Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mindazonáltal ebbe a topikba befejezem a kommentálást, itt továbbá csak olvasok. No és ennek mi értelme? Írjál nyugodtan ha van véleményed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Mindazonáltal ebbe a topikba befejezem a kommentálást, itt továbbá csak olvasok. Noo. NoooOOOoooooOOO! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Akkor erre még válaszolok, ha nem haragudtok. Én csak azt várom el, h azt kapjam amit pl. egy bostoni diák. Se többet se kevesebbet. Jól mondod jobb kép és hang, ennyi. Én ugyanazt szó nélkül elfogadnám. Nem a minősége miatt van bajom, mert nem is ismerem, (de biztos jó munkát végzett Matthew Wood.) Illegálisan sosem töltöttem még le SW-t és SOHA nem is fogok. Mindazonáltal ebbe a topikba befejezem a kommentálást, itt továbbá csak olvasok. Ez a lényeg. Én sem és nem s fogok. Meg kell vásárolni a kiadványt, teljesen mindegy mennyibe kerül. Rajongók vagyunk nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Akkor erre még válaszolok, ha nem haragudtok. Én csak azt várom el, h azt kapjam amit pl. egy bostoni diák. Se többet se kevesebbet. Jól mondod jobb kép és hang, ennyi. Én ugyanazt szó nélkül elfogadnám. Nem a minősége miatt van bajom, mert nem is ismerem, (de biztos jó munkát végzett Matthew Wood.) Illegálisan sosem töltöttem még le SW-t és SOHA nem is fogok. Mindazonáltal ebbe a topikba befejezem a kommentálást, itt továbbá csak olvasok. Csakhogy a bostoni diák felsőbbrendübb mint mi. Többet keres, többet költ stb. Ne hasonlítsuk már magunkat egy amerikaihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Köszi, csak ez így nem túl jó, h most találtam ezt a hírt, akármelyik haveromnak meséltem nem is értették és nem is érdekelte őket. (csak nálam van meg ez a finom kocka vonal is )Teljesen elkeseredtem, na mondom beírom ide, itt legalább megértik és megértenek... Erre háááát csak sznobnak nem neveztek Pedig én úgy gondolom h HD képhez HD hang dukál. Riddick, értem, h sok amcsi kiadás jobb, csak azokat nem 1999 óta várom. Én nem tudok úgy gondolni egy boston-ira mint felsőbbrendűre. És a berlini SW-fan is alsóbbrendű? Mert ő sem kap angol HD hangot. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Ez a felsőbbrendű nem volt egy nyerő megfogalmazás szerintem Frenkie-től, bár nyilván ő tényleg így is gondolja Inkább az USA DVD és BD piaca az, ami """felsőbbrendű""" ... ami azért lássuk be, reális is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Ez a felsőbbrendű nem volt egy nyerő megfogalmazás szerintem Frenkie-től, bár nyilván ő tényleg így is gondolja Inkább az USA DVD és BD piaca az, ami """felsőbbrendű""" ... ami azért lássuk be, reális is. Dehogynem volt nyerő. Egy amerikai potenciálisi vásárló mi meg nem.Itt csak a nyomor van ott meg a fejlődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Ja azt nem írtam, h mellesleg nagy valószínűséggel a Holiday Special rajzfilm betét lesz az easter egg. Az egyetlen jó dolog abból a... Igen még arra is képes voltam, h a HS-t végignézzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Dehogynem volt nyerő. Egy amerikai potenciálisi vásárló mi meg nem.Itt csak a nyomor van ott meg a fejlődés. Ezt elfogadom, sőt egyet is értek vele, mert sajnos tényleg így van. Csak akkor a németek vagy a spanyolok miért lettek megszívatva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Ezt elfogadom, sőt egyet is értek vele, mert sajnos tényleg így van. Csak akkor a németek vagy a spanyolok miért lettek megszívatva... Nem lettek megszívatva. Ott a br annyira semmi hogy a nullához konvergál. A leutolsó segédmunkás is annyit keres hogy br neki semmi. Ha nincs tv*je az is nulla az ottani fizetésekhez képest. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Nem lettek megszívatva. Ott a br annyira semmi hogy a nullához konvergál. A leutolsó segédmunkád is annyit keres hogy br neki semmi. Ha nincs tv*je az nulla az ottani fizetésekhez képest. Úgy értem a megszívatást, h ugyanúgy nem kapnak eredeti HD hangot. Amúgy most olvasom a Fox spanyol részlegű profilját facebook-on. És nagyon nagy lázongás van náluk. Egy higgadtabb komment Alba Fiderico Figuero-tol: "Nem az, hogy az emberek Spanyolországban jobban tudnának angolul mint németül. Az angol az eredeti hangsáv, a film nyelve amin rögzítették. Ha a Star Wars-t magyarul forgatták volna, magyar HD sávnak kellene lennie" Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Úgy értem a megszívatást, h ugyanúgy nem kapnak eredeti HD hangot. Amúgy most olvasom a Fox spanyol részlegű profilját. És nagyon nagy lázongás van náluk. Akkor nem kapnak. És? Örüljenek hogy egyáltalán megjelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. te az ideális fogyasztó vagy, aki nem kérdez nem akar jobbat , csak vásárol Akkor nem kapnak. És? Örüljenek hogy egyáltalán megjelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. (szerkesztve) Akkor nem kapnak. És? Örüljenek hogy egyáltalán megjelent. Sajnos sokan meg is tették. Nem a zsemle a kicsi, a pofájuk a nagy? Na innen nem fogunk tudni előre mozdulni. Másképp látjuk a világot, ennyi. Egy utolsó szellemes idézet: "Ráadásul Spanyolországban a legdrágább a világon, de így megspórolnak nekem 100 eurot" Bárcsak itt is ilyen drága lenne. Szerkesztve: 2011. Szeptember 3. