Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hát, pedig eddig négy embernek már összejött mindehová a hat. Elhagyott az Erőd, öreg Jöhet a freeweb-re, ami Ody első postjában van. Hja, kifáraszt ez a sok fiatal suhanc itt az oldalon. .......jelöltlistákkal főleg. Átküldve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Karrde, a kérdésedre én azért nem válaszoltam, mert ez ügyben Ody az illetékes, viszont ő tegnap elfoglalt volt, nem voltunk "egy fórumtérben", így nehéz lett volna megbeszélni. Ma felvetettem neki az ötletet ennek megoldására. Türelem, sosem hagytunk még válasz nélkül senkit. Pláne, ha azt többen is jelezték. Akkor oké, de mivel semmi reagálás nem jött (annyi se, hogy várjak, pedig kb. két szóba kerül csak ), így azt hittem, figyelembe se lett véve Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Én is elküldtem a jelölteimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. (szerkesztve) Akkor oké, de mivel semmi reagálás nem jött (annyi se, hogy várjak, pedig kb. két szóba kerül csak ), így azt hittem, figyelembe se lett véve Köszi Kérésednek illetve kéréseteknek megfelelően ki lett tolva a határidő. Dzséjt majd ír róla meddig. Szerkesztve: 2009. Március 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Április 05-ig lehet beküldeni a jelölteket. Amúgy haladunk, már hat lista van, számos jelölttel. Csak jó lenne, ha mindenki hatot is küldene, pláne olyan kategóriákban, amikben megerőltetés nélkül lehet hatot összszedni (pl.: űrhajó kategória, mert volt olyan, aki csak egy jelöltet állított ebben). De ezt leszámítva szépen gyűlnek a jelöltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Ezt örömmel olvasom! Már a jelölt listára is nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nekem sikerült mindegyik kategóriában 6-ot állítanom. Bár volt ahol sokat gondolkodtam. A legjobb epizód kategóriában fájó szívvel mondtam le egyesekről, de egyébként ott több lett volna, mint 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Nekem sikerült mindegyik kategóriában 6-ot állítanom. Ki is egészíthetnéd még kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Április 05-ig lehet beküldeni a jelölteket. Amúgy haladunk, már hat lista van, számos jelölttel. Csak jó lenne, ha mindenki hatot is küldene, pláne olyan kategóriákban, amikben megerőltetés nélkül lehet hatot összszedni (pl.: űrhajó kategória, mert volt olyan, aki csak egy jelöltet állított ebben). De ezt leszámítva szépen gyűlnek a jelöltek. Készülget a lista. Már három kategória megvan, és a többi is gyűlik, csak azokat nehezebb kiválogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Készülget a lista. Már három kategória megvan, és a többi is gyűlik, csak azokat nehezebb kiválogatni. Remek Gyoka! Ráérsz vele. A szavazást majd a Jedi Renden is reklámozhatjuk? Bár Lara már áldását adta rá, remélem Te is benne vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Április 05-ig lehet beküldeni a jelölteket. Én nem kértem, de igazából örülök neki , hogy egy héttel tolódott a határidő, mert igen mostohán állok a dologgal, aminek ez a hatnapos munkahét sem kedvez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Ki is egészíthetnéd még kicsit. Mivel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Mivel? Viccnek szántam, csak lemaradt a smile, bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Viccnek szántam, csak lemaradt a smile, bocsi OK. Már kezdtem azt hinni, hogy nem írtam eleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Remek Gyoka! Ráérsz vele. A szavazást majd a Jedi Renden is reklámozhatjuk? Bár Lara már áldását adta rá, remélem Te is benne vagy. A Jedi Rend honlapon Lara a főnök, én csak segítek neki ezt-azt. De természetesen én is áldásom adom rá, ha ez megnyugtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Április 05-ig lehet beküldeni a jelölteket. Köszi, ezen a héten nem ment volna semmiképpen a jelöltállítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Az eredményhirdetés is csúszik egy héttel, azaz április 25 -re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Remek, hogy hagytok elég időt mindenre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Helló Dzéjt ! A lista elment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Dzséjt! Eddig mennyi listát kaptál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. 8 lista 9 embertől Bambu a fiával állította össze, és egy jelöltjük nagyon kreatív lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. És meg lehet tudni előre ezt a kreatív jelölést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Nah, én is elküldtem a 6-os listámat Dzséjtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Most már 9 lista van 10 embertől Gyűlik. És meg lehet tudni előre ezt a kreatív jelölést? A Cloack of Darkness-t összecsapását jelölték űrcsata kategóriában. Van benne csata a két háborúban lévő fél között, és bár nem hagyományos mód űrhajó az űrhajó ellen, mégis az űrben csatáznak a droidok a klónok ellen. Erre senki sem gondolt eddig, pedig szerintem teljesen igazuk van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. No igen, nem csak űrhajók csatázhatnak egymás ellen No ezt megjegyzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Most már 9 lista van 10 embertől Gyűlik. A Cloack of Darkness-t összecsapását jelölték űrcsata kategóriában. Van benne csata a két háborúban lévő fél között, és bár nem hagyományos mód űrhajó az űrhajó ellen, mégis az űrben csatáznak a droidok a klónok ellen. Erre senki sem gondolt eddig, pedig szerintem teljesen igazuk van. A légkörben lévő állomáson zajló csata minek minősül? Felszín elég messze van oda nemdebár, és ugyanez a helyzet az űrrel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Amúgy ez elég igazságtalan, hogy ilyen hamar már szavazni kell. Még csak 7 részt adtak le, így nem tud a rendes user részt venni benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Mina, te nem Phobosszal vagy? Ő követi az eseményeket hétről hétre, nézd te is nála. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Mina, te nem Phobosszal vagy? Ő követi az eseményeket hétről hétre, nézd te is nála. Szinkronnal az igazi... nem szeretek film nézés közben olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 27. Akkor ne panaszkodj. A lehetőséged megvan, az más kérdés, hogy nem élsz vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.