NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. James Luceno: Sötét nagyúr című művét hol lehet megvenni? Online könyvesboltokon nagyrészt azt olvasom, hogy készlethiány van, ti esetleg tudtok esetleg oldalt, ahol még van készleten? A Torrent utcai könyvesboltban próbáld meg, ott láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. James Luceno: Sötét nagyúr című művét hol lehet megvenni? Online könyvesboltokon nagyrészt azt olvasom, hogy készlethiány van, ti esetleg tudtok esetleg oldalt, ahol még van készleten? Most már a Szukitsnál is újra kifogyott. Antikváriumokban esetleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Köszi a tippeket srácok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Kb egy hónapja már a Történetek Jabba palotájából-t olvasom, de annyira érdektelen, hogy qrva lassan haladok. Más is volt így, vagy csak én nem vagyok formában? Amúgy érdekes elgondolás, a palota szereplőinek cselekedetei azokban a napokban - csak a huszadik újrakezdés után unalmas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. tortenetek jabba palotajabol es a mos eisly mesek 10 oldal utan kb meg anno letettem most hogy ujra oszevasarolgattam az egeszet ezekrol megfeledkezven nekikezdtem enis huh 5 oldal max es a legutolso sorban kotottek ki ott ahol a magyar all konyvek csak a vegengyelgules utolso napjaiban hogy kiteljesedjen a kiolvasottsag ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nem tudom, mi a bajotok vele, szerintem mindkét antológiás kötet maximálisan nyújtja azt az igazi, eredeti Star Wars érzést. Én nagyon imádtam mind a kettőt, kár, hogy most már nem adnak ki antológiákat (a Régi Köztársaságról mondjuk ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Én a Jabba a Hutt novelláskötetet olvastam, annak idején tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Nem tudom, mi a bajotok vele, szerintem mindkét antológiás kötet maximálisan nyújtja azt az igazi, eredeti Star Wars érzést. Én nagyon imádtam mind a kettőt, kár, hogy most már nem adnak ki antológiákat (a Régi Köztársaságról mondjuk ). Állítólag a jövőben lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Lucasnak egyébként összességében véve tetszett, hogy így törjön ki a lázadás, az Uralkodó szerepeltetését is ő erőltette. Galen leszármazásával sincs semmi gond. Ha Corran Horn-nak is lehettek Jedi ősei, akkor neki is lehetnek. Nem tartom valószínűnek, hogy nagy dobra verték a család alapítást. A Tomboló Erővel sokkal gyorsabban tudtam haladni, mint az Én, a Jedivel, valahogy jobban is élveztem. Stackpole könyvében sokkal több volt a vontatotabb rész. Ízlések és pofonok. Sajnos attól még, hogy Lucas erőltette az Uralkodó szerepeltetését, nem jelenti azt, hogy jó ötlet is volt. Nekem legalábbis ebben a formában nem jött be. Corrannal az a helyzet, hogy az ő karaktere és történetei még az ep1 előtt íródtak, amikor még szinte semmit sem lehetett tudni a Jedikről, így akkor még semmivel sem volt ellentmondásban az, hogy Jedi tanítvány (akit amúgy az apa tanított) volt az apja. Amit viszont utána írtak, azokban a sztorkban nagyon is lehetnek ilyen ellentmondások, Galen származása pedig az. Ha 19-ben született, akkor még a szüleinek a Régi Köztársaság korában kellett összejönniük. Ami még kicsit fura volt számomra, hogy Leiát egyértelműen tiniként látja Galen, de ha kb. egyidősek, akkor ő maga is csak tini, de a könyv valahogy nem ezt sugallja. Számomra a Tomboló Erő volt tele vontatott részekkel Kb egy hónapja már a Történetek Jabba palotájából-t olvasom, de annyira érdektelen, hogy qrva lassan haladok. Más is volt így, vagy csak én nem vagyok formában? Nekem is tetszettek ezek a novelláskötetek, bár a lent említett kettő helyett három van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ha Anakin, a Kiválasztott megszegte a fogadalmát, más Jedikkel ez miért nem eshetett meg? Ez miért ellentmondás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Mert Anakinról szólnak a filmek, ő más, mint a többi Jedi De végül is megeshetett másokkal is, csak elvileg az EU már figyelembe veszi az előzményeket is, ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen sztori innentől hiba lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Furcsa mód a Tomboló Erőt még úgy is élveztem, hogy elejétől a végéig előre tudtam mikor mi történik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. (szerkesztve) Sean Williams: The Old Republic: Végzetes szövetség fordítása elkészült. Le van a kiadónak. A lektoroknál jár. Sajnos csak márciusban jön. A fülszöveg: "A Galaxis különböző részeiből jöttek. A Köztársaság és a Birodalom követei és ügynökei. Egy Jedi-padavan, akit nyomozni küldtek, egy volt katona, akit kirúgtak az elit Blackstar-osztagból, egy