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. te az ideális fogyasztó vagy, aki nem kérdez nem akar jobbat , csak vásárol Akarhatnék én jobbat sírhatnék reggeltől-estig, de nem én döntök a kiadványról. Ha az USA-ban eldöntik hogy megjelenjen akkor annak örülök, Miért? Mert egy nagy rakás nulla itt az egész piac. Semmi. Nulla. Kapisga? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 3. Nem a zsemle a kicsi, a pofájuk a nagy? Na innen nem fogunk tudni előre mozdulni. Másképp látjuk a világot, ennyi. Jól látod. Nem kell pofázni. Örüljünk hogy megjelent. Mondjuk én simán visszavonnám a megjelenést a sok negatívum után. Nem érdemlik meg az emberek ezt a kiadványt. Még nem érettek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Egy higgadtabb komment Alba Fiderico Figuero-tol: "Nem az, hogy az emberek Spanyolországban jobban tudnának angolul mint németül. Az angol az eredeti hangsáv, a film nyelve amin rögzítették. Ha a Star Wars-t magyarul forgatták volna, magyar HD sávnak kellene lennie" Szerintem ez jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Még szerencse hogy az Obi-Maul párbajból már kaptunk részletet különben még azt hinném úgy került be a BD-sbe mint ahogy eme videóban leledzik. Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Miközben igazat adok Frenkie -nek, azért megjegyezném, hogy teljesen jogosan írja le valaki a negatív véleményét. Ha neki nem tetszik ez meg az a kiadványban, akkor annak miért ne adhatna hangot? Amin ma jót derültem, hogy az EPIV -es Halálcsillag robbanás kék pixelesedését eltüntető képeken már újabb támadni való akadt, miszerint nem olyan élénk a robbanás színe mint az SE -ben volt. Erre mondják asszem, hogy ha egy üzlet egyszer beindul. Rog. Igen, ezek a videók nem a végleges minőséget képviselik. Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Basszus.... :lol: Volt olyan, aki megköszönte, hogy felnyitották a szemét, és visszamondta a megrendelését. Még be is linkelte a screenshotot róla. Micsoda büszke sas! Ja és rájött, hogy Lucas hülye, és a továbbiakban semmi SW terméket nem vesz, a 3D -s mozikat se nézi meg. Köszöni, hogy felnyitották a szemét. Erre képes az internet. Egy olyan kiadványt mondott le, aminek a valódi természetéről (hang,kép) gyakorlatilag semmit nem tud. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Basszus.... :lol: Volt olyan, aki megköszönte, hogy felnyitották a szemét, és visszamondta a megrendelését. Még be is linkelte a screenshotot róla. Micsoda büszke sas! Ja és rájött, hogy Lucas hülye, és a továbbiakban semmi SW terméket nem vesz, a 3D -s mozikat se nézi meg. Köszöni, hogy felnyitották a szemét. Erre képes az internet. Egy olyan kiadványt mondott le, aminek a valódi természetéről (hang,kép) gyakorlatilag semmit nem tud. Bravó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Igen, ezek a videók nem a végleges minőséget képviselik. Ez egy alap dolog de ennek ellenére az újabb módosítási procedúra miatt szerintem mégis beugrottam volna nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Még szerencse hogy az Obi-Maul párbajból már kaptunk részletet különben még azt hinném úgy került be a BD-sbe mint ahogy eme videóban leledzik. Ebbe mit is kellene nézni? Vagy mi a baj? Nem is találom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Ebbe mit is kellene nézni? Vagy mi a baj? Nem is találom... Baj egy szál se. Annyi az egész hogy kispórolták belőle azt a szösszenetet ami a párbajozókat távolról mutatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Basszus.... :lol: Volt olyan, aki megköszönte, hogy felnyitották a szemét, és visszamondta a megrendelését. Még be is linkelte a screenshotot róla. Micsoda büszke sas! Ja és rájött, hogy Lucas hülye, és a továbbiakban semmi SW terméket nem vesz, a 3D -s mozikat se nézi meg. Köszöni, hogy felnyitották a szemét. Erre képes az internet. Egy olyan kiadványt mondott le, aminek a valódi természetéről (hang,kép) gyakorlatilag semmit nem tud. Ez azért nem semmi. Nagy az isten állatkertje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Baj egy szál se. Annyi az egész hogy kispórolták belőle azt a szösszenetet ami a párbajozókat távolról mutatja. Vagy snitt amikor távolról mutatják őket. Vagy van másik is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Vagy snitt amikor távolról mutatják őket. Vagy van másik is? Ezt nem igazán vágom. Részemről erről van szó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Ezt nem igazán vágom. Részemről erről van szó: Hmmm...a videóban benne volt ami az sw.com -os oldalon van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Hmmm...a videóban benne volt ami az sw.com -os oldalon van? Benne van. Arra utalgattam a videó fölött. Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Benne van. Arra utalgattam a videó fölött. Akkor nincs gond. Valószínűleg a kardozás bemutatása volt a lényeg, és ezért vágták ki ezt a távoli snittet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.