Ugrás a kommentre

Robot Chicken Star Wars Special I-II-III

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ez alatt most mit értesz? Én így szoktam feltenni a cuccokat, képzelt, már több, mint 50 giga adatot megosztottam így, senki sem mondta, hogy szedd el, amúgy is a jelszavazásnak és a filenevek elrejtésének is megvan a maga funkciója. Lássuk majd Te mennyit teszel a téma érdekében...

Gondolom neked kimaradt az a korszak, amikor 2-4megás net volt a legjobb és 10-12 óra alatt feltöltöttél egy filmet és szerencséd volt, ha közben nem szakadt meg. Aztán rá két napra már egy másik tag hirdette úgy a cuccodat, mintha ő fordított volna rá időt és energiát... Ma már ilyen 25megás netekkel egy feltöltés semmi perc, nem is várom el tőled, hogy ezt megértsed.

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:

Ez alatt most mit értesz? Én így szoktam feltenni a cuccokat, képzelt, már több, mint 50 giga adatot megosztottam így, senki sem mondta, hogy szedd el, amúgy is a jelszavazásnak és a filenevek elrejtésének is megvan a maga funkciója. Lássuk majd Te mennyit teszel a téma érdekében...

Most miért acsarkodsz? Én elhiszem, amit mondasz, nem is szedtem le és igen, semmit nem tettem a téma érdekében, pusztán megjegyeztem, hogy egy kicsit egoista dolog a saját nevünket jelszóként használni. Szóval nem kell a torkomnak ugrani, különben is, ez még a jobbik eset, te még nem estél át a ló túlsó oldalára, amikor a release-nél már sokkal nagyobb hangsúlyt kap a feltöltő arcoskodása és maga a tény, hogy ő töltötte fel, mint maga a release. És különben is, lehet, hogy laikusan hangzik, de szerintem a jelszónak a felhasználó bosszantásán kívül nem sok haszna van. >.<

Kivételesen nem értelek KisKósa hogy mi ezzel a gond? Warez oldalakon nagyrészt mindenki a maga nicknevét adja meg jelszónak. Nem egoizmus ez.

Jóindulatú poénnak szántam, semmi többnek. :) Csak olykor vannak olyan feltöltők, akik még hajlamosak rontani a release minőségén csak azért, hogy ráégessék a vízjelüket. FlóriBá nyilvánvalóan nem ilyen. :) De idáig nagyrészt olyan jelszavakkal találkoztam, amely vagy a honlap címe, vagy valamilyen más kód. De nem kívánok tovább OFF-olni. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Szeritnem meg olyan témába ne folyjál bele amihez nem értesz. Amikor jelszót adsz meg egy rarhoz lehet a tartalom fileneveit titkosítani és elrejteni. Ha nem tudnád a feltöltött tartalmakat a tárhelyek ellenőrzik és ha pl. egy rarban olyat találnak, hogy Robot Chiken Star Wars akkor szerzői jogra hivatkozva azonnal törlik. Felesleges mást állítanod, mert erről írtam a szakdolgozatom és lassan 7éve töltök fel így cuccokat. Ha te sem ma kezdted volna, akkor tudnád, hogy anno a warezeken a tartalmak 70%-a jelszavas volt és 80%ban a feltöltő nevét tartalmazta (20%ban a warezoldal címét, ahol uploader volt a tag). Ezzel is kivédve az olyan linkhunter oldalakat, akik minden feltöltést összelopkodtak és úgy jelenítették meg, mint saját cucc...Ez még a torrent előtti világ, elárulom.

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:

Szeritnem meg olyan témába ne folyjál bele amihez nem értesz. Amikor jelszót adsz meg egy rarhoz lehet a tartalom fileneveit titkosítani és elrejteni. Ha nem tudnád a feltöltött tartalmakat a tárhelyek ellenőrzik és ha pl. egy rarban olyat találnak, hogy Robot Chiken Star Wars akkor szerzői jogra hivatkozva azonnal törlik. Felesleges mást állítanod, mert erről írtam a szakdolgozatom és lassan 7éve töltök fel így cuccokat. Ha te sem ma kezdted volna, akkor tudnád, hogy anno a warezeken a tartalmak 70%-a jelszavas volt és 80%ban a feltöltő nevét tartalmazta (20%ban a warezoldal címét, ahol uploader volt a tag). Ezzel is kivédve az olyan linkhunter oldalakat, akik minden feltöltést összelopkodtak és úgy jelenítették meg, mint saját cucc...Ez még a torrent előtti világ, elárulom.