Sith-tanítvány, aki dicsőségre áhítozik, és egy titokzatos mandalori harcos. Egy különleges árverés hozta össze őket, amelynek legfőbb, legfontosabb tételét csakis egyvalaki szerezheti meg. Mindannyian készek megtenni mindent annak érdekében, hogy megkaparintsák a kincset, amelynek értéke talán egy egész bolygó teljes vagyona. Senki sem akar üres kézzel távozni. Mindenkinek vannak titkai, vágyai és tervei. És semmi sem forraszthatja őket szövetségbe – leszámítva a kegyetlen igazságot. A megszerezni kívánt, rejtélyes tárgy halálos veszélyt hordoz. Vajon képesek a Sith-ek és a Jedik, a Birodalom és a Köztársaság – az évezredes ellenségek – összefogni annak érdekében, hogy elhárítsák az egész Galaxist fenyegető csapást?" Már alig várom. A fordító most fog nekikezdeni a Deceived-nek. Szerkesztve: 2012. Január 9. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Már alig várom. A fordító most fog nekikezdeni a Deceived-nek. Reménykedtem benne, hogy februárban már olvashatjuk, de sebaj, még az Én, a Jedit se olvastam el a sok vizsga miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Elég érdekesen hangzik a szöveg, egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla... Jedik és Sith-ek együtt némi kincsért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. maga a kincs a tudast is rejtheti sokfele kincs van az elet is az ))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Érdekes lesz a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 9. Érdekes lesz a sztori. Igencsak! Magam részéről már régóta várok egy ilyen, Jedi-Sith kényszerszövetséges történetet. Ok, a Fate Of The Jedi sorozatban is van ilyen, de az nem jutott el hozzánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Most kaptam egy hírlevelet a Szukitstól. Ezek alapján 7 nap múlva előrendelhetőek lesznek az első könyveik. Úgy tűnik mégis előbb jelenik meg a Halálosztag, és sajnos csak náluk lesz kapható. A Végzetes Szövetség viszont bekerül majd bolti forgalomba. Árak sajnos nincsenek még feltüntetve. Remélem nem lesznek túl drágák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. ennek nagyon orulok a kerdes csak az hogy menyi ido amikorra kaphato is lesz? remelem februarban mar oszegyul anyi hogy nyomtatasra kerulkon:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. amit viszont nem ertek a halalosztag nagyon uj minek ezt kiadni ha meg a 66 ordner es a republic commando 123 kint sincs?ezek voltak elobb nem ? megint egy csomo konyv atugrásával kezdjuk az évet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. ennek nagyon orulok a kerdes csak az hogy menyi ido amikorra kaphato is lesz? remelem februarban mar oszegyul anyi hogy nyomtatasra kerulkon:) A Halálosztag lesz az első könyv, február elején, a Vágzetes Szövetség március közepén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. amit viszont nem ertek a halalosztag nagyon uj minek ezt kiadni ha meg a 66 ordner es a republic commando 123 kint sincs?ezek voltak elobb nem ? megint egy csomo konyv atugrásával kezdjuk az évet Nincs feltétlenül átugrás, mert a Halálosztagnak nincs túl sok köze a Republic Commando könyvekhez. De előbb-utóbb jönnek majd azok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A Végzetes Szövetség viszont bekerül majd bolti forgalomba. Nagyszerű, akkor ha meggondolom, hogy megvegyem-e, nem kell rendelgetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. A Halálosztag lesz az első könyv, február elején, a Vágzetes Szövetség március közepén. Nem arról volt szó, hogy idén kéthavonta jönnek a könyvek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Remélem a Halálosztag (terjedelméből adódóan) nem lesz annyira drága, mint mondjuk az Én, a Jedi. A Végzetes Szövetséget szintén várom, bár egy kicsit tartok attól, hogy nem fogok mindent érteni, ugyanis a TOR korszakról elég keveset tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Nem arról volt szó, hogy idén kéthavonta jönnek a könyvek? Inkább arról, hogy évente 6 könyvet szeretnének kihozni. Ezt egyenletesen kéthavi ütemben lehetne. Úgy tűnik nem egyenletesen akarják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Fúúú, gyerekek, nagyon durva dolgok derülnek ki a Darth Plagueis könyvről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Fúúú, gyerekek, nagyon durva dolgok derülnek ki a Darth Plagueis könyvről. Igen, én is spoilereztem ma egy kicsit. Remélem, minél hamarabb megjelenik magyarul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 10. Inkább arról, hogy évente 6 könyvet szeretnének kihozni. Ezt egyenletesen kéthavi ütemben lehetne. Úgy tűnik nem egyenletesen akarják. Szerintem nyáron nem fognak kihozni új könyvet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.