NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. James Luceno: Sötét nagyúr című művét hol lehet megvenni? Online könyvesboltokon nagyrészt azt olvasom, hogy készlethiány van, ti esetleg tudtok esetleg oldalt, ahol még van készleten? A Torrent utcai könyvesboltban próbáld meg, ott láttam Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. James Luceno: Sötét nagyúr című művét hol lehet megvenni? Online könyvesboltokon nagyrészt azt olvasom, hogy készlethiány van, ti esetleg tudtok esetleg oldalt, ahol még van készleten? Most már a Szukitsnál is újra kifogyott. Antikváriumokban esetleg. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Köszi a tippeket srácok! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Kb egy hónapja már a Történetek Jabba palotájából-t olvasom, de annyira érdektelen, hogy qrva lassan haladok. Más is volt így, vagy csak én nem vagyok formában? Amúgy érdekes elgondolás, a palota szereplőinek cselekedetei azokban a napokban - csak a huszadik újrakezdés után unalmas... Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. tortenetek jabba palotajabol es a mos eisly mesek 10 oldal utan kb meg anno letettem most hogy ujra oszevasarolgattam az egeszet ezekrol megfeledkezven nekikezdtem enis huh 5 oldal max es a legutolso sorban kotottek ki ott ahol a magyar all konyvek csak a vegengyelgules utolso napjaiban hogy kiteljesedjen a kiolvasottsag ) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nem tudom, mi a bajotok vele, szerintem mindkét antológiás kötet maximálisan nyújtja azt az igazi, eredeti Star Wars érzést. Én nagyon imádtam mind a kettőt, kár, hogy most már nem adnak ki antológiákat (a Régi Köztársaságról mondjuk ). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Én a Jabba a Hutt novelláskötetet olvastam, annak idején tetszett. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nem tudom, mi a bajotok vele, szerintem mindkét antológiás kötet maximálisan nyújtja azt az igazi, eredeti Star Wars érzést. Én nagyon imádtam mind a kettőt, kár, hogy most már nem adnak ki antológiákat (a Régi Köztársaságról mondjuk ). Állítólag a jövőben lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Lucasnak egyébként összességében véve tetszett, hogy így törjön ki a lázadás, az Uralkodó szerepeltetését is ő erőltette. Galen leszármazásával sincs semmi gond. Ha Corran Horn-nak is lehettek Jedi ősei, akkor neki is lehetnek. Nem tartom valószínűnek, hogy nagy dobra verték a család alapítást. A Tomboló Erővel sokkal gyorsabban tudtam haladni, mint az Én, a Jedivel, valahogy jobban is élveztem. Stackpole könyvében sokkal több volt a vontatotabb rész. Ízlések és pofonok. Sajnos attól még, hogy Lucas erőltette az Uralkodó szerepeltetését, nem jelenti azt, hogy jó ötlet is volt. Nekem legalábbis ebben a formában nem jött be. Corrannal az a helyzet, hogy az ő karaktere és történetei még az ep1 előtt íródtak, amikor még szinte semmit sem lehetett tudni a Jedikről, így akkor még semmivel sem volt ellentmondásban az, hogy Jedi tanítvány (akit amúgy az apa tanított) volt az apja. Amit viszont utána írtak, azokban a sztorkban nagyon is lehetnek ilyen ellentmondások, Galen származása pedig az. Ha 19-ben született, akkor még a szüleinek a Régi Köztársaság korában kellett összejönniük. Ami még kicsit fura volt számomra, hogy Leiát egyértelműen tiniként látja Galen, de ha kb. egyidősek, akkor ő maga is csak tini, de a könyv valahogy nem ezt sugallja. Számomra a Tomboló Erő volt tele vontatott részekkel Kb egy hónapja már a Történetek Jabba palotájából-t olvasom, de annyira érdektelen, hogy qrva lassan haladok. Más is volt így, vagy csak én nem vagyok formában? Nekem is tetszettek ezek a novelláskötetek, bár a lent említett kettő helyett három van Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ha Anakin, a Kiválasztott megszegte a fogadalmát, más Jedikkel ez miért nem eshetett meg? Ez miért ellentmondás? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Mert Anakinról szólnak a filmek, ő más, mint a többi Jedi De végül is megeshetett másokkal is, csak elvileg az EU már figyelembe veszi az előzményeket is, ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen sztori innentől hiba lenne. