Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Jah. Nekem 7 órát írt ki, pedig a melóhelyen kezdtem el tölteni, mert ott mégiscsak spéci net kapcsolat van Majd reggel elindítom újra, hogy ha jövök haza, addigra végezzen. Nekem 12 órávalkeszte.Utána lemet 5-re majd 2 óránál elkezted vissza számolni és most ért le. Hát amjdnem 200 mb-oshoz képest és szenvedést azért megért. Gratula Lenci MissKarrde: És ilyenkor merül fel bennem a kérdés haaz övét leszeded akkor az enyémet mértnem nézedmeg? Nem bukóságból nem is kötegedésből csak kérdezem. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. http://www.sexuploader.com/?d=VXKTDFER Remélem, ez jó lesz... Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. http://www.sexuploader.com/?d=VXKTDFER Remélem, ez jó lesz... Ez jó link. Köszi, hogy feltöltötted megint! Megnéztem. Az elején olyan érzésem volt, hogy milyen videó lesz ez, mert ilyet már láttam. Nem sok újdonság volt. (hozzáteszem, ha először láttam volna, akkor egy szót se szólnék) Aztán úgy éreztem, a klip felétől kezdve fokozatosan bekeményítesz és a végére megint elállt a szavam. Parádés lett az Ewokos zenéve a vége! Szerintem az egyik legjobban megírt zene a SW-ban. Hatalmas katarzis élményt képes nyújtani és a jelenetek nagyon jól össze voltak vágva. Köszönöm az élményt! Jössz klubnapra? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Ez jó link. Köszi, hogy feltöltötted megint!Megnéztem. Az elején olyan érzésem volt, hogy milyen videó lesz ez, mert ilyet már láttam. Nem sok újdonság volt. (hozzáteszem, ha először láttam volna, akkor egy szót se szólnék) Aztán úgy éreztem, a klip felétől kezdve fokozatosan bekeményítesz és a végére megint elállt a szavam. Parádés lett az Ewokos zenéve a vége! Szerintem az egyik legjobban megírt zene a SW-ban. Hatalmas katarzis élményt képes nyújtani és a jelenetek nagyon jól össze voltak vágva. Köszönöm az élményt! Jössz klubnapra? Igen, érdekes. Az első kb. 3 és fel perc elég nehézkesen jött össze, valahogy nem jött össze, az utolsó két és fél perc, pedig aránylag gyorsan készült el, egyszerűen adta magát az egész, csak úgy jött. Lehet, hogy le is fogom vhogy vágni az elejét. Aztán a minap mepróbáltam egy régebben elkezdett Palpis videót újraszerkeszteni, de vhogy megint nem volt ihlet. A franc se érti... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Ez jó link. Köszi, hogy feltöltötted megint!Megnéztem. Az elején olyan érzésem volt, hogy milyen videó lesz ez, mert ilyet már láttam. Nem sok újdonság volt. (hozzáteszem, ha először láttam volna, akkor egy szót se szólnék) Aztán úgy éreztem, a klip felétől kezdve fokozatosan bekeményítesz és a végére megint elállt a szavam. Parádés lett az Ewokos zenéve a vége! Szerintem az egyik legjobban megírt zene a SW-ban. Hatalmas katarzis élményt képes nyújtani és a jelenetek nagyon jól össze voltak vágva. Köszönöm az élményt! Jössz klubnapra? Ja a múltkor lemaradt: Sajnos nem tudok menni szombaton , pedig jónak igérkezik a program... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ja a múltkor lemaradt: Sajnos nem tudok menni szombaton , pedig jónak igérkezik a program... Kár... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ja a múltkor lemaradt: Sajnos nem tudok menni szombaton , pedig jónak igérkezik a program... Akkor mikor adom vissza cd-id? Már vagy 1 éve nálam vannak. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Valami különlegeset akartam csinálni, összefogni mind a hat részt, egy videóba. Amikor elkezdtem, a zene összevágása után semmilyen koncepcióm sem volt, éppen ezért elég sok átalakítást hajtottam végre, míg elkészült. Szóval egy nagy sw-mixnek szánom, minden részből sok jelenettel. Számomra is különlegesség, eddig alig csináltam olyat, amiben űrcsata lett volna,...hát most ebbe raktam jó sok űrcsatát. Legtöbbet a kedvencemből, az ep6-osból. Két link is van: http://www.megaupload.com/?d=QBKI9G4E http://rapidshare.de/files/37194511/newspot.mpg Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. .... youtube-ra nem lehetne fölrakni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szerintem az ilyen nyílvános videjómegosztókat minden jóérzésű klipkészítő kerülje el. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szuper videó, szuper! Le a kalappal, Lenci! Még-még! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Ezt most én is leszedtem, mert nem volt túl nagy. SZUPER! A vágások különösen. Az egyik legjobb munka amit ezen a téren eddig láttam. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Bravo Lenci! Szuper volt! Imádom ahogy a zene ritmusára vágod a klippeket. De azok a kedvenceim, mikor a hangokkal együtt mozognak gépek kardok minden. Mintha ők vezényelnék a zenét. Zenéket is észrevétlenül kötötted össze. Gratula! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Bravo Lenci!Szuper volt! Imádom ahogy a zene ritmusára vágod a klippeket. De azok a kedvenceim, mikor a hangokkal együtt mozognak gépek kardok minden. Mintha ők vezényelnék a zenét. Zenéket is észrevétlenül kötötted össze. Gratula! Az igazság az, hogy az ep1-2-3 teljes zenei anyaga meg van, a classic cd is meg volt valaha, de vkinek kölcsön adtam évekkel ezelőtt, s már nem is emlékszem, hoy kinek, ergo: buktam. A Classic zenékből pedig csak fálcserélőkről letöltött zenéim vannak, s ezek közül soknak hiányzik a vége/eleje, tehát az imperial march-on kívül alig van normális classic zeném. Pedig már körbejártam a nagyplázákat, cd-boltokat és mindenütt árnyékra vetődtem, pedig mit meg nem adnék, ha meglenne az összes sw-zeném egyben., hmm... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ma én is meg tudtam nézni ezt a klipet, szerintem szenzációs lett, gratula És ha már klip leszedés,megpróbálkoztam a két előzővel is, mert azokkal eddig nem volt szerencsém. És lőn Az Anakin-Vader istentelen jó, 7.perctől meg egyenesen zseniális Ellenben a fénykardos nekem túl hosszú, fele is elég lett volna. Jó, csak hosszú Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ma én is meg tudtam nézni ezt a klipet, szerintem szenzációs lett, gratula És ha már klip leszedés,megpróbálkoztam a két előzővel is, mert azokkal eddig nem volt szerencsém. És lőn Az Anakin-Vader istentelen jó, 7.perctől meg egyenesen zseniális Ellenben a fénykardos nekem túl hosszú, fele is elég lett volna. Jó, csak hosszú köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Az igazság az, hogy az ep1-2-3 teljes zenei anyaga meg van, Az 1 még ok, de a 2-3 is? Az meg hogy lehet? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Az 1 még ok, de a 2-3 is? Az meg hogy lehet? A film hangsávja nekem is, vagyis effektestől, mindenestől. Sajna. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Az 1 még ok, de a 2-3 is? Az meg hogy lehet? Szerintem Lenci csak a szimpla cd-re gondolt. De valóban a neten fellelhető olyan teljes soundtrack, ami házilag barkácsolt keveréssel az effekteket és a párbeszégeket megpróbálták több kevesebb sikerrel lekeverni. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerintem Lenci csak a szimpla cd-re gondolt. De valóban a neten fellelhető olyan teljes soundtrack, ami házilag barkácsolt keveréssel az effekteket és a párbeszégeket megpróbálták több kevesebb sikerrel lekeverni. Csak a szimpla cd-kre gondoltam, szóval az ep1-2-3 zenéje meg van gyári kiadású cd-n, a classic részeké pedig nincs Bár a kedvenc sw-zeném újabban az Ep1-es "Panaka and the Queen's protectors. Minden videóba belerakom... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ma én is megsasoltam, az össz Star Wars videó az nagyon jó lett. A fénykardosnál látom, ugyan arra gondoltunk kezdésnek, Ben meséje aztán fénykardnyitogatás Viszont engem kicsit a végén idegesíteni kezdett a sok egyéb effekt, nem tudtam a zenét élvezni. Ráadásul néhány fénykardhang ismétlődött is párszor. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Tényleg, azt el is felejtettem írni, hogy a sok aktiválódó fénykard hang rövid időn belül elkezdte bántani a fülem Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Egyetértek az előttem szólókkal. A fénykardnyitogatás kezdett sok lenni, dehát az utánalevőek felették a dolgot. A Panakás szám valóban zseniális, de az én egyik nagy kedvencem a Qui-Gon's Funeral, főleg az Ep 3 óta. Azt talán még betehetnéd egy klipbe. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerintem Lenci csak a szimpla cd-re gondolt. De valóban a neten fellelhető olyan teljes soundtrack, ami házilag barkácsolt keveréssel az effekteket és a párbeszégeket megpróbálták több kevesebb sikerrel lekeverni. Én valami olyasmit töltöttem le, amiről te beszélsz szerintem. Ti., a film zenéje egybe, de mégis külön számokra osztva. Star Wars - Symphony for a Saga a címe. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Anakin-os videót akarok csinálni, tippeket várok hozzá... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Anakin-os videót akarok csinálni, tippeket várok hozzá... Az eleje a kicsi Anakin, a vége pedig az EPVI-os Anakin legyen. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. (szerkesztve) Szerintem érdekes lenne egy olyan video amiben a kettősségét mutatná be a karakternek. Vagyis közvetlen egymás mellé vágni hőstetteit és rémtetteit. Anakin Dark Deeds című szám talán még alkalmas is egy ilyen összehasonlításra. Szerkesztve: 2006. Október 21. - lokatelli Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Ez jónak tűnik, viszont ki kellene belőle akkor hagyni a kis Anakint, nem? Vagy egy ilyesmi stílusú videóba én nem tudom beleképzelni? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Na én most néztem meg azt ami okt 17-én készült a felirata szerint.... jóóóó! Fő kedvenc 1:30 körül amikor Obi-wan ellök az Erővel egy TIE-t amit aztán Anakin elkap és Dooku nyakának szegez... széééép. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Na én most néztem meg azt ami okt 17-én készült a felirata szerint.... jóóóó! Fő kedvenc 1:30 körül amikor Obi-wan ellök az Erővel egy TIE-t amit aztán Anakin elkap és Dooku nyakának szegez... széééép. Valahogy eszembe jutott, hogy Anakin pont olyan magasságban kapja el a kardot,..azt bejött. Bár az elmúlt napokban nem haladt a videó, mert csütörtökön vettem magamnak egy 160GB-os Winchestert és átrendeztem szinte az összes könyvtáramat + így aztán most bőven tárhelyem a gépen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.