Rendben, de kevésbé lenéző hangnemben is ugyanúgy megértem ám. ;)

Hozzászólás ideje:

Ez nem lenézés volt, csak elmondtam, hogy a jelszavak és a levédések nem poénból és azért vannak, hogy még nagyobb legyen a CRC hiba lehetősége, hanem azért, hogy az up megérje a hosszú életkort. Nekem van 2006os feltöltésem is, pl. az Űrgolyhók, magyarul, még ma is szedegetik... :)

Ez nem lenéző hangnem, csak a mai fiatalokra jellemző, hogy mindent meg azonnal és ha valami csomagolva van, vagy jelszavazva, akkor már elégedetlenek, mert ez 1perccel több időt von el az amúgy is fontos életükből!

Hozzászólás ideje:

Még sohasem láttam a Robot Chickent.

Öreg hiba! :P

Én sokáig úgy voltam vele, hogy biztos csak valami értelmetlen baromkodás, de miután megnéztem, meglepően jónak találtam. A Family Guy-os paródiákat például veri oda-vissza. ;)

Hozzászólás ideje:

Öreg hiba! :P

Én sokáig úgy voltam vele, hogy biztos csak valami értelmetlen baromkodás, de miután megnéztem, meglepően jónak találtam. A Family Guy-os paródiákat például veri oda-vissza. ;)

Ebben egyetértek. A Robot Chicken sokkal inkább Star Wars, a Family Guy meg csak Family Guy. :)

Hozzászólás ideje:

Ebben egyetértek. A Robot Chicken sokkal inkább Star Wars, a Family Guy meg csak Family Guy. :)

A Family Guy önmagában szerintem remek, de az SW-s paródiák sajnos nem voltak nagy eresztések. A 4. rész tűrhető volt, az 5. már annyira nem jött be, a 6-on pedig érződött, hogy csak azért készítették, mert a FOX kérte.

Ha SW-paródiáról van szó, nálam mindig a RC lesz a Nr.1. :) Kár, hogy nem terveznek több részt.

• 2 évvel később...

Mi ez pontosan?Kis osszefoglalot vki legyszi!

Meg nem talalkoztam vele.(vagy csak nem emlekszem,ami nalam nem ritka)

A Robot Chicken egy paródia sorozat aminek van Star wars különkiadása.

Sőt már 3 részesre duzzadt a star wars-osak száma.

Úgy képzeld el, hogy kb bábfilm, amihez effectek, kis cgi és eredeti zenék jó hátterek vannak.

Stop motion többnyire, de a lényeg, hogy a legtöbbször olyan dolgokba ad betekintést ami nem volt a vásznon.

Szóval nem csak azzal operál, hogy ismerős jeleneteket csavar ki, hanem olyanokkal amiket nem láttunk, de felmerülhet bennünk az érdeklődés;

ilyenek pl.: Palpatine reakciója a halálcsillag elpusztuására, Darth Vader wc-re megy, Milyen egy rohamosztagos (családi)magánélete, mi van Sharlacc gyomrában, mi történne ha a fénykard elejtéskor nem kapcsolna ki.. stb.

Én magam nem mindig csípem az sw paródiákat -még az Űrgolyhókat sem szeretem- de ez egy üdítő kivétel! Imádom. Ha kellene felirat, nekem mindhárom részhez van! -csak azért írom mert ha jól rémlik valamelyik részből(szerk.: az elsőből) igencsak hiánycikk és én készítettem el az unokaöcsémmel.-jó lett :rock:

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Köszi szépen mindkettőtöknek!

Latom elegge egyszerre.:-)

Felirat ugy latom van a filmfeliratok.org-on ,mind3hoz.Ha netan nem mukodne jelentkezem Csoli!;-)

köszi mé 1x.;-)

Oké! Jó szórakozást. Nem szabad kihagyni! Majd írd ide, hogy hogy tetszett!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.