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Furcsa mód a Tomboló Erőt még úgy is élveztem, hogy elejétől a végéig előre tudtam mikor mi történik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. (szerkesztve) Sean Williams: The Old Republic: Végzetes szövetség fordítása elkészült. Le van a kiadónak. A lektoroknál jár. Sajnos csak márciusban jön. A fülszöveg: "A Galaxis különböző részeiből jöttek. A Köztársaság és a Birodalom követei és ügynökei. Egy Jedi-padavan, akit nyomozni küldtek, egy volt katona, akit kirúgtak az elit Blackstar-osztagból, egy Sith-tanítvány, aki dicsőségre áhítozik, és egy titokzatos mandalori harcos. Egy különleges árverés hozta össze őket, amelynek legfőbb, legfontosabb tételét csakis egyvalaki szerezheti meg. Mindannyian készek megtenni mindent annak érdekében, hogy megkaparintsák a kincset, amelynek értéke talán egy egész bolygó teljes vagyona. Senki sem akar üres kézzel távozni. Mindenkinek vannak titkai, vágyai és tervei. És semmi sem forraszthatja őket szövetségbe – leszámítva a kegyetlen igazságot. A megszerezni kívánt, rejtélyes tárgy halálos veszélyt hordoz. Vajon képesek a Sith-ek és a Jedik, a Birodalom és a Köztársaság – az évezredes ellenségek – összefogni annak érdekében, hogy elhárítsák az egész Galaxist fenyegető csapást?" Már alig várom. A fordító most fog nekikezdeni a Deceived-nek. Szerkesztve: 2012. Január 9. - Darth Revan9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Már alig várom. A fordító most fog nekikezdeni a Deceived-nek. Reménykedtem benne, hogy februárban már olvashatjuk, de sebaj, még az Én, a Jedit se olvastam el a sok vizsga miatt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Elég érdekesen hangzik a szöveg, egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla... Jedik és Sith-ek együtt némi kincsért? Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. maga a kincs a tudast is rejtheti sokfele kincs van az elet is az ))) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Érdekes lesz a sztori. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Érdekes lesz a sztori. Igencsak! Magam részéről már régóta várok egy ilyen, Jedi-Sith kényszerszövetséges történetet. Ok, a Fate Of The Jedi sorozatban is van ilyen, de az nem jutott el hozzánk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Most kaptam egy hírlevelet a Szukitstól. Ezek alapján 7 nap múlva előrendelhetőek lesznek az első könyveik. Úgy tűnik mégis előbb jelenik meg a Halálosztag, és sajnos csak náluk lesz kapható. A Végzetes Szövetség viszont bekerül majd bolti forgalomba. Árak sajnos nincsenek még feltüntetve. Remélem nem lesznek túl drágák. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. ennek nagyon orulok a kerdes csak az hogy menyi ido amikorra kaphato is lesz? remelem februarban mar oszegyul anyi hogy nyomtatasra kerulkon:) Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. amit viszont nem ertek a halalosztag nagyon uj minek ezt kiadni ha meg a 66 ordner es a republic commando 123 kint sincs?ezek voltak elobb nem ? megint egy csomo konyv atugrásával kezdjuk az évet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. ennek nagyon orulok a kerdes csak az hogy menyi ido amikorra kaphato is lesz? remelem februarban mar oszegyul anyi hogy nyomtatasra kerulkon:) A Halálosztag lesz az első könyv, február elején, a Vágzetes Szövetség március közepén. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. amit viszont nem ertek a halalosztag nagyon uj minek ezt kiadni ha meg a 66 ordner es a republic commando 123 kint sincs?ezek voltak elobb nem ? megint egy csomo konyv atugrásával kezdjuk az évet Nincs feltétlenül átugrás, mert a Halálosztagnak nincs túl sok köze a Republic Commando könyvekhez. De előbb-utóbb jönnek majd azok is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A Végzetes Szövetség viszont bekerül majd bolti forgalomba. Nagyszerű, akkor ha meggondolom, hogy megvegyem-e, nem kell rendelgetni Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A Halálosztag lesz az első könyv, február elején, a Vágzetes Szövetség március közepén. Nem arról volt szó, hogy idén kéthavonta jönnek a könyvek? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Remélem a Halálosztag (terjedelméből adódóan) nem lesz annyira drága, mint mondjuk az Én, a Jedi. A Végzetes Szövetséget szintén várom, bár egy kicsit tartok attól, hogy nem fogok mindent érteni, ugyanis a TOR korszakról elég keveset tudok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nem arról volt szó, hogy idén kéthavonta jönnek a könyvek? Inkább arról, hogy évente 6 könyvet szeretnének kihozni. Ezt egyenletesen kéthavi ütemben lehetne. Úgy tűnik nem egyenletesen akarják. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Fúúú, gyerekek, nagyon durva dolgok derülnek ki a Darth Plagueis könyvről. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Fúúú, gyerekek, nagyon durva dolgok derülnek ki a Darth Plagueis könyvről. Igen, én is spoilereztem ma egy kicsit. Remélem, minél hamarabb megjelenik magyarul. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Inkább arról, hogy évente 6 könyvet szeretnének kihozni. Ezt egyenletesen kéthavi ütemben lehetne. Úgy tűnik nem egyenletesen akarják. Szerintem nyáron nem fognak kihozni új könyvet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.