Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 5. Valami ilyesmire számítottam. A kékes árnyalatot és nem láttam. Bár eleve sötétebb beállításokkal TV -zem, lehet ez az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. A klónok támadása Na ezt is érdemes volt megnézni. A kép kristálytiszta, gyönyörű szín, részletgazdagság jellemzi. A hang se különb, bár a DVD-s effektek végig visszaköszöntek. A szinkron pedig tisztán hallható volt, újfent értetlenség afölött, hogy miért nem kapta meg a DVD verzió. Érdekes, hogy újra sikerült pár eddig nem látott képadatot fellelnem. Van új a nap alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. True HD -ben nézed? Mert ugye nekem "csak" a DTS gyári van, de már abban is akkora a dinamika, hogy ihaj. Főleg az aszteroida mezőben, és a végén a harcnál. Bár a városi üldözés se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Lentebb írtam, hogy HD-s hangsávban megfelelő erősítő hiányában nem tudom tesztelni. És ahogy hallgattam a kiadott core halkabb mint a "sima" DD hangsáv. De ami késik nem múlik, egy-két év meg egy jó menő állás után el fog szabadulni a pokol a szomszédok felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Jó, de Te mondtad, hogy a TRUE HD már sima erősítőn is dinamikusabb mint a sima DTS. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. (szerkesztve) Jó, de Te mondtad, hogy a TRUE HD már sima erősítőn is dinamikusabb mint a sima DTS. Szinkronnal nézte, az pedig csak sima Dolby Digital. Ja, hülye vagyok. Ezt kéretik nem figyelembe venni. Szerkesztve: 2012. Március 6. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 6. Jó, de Te mondtad, hogy a TRUE HD már sima erősítőn is dinamikusabb mint a sima DTS. A True HD coreja, hogy pontosítsunk.....és ha az 1,5MB-s. Kicsit fel kell tekerni a hangerőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. A Bluray-változaton nincs Dolby TrueHD. DTS-HD Master a hangsáv, abból nyeri ki a magot a sima (nem HD-s) erősítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Jogos. Bár a végeredményen nem változtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. K*rva jól szól, a szomszédok legnagyobb örömére, az a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. A szeizmikus töltetnél, ha a megfelelő hangerőre tekerünk, akkor végre azt hallhatjuk, amit 2002-ben a moziban. Emlékszem még a DVD-kiadásnál, hogy kicsit csalódtam is, hogy nem olyan erőteljes a hangzása a jelenetnek. Most a DTS-HD-nál az a jellegzetes hang brutálisan végigmegy a szobán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Ha én ilyesmit vennék ide a panelba 3 perc alatt jönne a rendőrség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 7. Ha én ilyesmit vennék ide a panelba 3 perc alatt jönne a rendőrség. Leborotválod a felső szinteket. Amúgy vehetsz nyugodtan ilyet, csak legfeljebb nem bömbölteted. Egy profi hangtechnika alacsonyabb hangerőn is kitűnő hangzást nyújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 10. A Sith-ek bosszúja Most látszik igazán ahogy végignéztem ezt is, hogy a DVD transzferrel remek munkát végeztek. Oks, élesebb volt a kép és a színek is kissé túlhúzottak, de a tisztaság ugyanaz volt szinte mint a DVD-n. A magyar hang se volt dinamikusabb vagy részletesebb. Szerintem az igazán érdekesebb része a saga nagyfelbontás nézésnek csak most következik. Most fog igazán érvényesülni az, hogy mit is tudnak elérni az igazán régi filmekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. A legnagyobb különbség a DVD és a BR között egyértelműen az ep1-4-5-6 esetén van, az ep2-3 már DVD-n is nagyon jól nézett ki (mi az hogy!). De én még az ep4-5-6-ra sem mondanám, hogy van akkora különbség a két transzfer között, mint az ep1 esetén, mivel azoknál is remek munkát végeztek anno a tisztítással. Az ep1-nél viszont a minőségi diferencia hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Egy Új remény Picit csalódás. Se szó, se beszéd, a kép transzfere mutatós, de valahogy azok az effektek.... :S Nagyon jó munkát végzet Adywan az a helyzet. Ha egyben nézzem a hat részt akkor ez most nagyon szemet szúr nekem. A Falconon a fénykard megint hol ilyen, hol olyan. A sugárvetők lövedékei se az igaziak az előzőek fényében.....Szóval kicsit csalódott vagyok. A hang se döngölt a földbe. Nincs nagy különbség a DVD-s verzióhoz képest. Maga a film azonban remek hangulatilag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. A Birodalom visszavág No ez már rendben volt minden téren......