Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Azt figyelitek, hogy a Jedi Templom még "talapzaton" áll és nincs annyira egybenőve Coruscant "talajával", mint a PT idején? Mintha a következő száz évben a Jedi Templomot elkezdte volna elnyelni a Coruscant, a technológia (természetellenesség, sötétség) szép lassan felfalja a Jedi Rendet. :clap:

hSsUMgM.jpeg

Hozzászólás ideje:
8 minutes ago, Dzséjt said:

Azt figyelitek, hogy a Jedi Templom még "talapzaton" áll és nincs annyira egybenőve Coruscant "talajával", mint a PT idején? Mintha a következő száz évben a Jedi Templomot elkezdte volna elnyelni a Coruscant, a technológia (természetellenesség, sötétség) szép lassan felfalja a Jedi Rendet. :clap:

hSsUMgM.jpeg

Azért elég viccesen néznek ki a semmibe nyúló lépcsők, amin majd egyszer Anakin és az 501-esek fognak menetelni. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Azért elég viccesen néznek ki a semmibe nyúló lépcsők, amin majd egyszer Anakin és az 501-esek fognak menetelni. 

Igazából egy platformhoz kapcsolódnak, ami amúgy 100 évvel később is megvan, csak akkor már egy árok felett van és egy sétány köti össze a lépcsőkkel.

gLMmeTf.jpeg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Qimir rögtön gyanús lett az egész monológjával. :D

Ezek szerint valóban van kapcsolat a boszik és Mae között. És valóban flashback jelenetet fogunk kapni.

image.png

Kezd összeállni a sztori, bár még mindig vannak lyukak. Ki az az alak a végén? És micsoda b*szó sityakja van. :D

Itt pedig miféle boszorkányság folyik? :hmm:

image.png

Hozzászólás ideje:

A Jedi Templomos meglátás nagyon jó. Majd a korábban játszódó Star Wars történetekben ezt még jobban be lehetne mutatni. Például a Régi Köztársaság idejében lehetnének fák és kertek körülötte még.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
23 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A nyavalyás haterek is megint kezdik. Kiírom, hogy az elmúlt 10 év legjobb előzetesének tartom, erre bírják, hogy ez biztos szarkazmus volt.

Láttam a kommentedet az IGN-es videó alatt. Mégis mit vártál, hogy majd mindenki örvendezni fog? Megy a sz*rdobálás, amivel egyszerűen nem kell foglalkozni. Alapból az IGN se egy jó oldal, de mind1.

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Bence1997 írta:

Láttam a kommentedet az IGN-es videó alatt.

Kommentálni IGN videó alá... Oké, ez is lehet egyfajta fétis. Én senkit sem ítélek el a perverziói miatt, még ha ily nyíltan közszemlére is tesz. :evil::death:

Hozzászólás ideje:

Engem az érdekelne, hogy ez kinek a fénykardja lesz... 

Az illető láthatóan nincs jól a jobb felső sarokban a Sith-tel történt találkozás után.

Screenshot_20240504_220134_YouTube.jpg

Szerkesztve: - kdani20

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem nem Sol, Jackie vagy Yord lesz az áldozat, hanem a többi jedi jelölt közül lehet választani. Úgy néz ki amúgy, hogy a poszteren lévő kis manus vezeti el őket a helyhez.

image.png

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Donát írta:

Úristen de krvaaaaa jól nézett ki. Borzongok. Az Andor trailer se váltott ki belőlem ilyen hatást. Full PT feeling. Zseniális!!! :clap:

Ahch-To?? :yes:

8A83C7D5-ACBF-4A82-88EC-F18494B6BB82.png

Nem hiszem hogy az Ahch-To lenne.. ;) Egy sima pocsolyának nézem... :D

De amúgy! Ez az én új kedvenc sorozatom lesz! Érzem.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek, tényleg borzalmas, amiket kap. A haterek úgy tűnik elemükben vannak és vérszemet kaptak. Szerintem így gondolják: Na itt van egy új széria, meg kéne buktatni, kezdjük el a sárdobálást és a sz*rozást még időben, hogy a negatív visszhangkamra minél nagyobb legyen, lehetőleg még a bemutató előtt. Véleményem szerint sok hater össze is foghatott, tudatos, összehangolt akció, vagy akciósorozat lehet a részükről.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

YT kommentekben szídják, vagy hol?

És mi a bajuk? 

Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát. 

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, csoli1138 írta:

YT kommentekben szídják, vagy hol?

És mi a bajuk? 

Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát. 

IGN, GameStar. A cikkeik alatt, illetve az általuk youtube-ra feltöltött előzetes alatt.

A legtöbb komment persze csak abba tud belekötni, hogy sok a nő/nem fehér rasszba tartozó.

De a "kedvenceim" azok, akik szerint "olcsón néz ki, olyan mint valami fanfilm". Kérdem én, ha ez olcsó, akkor mégis mi lenne a megfelelő??? Ennyi alapján is szerintem százszor jobban néz ki, mint az eddigi SW sorozatok

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.