kudar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. nagyon komoly így feliratozva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Jó a felirat, kösz Kolmilan! Aranyos, bár valahogy a Lego Star Wars játékok báját nem hozta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Muris ez az új sori. A "Klónok a jégen" műsorszám nagy favorit. A felirat is frankó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezekett csak most találtam, szeritem aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Nos tegnap lement ugye a Lego Star Wars-The padawan menace. Egyelőre torrent linket találtam hozzá: http://www.seedpeer.com/details/3686857/LEGO.Star.Wars.The.Padawan.Menace.HDTV.XviD-2HD.html Szerintem nagyon jó lett! Remélem lesz később nem torrent link és talán HD is! No meg felirat! Lok Durd, Kither Deckel? Valaki letolja nekünk? Klassz lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Köszi csoli! A feliratért én is hálás lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Köszi csoli! A feliratért én is hálás lennék. Szívesen. Megint korán keltem. Kicsit olyan tcw-s deja vu-vel! Itt van egy csokor további torrent link, ha valakinek kellene választék! Egyelőre ez van. http://torrentz.eu/ab0d87160781222c53a8c23d43454605c92c8822 Remélem lassan a ébrednek az illetékesek is és lesz hír a feliratról! Szerkesztve: 2011. Július 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Kösz a linket csoli, le is szedtem, már csak felirat kellene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Gondolom, jó helyen lesz itt az epizódocska kibeszélése is ugye? Mert pár szót azért ejthetnénk majd róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. 1 klikkes normál padawan menace: http://www.fileserve.com/file/ebkMDA6/lego.star.wars.the.padawan.menace.hdtv.xvid-2hd.avi szintén: http://www.filesonic.com/file/1505934374/lego.star.wars.the.padawan.menace.hdtv.xvid-2hd.avi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Ha ma még felkerül hozzá angol felirat, én megcsinálom. De holnap megyek Balatonra, és 2 hétig ott leszek, úgyhogy ha ma nem kerül fel hozzá angol felirat, akkor egy ideig ne számítsatok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Nagyon állat kis Lego film ez, sok ilyet tudnék még nézni. Remélem hasonló színvonalú lesz a Seth Green féle animációs sorozat. Annyit röhögtem az egészen, nagyon bírom a Star Wars-os ökörködéseket, ha meg az még a Lego univerzumban játszódik, még jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. 720-as is van már fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. 720p-s torrent linkek: http://torrentz.eu/6f5af85722fc8eae406e38ec458f8340900ff5a9 +még 1: http://isohunt.com/torrent_details/323750617/the+padawan+menace?tab=summary Lok, köszi előre is! Reménykedjünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. FIGYELEM! Neki álltam a feliratnak! Ody! Hogyan és hova rakjam majd? csak azt ne mond, hogy a hosszupuskára, vagy a felratok.hu-ra, mert ahhoz hülye vagyok! Ide raknám, vagy dobnám privátban is ha kell! Írok, ha kész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Kész a felirat! Szerintem jó lesz! Várom az érdeklődőket és az instukciókat! Szerkesztve: 2011. Július 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Gondolom, jó helyen lesz itt az epizódocska kibeszélése is ugye? Mert pár szót azért ejthetnénk majd róla. Persze, itt kibeszélhetjük majd. FIGYELEM! Neki álltam a feliratnak! Ody! Hogyan és hova rakjam majd? csak azt ne mond, hogy a hosszupuskára, vagy a felratok.hu-ra, mert ahhoz hülye vagyok! Ide raknám, vagy dobnám privátban is ha kell! Írok, ha kész! Szuper, hogy megcsináltad! Ide is felrakhatod, csak tömörítsd be zip -be, és csatold a hozzászólásodhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Na itt volna! Jó a normálhoz és a 720p-hez is! Figyelem! az srt-file egy -1-es és egy 0-ás sorral indul, mert csak így tudtam megoldani, hogy kiíródjon a két előcím. Akinek nem indul a felirat, vagy nam érzékeli a cucca, lehet, hogy emiatt van és törölje az első két sort mindenestül! Nem kis szívás volt amúgy ez a halláskárosultaknak szánt angol felirat. Ráment a délelőttöm, és csak makacsságból csináltam végig. Elegem volt... De talán nem lett rossz, egy-két hiba még tán akad, de jó szórakozást és kíváncsi vagyok a véleményetekre! Lego Star Wars The Padawan Menace.zip Szerkesztve: 2011. Július 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nagyon rendes tőled, hogy megcsináltad, köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi a feliratot holnap meg is kukkantom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Szívesen mindenkinek! És jó is? Tetszik? Gondok nem voltak(technikai is)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jópofa volt az egész, bár a végén már kicsit fárasztott. Cody tesózása meg a Bocsi, George üt mindent :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Szívesen mindenkinek! És jó is? Tetszik? Gondok nem voltak(technikai is)? Na megnéztem. Így vasárnap esti agyzsibbasztásra jó volt. A felirat pedig tuti lett. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi szépen! Már megérte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi szépen! Már megérte! Cody szövegei voltak a legjobbak. A végén a poén hatalmas volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi csoli mester! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi Csoli a feliratot. Holnap megnézem én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Na megnéztem a legos ökörködést, hogy stílusos legyek: Nagyon állat! Vader szerencsétlenkedései nagyon jók voltak. "Tudod, másra is illik a jelmezed." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.