe 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Azért elég viccesen néznek ki a semmibe nyúló lépcsők, amin majd egyszer Anakin és az 501-esek fognak menetelni. Igazából egy platformhoz kapcsolódnak, ami amúgy 100 évvel később is megvan, csak akkor már egy árok felett van és egy sétány köti össze a lépcsőkkel. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. (szerkesztve) Egyébként az előző előzetesben úgy reklámozták, hogy nem minde az aminek látszik. Qimir túl egyértelmű sith nagyúr lenne. Lehet lesz abban még valami csavar. Szerkesztve: Május 4. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. Qimir rögtön gyanús lett az egész monológjával. Ezek szerint valóban van kapcsolat a boszik és Mae között. És valóban flashback jelenetet fogunk kapni. Kezd összeállni a sztori, bár még mindig vannak lyukak. Ki az az alak a végén? És micsoda b*szó sityakja van. Itt pedig miféle boszorkányság folyik? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. A Jedi Templomos meglátás nagyon jó. Majd a korábban játszódó Star Wars történetekben ezt még jobban be lehetne mutatni. Például a Régi Köztársaság idejében lehetnének fák és kertek körülötte még. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. A nyavalyás haterek is megint kezdik. Kiírom, hogy az elmúlt 10 év legjobb előzetesének tartom, erre bírják, hogy ez biztos szarkazmus volt. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. 23 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A nyavalyás haterek is megint kezdik. Kiírom, hogy az elmúlt 10 év legjobb előzetesének tartom, erre bírják, hogy ez biztos szarkazmus volt. Láttam a kommentedet az IGN-es videó alatt. Mégis mit vártál, hogy majd mindenki örvendezni fog? Megy a sz*rdobálás, amivel egyszerűen nem kell foglalkozni. Alapból az IGN se egy jó oldal, de mind1. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Nem baj, hadd lássák csak, hogy van aki várja. Ők azt akarják, hogy csak az ő sárdobálásuk legyen jelen. El akarják hallgattatni a pozitív élményeket keresőket. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Láttam a kommentedet az IGN-es videó alatt. Kommentálni IGN videó alá... Oké, ez is lehet egyfajta fétis. Én senkit sem ítélek el a perverziói miatt, még ha ily nyíltan közszemlére is tesz. 6 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. Csak nem Indara fénykardja? 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. (szerkesztve) Engem az érdekelne, hogy ez kinek a fénykardja lesz... Az illető láthatóan nincs jól a jobb felső sarokban a Sith-tel történt találkozás után. Szerkesztve: Május 4. - kdani20 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: Május 4. Szerintem nem Sol, Jackie vagy Yord lesz az áldozat, hanem a többi jedi jelölt közül lehet választani. Úgy néz ki amúgy, hogy a poszteren lévő kis manus vezeti el őket a helyhez. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Borzalmas amit az Acolyte kap az előzeteseknél. Főleg a "fehér" területeken. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Külföldi fórumokon is valószínűsítik, hogy Ahch-Tot láttuk a trailerben (szerintem evidens). Akinek nem tetszik a gondolat, kezdheti szoktatni magát hozzá. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. 15 órával ezelőtt, Donát írta: Úristen de krvaaaaa jól nézett ki. Borzongok. Az Andor trailer se váltott ki belőlem ilyen hatást. Full PT feeling. Zseniális!!! Ahch-To?? Nem hiszem hogy az Ahch-To lenne.. Egy sima pocsolyának nézem... De amúgy! Ez az én új kedvenc sorozatom lesz! Érzem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. (szerkesztve) Egyetértek, tényleg borzalmas, amiket kap. A haterek úgy tűnik elemükben vannak és vérszemet kaptak. Szerintem így gondolják: Na itt van egy új széria, meg kéne buktatni, kezdjük el a sárdobálást és a sz*rozást még időben, hogy a negatív visszhangkamra minél nagyobb legyen, lehetőleg még a bemutató előtt. Véleményem szerint sok hater össze is foghatott, tudatos, összehangolt akció, vagy akciósorozat lehet a részükről. Szerkesztve: Május 5. - Darth Revan9 1 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. YT kommentekben szídják, vagy hol? És mi a bajuk? Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. 13 perccel korábban, csoli1138 írta: YT kommentekben szídják, vagy hol? És mi a bajuk? Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát. IGN, GameStar. A cikkeik alatt, illetve az általuk youtube-ra feltöltött előzetes alatt. A legtöbb komment persze csak abba tud belekötni, hogy sok a nő/nem fehér rasszba tartozó. De a "kedvenceim" azok, akik szerint "olcsón néz ki, olyan mint valami fanfilm". Kérdem én, ha ez olcsó, akkor mégis mi lenne a megfelelő??? Ennyi alapján is szerintem százszor jobban néz ki, mint az eddigi SW sorozatok 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Trailer 2
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.