ámbátor.......a szinkront valahogy elég furcsán keverték a térhangzáshoz, mert mikor beszéltek, minden elhalkult, amikor meg nuku szöveg ment, akkor meg majd szétszakadt a szoba. Érdekes, hogy a Vader-Uralkodó párbeszédet újravették, illetve itt már hallatszik Vader lélegeztetőjének a hangja is. Amivel nem teljesen voltam kibékülve, azok a fénykardok. Nem voltak sajnos egységesek. Amúgy a transzfer szép volt, tiszta, világos, talán az árnyalatot egy-két helyen meghagyták túlerőltetve. Maga a film megint nyújtott egy-két apró többletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Érdekes, hogy a Vader-Uralkodó párbeszédet újravették Hát nem ártott, mivel a szöveg alaposan megváltozott, így se fordítás, se időzítés terén nem passzolt volna. Mondjuk kicsit gáz, hogy a film közepén Vader hangja megváltozik, de hát sajnos ez ellen csak úgy lehetett volna tenni, ha az egész filmet (vagy legalábbis Vader szövegeit) újraszinkronizálják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. A Jedi visszatér Kép, hang csillagos 'tös. Nagyon szépen felújították az egészet. Kicsit foglalkoztak volna azokkal a fránya effektekkel is......nah mindegy, tudjátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Ez az eredeti Oldie, ha régen jó volt így akkor legyen jó most is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Jó jó, csak most már ebben a CGI orgia világban szemet szúrnak az ilyenek. Nem tartana semmiből sem egységessé tenni azokat a fránya fényszabjalézerkardokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Mocskos prequel fan vagy. Pfúúúúújjj. A Jediben rengeteg festmény van. A BD felbontás még inkább láthatóvá teszi ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. A festményeket még meg sem említettem. Az az erdős robogós jelenet nagyon állat volt ismét és előre látom ahogy majd megizzadnak vele a 3D-s srácok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Jaja, nagyon jó! Én egyébként ezekkel is együtt tudok élni, nem zökkent ki. De, hogy jobb lenne mint a mai CGI, azon azért csak mosolyogni lehet. Főleg nagy felbontásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Nem tudja valaki mikor jár le a kiadási joga a magyarországi bd-nek? Nem szeretnék hoppon maradni hogy amikor megvenném már nem kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Nem tudja valaki mikor jár le a kiadási joga a magyarországi bd-nek? Nem szeretnék hoppon maradni hogy amikor megvenném már nem kapható. Szerintem lesz még belőle bőven. Tele vannak a polcok vele. Amúgy állítólag a Westendben már Sony BD játékos mellé adják a hat filmet ajándékként. 30.000 jó magyar forintért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 14. Az xpress -en most 29.990.- a SAGA csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Az 2-3. rész BD verziója egy az egyben a DVD-n lévő verzió, vagy tartalmaz újítást? Egyébként a 6. rész végén egész jól oldották meg a szinkronosok Vader "Nooo!"-ját, bár az 5. részben nem értem, mi szükség volt a Vader-Palpatine jelenet újraszinkronizálásának. A szöveg tartalma ugyanaz maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Tartalmaz újítást. Egyébként a 6. rész végén egész jól oldották meg a szinkronosok Vader "Nooo!"-ját, bár az 5. részben nem értem, mi szükség volt a Vader-Palpatine jelenet újraszinkronizálásának. A szöveg tartalma ugyanaz maradt. Őőőő... Ja, a tartalma ugyanaz, a szöveg más. Apró, de nem elhanyagolható különbség. És ugye alap, hogy nem a tartalom, hanem a szöveg alapján szinkronizálnak. Akkor jön össze a szájmozgásra illeszthető szinkron... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Milyen újításokat tartalmaz a 2-3. rész? Bár még csak egyszer láttam az ominózus jelenetet az Ep5-ből, a tartalma ugyanannak tűnt, mint az SE-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.