SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerintem ez körbevétel nem olyan súlyos dolog, elvégre a Jedik és a Sith-ek is elég hatékonyan tudnak ugrálni. Kipattan a kör közepéről, és máris szemben van vele mindenki. Dooku képességeinek ismeretében nehezen hiszem el, hogy nem bírt volna el velük, legalább egy menekülés erejéig. Az ezelőtti fénykardelvételt tragikusnak tartom, innentől kezdve nálam sztoriban bukik az epizód, hiába jók a kalózok, a Féreg, a barlangos poénok és Ashoka grimasza is - mert ezek nagyon jók. Összességében elment ez az rész, de nem hagyott bennem mélyebb nyomokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Dooku fényes kis kardjait valószínűleg Bujaféreg reinkarnációja lopta el. Persze ez már akkor is elég hihetetlennek tűnt, és azóta se változott a véleményem. Egyébként a kalózok elég rátermettek voltak, mert pl. amikor Anakin visszaszerezte a kardját, azonnal vagy hatan fogtak rá fegyvert. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Dooku fényes kis kardjait valószínűleg Bujaféreg reinkarnációja lopta el. Persze ez már akkor is elég hihetetlennek tűnt, és azóta se változott a véleményem. Egyébként a kalózok elég rátermettek voltak, mert pl. amikor Anakin visszaszerezte a kardját, azonnal vagy hatan fogtak rá fegyvert. Mármint a preinkarnációja. Momentán nem rémlik, hogy láttuk volna eddig, szerintem csak az EP6-ban tűnik majd fel. De lehet, hogy átsiklottam valami fölött. Mindenesetre nagyon szépen ragaszkodik Anakin kardjához is. Már-már aranyos... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Egy kis festékkel akár maga Bujaféreg is lehet. Válasz
atiat Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerintem ez körbevétel nem olyan súlyos dolog, elvégre a Jedik és a Sith-ek is elég hatékonyan tudnak ugrálni. Kipattan a kör közepéről, és máris szemben van vele mindenki. Dooku képességeinek ismeretében nehezen hiszem el, hogy nem bírt volna el velük, legalább egy menekülés erejéig.Az ezelőtti fénykardelvételt tragikusnak tartom, innentől kezdve nálam sztoriban bukik az epizód, hiába jók a kalózok, a Féreg, a barlangos poénok és Ashoka grimasza is - mert ezek nagyon jók. Összességében elment ez az rész, de nem hagyott bennem mélyebb nyomokat. Most nem mondjátok komolyan hogy azt hiszitek az egyik kalóz leguggolt és lecsatolta Dooku kardját? Vajon mi a francért volt ott az a vörös Kowakian monkey lizard? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Most nem mondjátok komolyan hogy azt hiszitek az egyik kalóz leguggolt és lecsatolta Dooku kardját?Vajon mi a francért volt ott az a vörös Kowakian monkey lizard? Végülis teljesen mindegy ki vette el tőle: monkey lizard, kalóz vagy maga a Mikulás: ez Dooku képességeinek a tükrében egy nonsense. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Végülis teljesen mindegy ki vette el tőle: monkey lizard, kalóz vagy maga a Mikulás: ez Dooku képességeinek a tükrében egy nonsense. Biztos őt is berúgatták a hajón. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Az alkohol az sw galaxis -jedi, és sith erők elleni- tömegpusztító fegyvere. Válasz
atiat Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Az alkohol az sw galaxis -jedi, és sith erők elleni- tömegpusztító fegyvere. Akkor ezek leitatják palpit és övék a galaxis Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Akkor ezek leitatják palpit és övék a galaxis No igen, csak akkor át kéne írni ezt a kiválasztott dolgot. Nem Anakin Skywalker a kiválasztott, hanem Jim Beam. :P Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Ha Grivi ezt látta volna.... Gondolom Sidious kellően diszkrét volt... ;-) végtére az ő tanítványáról van szó! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Ha Grivi ezt látta volna.... Gondolom Sidious kellően diszkrét volt... ;-) végtére az ő tanítványáról van szó! Szerintem ez után végleg el lett döntve, hogy Dooku majd "elfoghatja" a Köztársaság a háború végén Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hehe, lehet. Valahogy nem tudom eléggé sajnálni a gróf úr egóját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Újranézve azt kell mondjam, kiváló rész! Az egyik legjobb az évadban, pedig az emlékeimben kutatva talán nem rangsoroltam ilyen magasra. Ohnaka karaktere hatalmas! Minden mozzanata remekül megtervezett és kivitelezett. Remek karakter. A Vanqor is nagyon bejövős a maga szürkeségével. A barlang belsejét pedig a nagy felbontás mutatja meg igazán. Csodálatos! Dooku kardvesztésével megbékéltem már, teljesen elfogadtam, hogy MukMuk el tudta csórni. A legnagyobbakat csak a legjelentéktelenebb kis férgek tudják 'megbénítani'. Egyébként jólesik, hogy ez az epizód a kalózok által kiesik a megszokott mederből, és bemutatja, hogy bizony a főszereplő karakterek sem mindenhatók. Dooku elfogásán Anakinék se győznek csodálkozni. Ha ismételtem volna valamit a régi véleményemből akkor sorry. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nekem már elsőre is tetszett, a sok jó poén, párhuzam és a zene miatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nekem már elsőre is tetszett, a sok jó poén, párhuzam és a zene miatt. Az se semmi ahogy előadja Dooku elfogását a félrészeg Ohnaka: "Whom-Whom" :) Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Az se semmi ahogy előadja Dooku elfogását a félrészeg Ohnaka: "Whom-Whom" :) Ugyanez a magyar szinkronban meglehetősen érdekesre sikeredett... És amikor mutat a társaira, hogy az ő emberein még egy Sith nagyúr sem tud kifogni, aztán ott fekszenek egymás hegyén hátán csontrészegen. Az se semmi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ugyanez a magyar szinkronban meglehetősen érdekesre sikeredett... És amikor mutat a társaira, hogy az ő emberein még egy Sith nagyúr sem tud kifogni, aztán ott fekszenek egymás hegyén hátán csontrészegen. Az se semmi.Így teljes a jelenet, kiegészítve Anakin és Obi-Wan összenézésével. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. És amikor az egyik kalóz épp a pincérnő feneke felé nyúl? Magát az érintkezést nem láthatjuk, csak az azt követő csattanó pofont. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 29. És amikor az egyik kalóz épp a pincérnő feneke felé nyúl? Magát az érintkezést nem láthatjuk, csak az azt követő csattanó pofont. Az egész kantin jelenet jó. Van neki egy érdekes keleti hangulata. Ohnaka nálam az évad legjobb mellékszereplője lehetne, ha még többet szerepelne. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Van neki egy érdekes keleti hangulata. Már csak a Panjabi MC-hez hasonló zenei aláfestés miatt is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.