Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végre egyben lesz az egész, isten ments, hogy megint külön-külön vegyem meg őket. :)

Persze, én is azt szeretném, ha egy dobozban lenne 9 lemez, de kis Anakin és Luke a Tatooine-on borító nekem nem jön be. Viszont egy b*zi nagy Yoda és Vader már inkább :D
Hozzászólás ideje:

Persze, én is azt szeretném, ha egy dobozban lenne 9 lemez, de kis Anakin és Luke a Tatooine-on borító nekem nem jön be. Viszont egy b*zi nagy Yoda és Vader már inkább :D

Az már uncsi. :P És ott Anakinnak háttal Luke van, szóval ez még művészibb is. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Minket jól átvertek. A minden kikderülből megtudtuk, hogy a 9 lemezből 6-on a filmek lesznek, de hogy milyen formában, az még titok. Lesz 2 extra lemez, amin extrák lesznek. Részletek majd valamikor, de nem ma. Aki megveszi a 6 filmet egyben, az pedig kap egy bónusz lemezt, aminek 8 filmjéből 5-öt már láthattunk máshol is. :pfff:

Hozzászólás ideje:

Minket jól átvertek. A minden kikderülből megtudtuk, hogy a 9 lemezből 6-on a filmek lesznek, de hogy milyen formában, az még titok. Lesz 2 extra lemez, amin extrák lesznek. Részletek majd valamikor, de nem ma. Aki megveszi a 6 filmet egyben, az pedig kap egy bónusz lemezt, aminek 8 filmjéből 5-öt már láthattunk máshol is. :pfff:

Nem egyet, hármat. A régi trilógia kimaradt jelenetei nem hoztak lázba? Én azokra fenem a fogam. :)

Hozzászólás ideje:

Ez a Blu Ray kampány minden egyes húzásával egyre nagyobb csalódást okoz. :angry:

Eddig volt egy DVD -ből összevágott trailer, és most ez a nagy leleplezés... LOL! Már csak ennyire futja? Eddig nem látszik miért kellene ezt nekem megvennem?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem egyet, hármat.

A 6 film egybeni megvételéért csak 1 bónusz lemez jár. A másik kettőt akkor is megkapod, ha trilógiánként szerzed meg a filmeket.

Hozzászólás ideje:

Hát ez édeskevés. Én valamiféle baromi nagyfelbontású trailerre számítottam amiben pl a fénykardhibák ki vannak javítva. Ez a pár kép bedobása reklámként a Br-hez nem méltó az sw-hez. hab a trotán hogy a "Choose your country"-nál hazánk nem szerepel, azaz tuti hogy az extrákon nem lesz felirat, a filmeken még szinkron sem.

Hozzászólás ideje:

A 6 film egybeni megvételéért csak 1 bónusz lemez jár. A másik kettőt akkor is megkapod, ha trilógiánként szerzed meg a filmeket.

Hát akkor ha meg is veszem (ez most nagyon felhúzott, hogy 6 órát kellett várni egy montázsra) akkor marad az egyben.

Frenkie: Nem hiszem, hogy ettől függenek a honosítás. Bár ettől függetlenül lehet az lesz, amit mondasz. Majd meglátjuk...

Hozzászólás ideje:

Hát ez édeskevés. Én valamiféle baromi nagyfelbontású trailerre számítottam amiben pl a fénykardhibák ki vannak javítva. Ez a pár kép bedobása reklámként a Br-hez nem méltó az sw-hez. hab a trotán hogy a "Choose your country"-nál hazánk nem szerepel, azaz tuti hogy az extrákon nem lesz felirat, a filmeken még szinkron sem.

A csehek sincsenek ott, mégis lesz szinkron a BD-jükön.

Hozzászólás ideje:
Inkább nézem a DVD-t.

Nálam is. Mondjuk én a régi szinkronnal nézek klasszikot, így szerintem ígyis-úgyis marad a custom DVD nézés számomra :D

Viszont az extra lemez tartalma nagyon érdekel, de gondolom majd csak fent lesz neten.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Egyébként elnézve az extrákat, kit érdekel az 501 -es légió 1 óra 20 perces időtartamban? Az egy amcsi fan tömörülés, ami igaz, hogy azóta kiterjedtebb lett, de ne ilyeneket rakjanak már egy ilyen kiadásra! Vicc a köbön. Ennyi erővel csinálhatnának rólunk is kisfilmet.

Hozzászólás ideje:

És vannak emberek, akik új tv sorozat, neadjisten Episode 7 bejelentést vártak ma. :lol:

Azok milyet csalódhattak ma. :D Egyébként ennek az egésznek a lényegét már az elején ellőtték, hisz mind a borítók, mind a specifikáció töredékek már kint voltak az egész bohóckodás megkezdése előtt a neten.

Hozzászólás ideje:
Vicc a köbön. Ennyi erővel csinálhatnának rólunk is kisfilmet.

Valami hasonló lett volna a Fanboys DVD-n, csak az szépen lemaradt :(

De amúgy igazad van, amicsikon kívül (talán még őket se nagyon) kit érdekel az 501-esek? :)

hisz mind a borítók, mind a specifikáció töredékek már kint voltak az egész bohóckodás megkezdése előtt a neten.

Persze, épp a montázs kezdete előtt hozták nyilvánosságra a specifikációkat.
Hozzászólás ideje:

Persze, épp a montázs kezdete előtt hozták nyilvánosságra a specifikációkat.

Akkor mi értelme volt az egésznek? Még egy lemez szitázást se láttunk! Elmehetnek a pics*ba. A TCW-t ezerszer jobban promozzák mint a SAGA BD kiadást. Röhejes.

Hozzászólás ideje:

És akkor van pofájuk beleírni a hírbe, hogy: " Fans will get an exclusive first look at some of the collection's extensive special features at this year's San Diego Comic-Con International -- which marks Lucasfilm's 35th anniversary as a Comic-Con presence"

:fuck2::fuckoff:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.