Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Költői kérdés volt, de ha már így elmagyaráztátok, akkor oké Nekem most is kb. olyan, mint régen. Nálam dettó. A sorozat legalja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Nálam dettó. A sorozat legalja.Láttad azóta egyáltalán? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Láttad azóta egyáltalán? Egyszer elkezdtem újranézni, de a közepénél abbahagytam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Itt talán a zene a legborzalmasabb. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nekem nem volt bajom a zenével. Bár szerintem sincs a legjobban sikerült darabok között, olyan átlagos kis rész. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nekem nem volt bajom a zenével. Bár szerintem sincs a legjobban sikerült darabok között, olyan átlagos kis rész. Fő problémája, hogy az egyik szám még csak nem is ehhez a részhez, sőt, nem is ehhez a sorozathoz készült. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Fő problémája, hogy az egyik szám még csak nem is ehhez a részhez, sőt, nem is ehhez a sorozathoz készült. Mihez készült az a bizonyos szám? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Mihez készült az a bizonyos szám? Ha az emlékezetem nem csal, akkor erre még annak idején Zééé hívta fel a figyelmünket, és ha visszaolvasol ebben a topikban, akkor láthatod. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Ja, jól emlékszel, de nem kell visszaolvasni: Gyorsabb a halálnál a film címe. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) A decoded epizódból kiderül, hogy Gha Nachkt azért hunyorog az egyik szemére, mert megsérült egy kocsmai verekedés során. Szerkesztve: 2009. December 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 28. A decoded epizódból kiderül, hogy Gha Nachkt azért hunyorog az egyik szemére, mert megsérült egy kocsmai verekedés során. Itt nem kell spoilerezni. Talán Ziro -nál sérülhetett meg, mert láttuk a mozifilmben ott. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) Itt nem kell spoilerezni. Talán Ziro -nál sérülhetett meg, mert láttuk a mozifilmben ott. Őőő... Lehet, hogy az én memóriám ennyire hiányos, de egyáltalán nem emlékszem, hogy spoiler fül mögé raktam volna. De lehet, hogy csak figyelmetlen voltam, szinte biztos. Egyébként lehetséges, hogy ott sérült meg, kérdés, hogy ott már hunyorgott-e. Szerkesztve: 2009. December 28. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Őőő... Lehet, hogy az én memóriám ennyire hiányos, de egyáltalán nem emlékszem, hogy spoiler fül mögé raktam volna. De lehet, hogy csak figyelmetlen voltam, szinte biztos. Egyébként lehetséges, hogy ott sérült meg, kérdés, hogy ott már hunyorgott-e.Nézd meg. Egyébként eléggé megszerettem azt a kis technós zenét ami R2 szökési kísérlete alatt hallható. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Őőő... Lehet, hogy az én memóriám ennyire hiányos, de egyáltalán nem emlékszem, hogy spoiler fül mögé raktam volna. Én raktam spoiler mögé, reggel félálomba kattintottam, és véletlen ez sült ki belőle... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Én raktam spoiler mögé, reggel félálomba kattintottam, és véletlen ez sült ki belőle... Akkor jó, mert legalább nem én vagyok a szenilis. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. (szerkesztve) Nekem ez a kedvenc részem. Grevious az egyik legjobb karakter a sorozatban, nekem azért is a szívem csücske, no meg a zene kifejezetten jó benne. A legtöbb filmben ha valami nagy csata készül vagy szimfonikus, vagy gitáros-rockos a betét. Én egyiket sem kedvelem, nehogy már egy droid rockot hallgasson... Szóval tetszett a csapda megoldása és Rex Old Boy keményen hátba is kapja őket...vagy s*ggbe? A csatajelenetet megnéztem többször is, mondjuk a magyar fordítás pont az ellenkezőjét mondta az előny és hátrányba kerülés terén. Az is tetszik, mikor Skywalker landolni próbál az egyik hajón és a két ellenséges hajó addig egymást lövi szét, közben pedig a tanítvány elmenekül. Ez az egyik olyan epizód, amit megjegyeztem és bármikor megnézem, mert nem tudom megunni. Szerkesztve: 2012. Március 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. No, még olyannal se találkoztam akinek ez a kedvenc része. De ez benne a szép. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hát, a többi részben nem találtam ilyen vicces társalgásokat: -Vigyen ki minket innen! -Merre is kellene mennünk? Tábornok? Nos, úgy tűnik, én vagyok a rangidős. (Az eredeti feliratból vágtam ki) Amúgy miért magázza a droidokat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Amúgy miért magázza a droidokat? A fordító így látta jónak. Egyébként hamarosan indul az első évad újranézése, abba is beszállhatsz majd. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Én 4hete szedtem le az 1-2-3-4et és néztem meg őket tömbösítve. Aztán megnéztem az új részek kiadási dátumát és ahogy fent van a kedvenc torrent oldalamon már szedem is le. Amúgy az újranézést, hogy kell érteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Én 4hete szedtem le az 1-2-3-4et és néztem meg őket tömbösítve. Aztán megnéztem az új részek kiadási dátumát és ahogy fent van a kedvenc torrent oldalamon már szedem is le. Amúgy az újranézést, hogy kell érteni? Itt megtudhatod: http://www.swsaga.hu/topic/1009-nezzuk-ujra/ Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Na megnéztem még 1*, szerintem ez a 4évad egyik legjobb része...még mindig! Mondjuk azt nem értem, Skywalker miért támadta a hadseregre, amúgy is az aszteroida mezőn keresztül jöttek volna és ugyanott történt volna a támadás is, gondolom ezzel akarta bizonyítani, hogy a terve milyen sikeres... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. A Downfall of a Droid szerintem nem Grievousra utal, hanem a beépített droid elbukására, és "kivégzésére". Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Akkor ez miért nem az azt követő rész címe, hiszen ott történik meg a dolog, az elsőben még szó sincsen ilyenről, ott a droid furán, de jól teljesíti amit rábíznak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Igazad van, bocsi, úgy emlékeztem, hogy ez a második rész címe, de az ugye a Duel of Droids, ha jól emlékszem.. De így viszont még továbbra sem Grievousra, hanem R2-ra vonatkozik, amiért "elesik" szegény a csatában, és Anakinék azt hiszik, hogy elpusztult. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. (szerkesztve) Ebben igazad van, de akkor miért Downfall, ami egyértelműen bukást jelent? Akkor az eltűnés, vagy az elvesztés sokkal jobban illet volna a címbe. A downfall inkább pl. birodalmak, vezetők hibája és ebből fakadó következményeknél szokott szerepelni, készült egy ilyen című film is... Szerkesztve: 2012. Április 4. - FlóriBá Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Attól még semmilyen körülmények között nem vonatkozhat Grievousre, mivelhogy nem droid. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Tudom, én is eddig ezt beszéltem, tehát, akkor a cím hibás, vagy mégis mi az értelme??? Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. FlóriBá! Grievous nem droid, hanem kiborg. Az 1. cím Artoora, a 2. R3-S6-ra utal. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Én még sosem hallottam, hogy valaki a SW-on belül a kiborg szót használta volna. Az is lehet, hogy a magyar kifejezőbb nyelv, sőt biztos, mint az angol és azért félrevezető a címe. Amúgy a SW világán belül van olyan, hogy tisztelgés és kézfogás, mert én ezeket sem láttam, habár, asszem a tisztelgést már igen...valami rémlik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.