Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Elkészült a fórum logója! A mai napon egy régi vágyam vált valóra; megszületett a sagafórum logója! Több oka is van amiért eddig nem esett szó erről a projektről, ezek közül a legfőbb indok az, hogy szerettem volna titokban tartani addig a pillanatig, amíg el nem készül. Talán mondanom sem kell, hogy Simon Zoli jegyzi eme munkát is, mint szinte minden grafikai megoldást az oldalon (a koncepcióról talán majd ír egy-két sort). Majd' két éve húzódott már az ügy, ám az utóbbi napokban felgyorsultak az események. Remélem nektek legalább annyira tetszik a mű mint nekem. A jövőben fel fog kerülni minden olyan felületre ahol ez szükséges. Egyelőre a fórum oldalváltásainál lehet találkozni vele, de hamarosan a bannereken is ez fog szerepelni. Távlati tervek között szerepel egy merészebb vállalkozás is, de erről majd szintúgy a maga idejében olvashattok.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Király a logo. Köszi Ody és legfőképpen Zoli!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Király a logo. Köszi Ody és legfőképpen Zoli! Muszájból nem kell dicsérni.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Muszájból nem kell dicsérni. Nem muszájból dicsérem, tényleg jó lett És ezt nem úgy mondom, mint kolléga, hanem mint Saga fórumozó.
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Muszájból dícsérni?! Nagyon tetszetős!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. (szerkesztve) Nem muszájból dicsérem, tényleg jó lett És ezt nem úgy mondom, mint kolléga, hanem mint Saga fórumozó. Tényleg úgy 'hangzott' mintha csak azért írtál volna mert van új komment és feltétlen írni kell valamit. De örülünk ha tényleg tetszik. Szerkesztve: 2009. Július 26. - Ody Mandrell
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Jó lett a logó.Nem kötelességből írtam.
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Király a logó! Grat. a készítőknek!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Muszájból nem kell dicsérni. Háááááát.....elmegy. Csak nem fog levállni a monitorról amikor felbukkan. "Muszájból" meg simán megérdemelt dícséret illeti az alkotót.
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal. Nekem is ez volt az első gondolatom. Még régebben csináltam egy pólót a saját személyi logómmal. Ebből is kéne. Majd ha lesz egyszer fórum nyereményjáték, akkor a nyertesek között ki lehetne sorsolni ilyen pólókat!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Durván jó lett...nagyon tetszik. Pólót belőle azonnal. Nekem is ez jutott eszembe egyből, hogy milyen jól mutatna egy tök fekete pólón (fórumtalálkozón ilyet viselni ). Szerintem nagyon jó. Egyszerű, semmi túlcsicsázás nincs benne, mégis figyelemfelkeltő és ötletesen elkészített, egyedi logo. Ráadásul ahogy ránézek, ezeknek a kis tüskéknek hála Grievous monociklije ugrik be
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Tényleg jó lett! Jó lenne egy póló belőle!
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. No, akkor most muszáj, vagy nem? Ehh! Admin... mit vár az ember?... Na mindegy, én azért mondom: Nagyon nyerő logo! Dicséret az ötletért és a kivitelezésért is!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A Calypso Rádió után szabadon......Szerintem mehet belőle trikóra, zoknira, bögrére, törölközőre.... Mutassuk meg a Lucasnak, hogy mi is az a magyar matricadöpping.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Ez a poló-dolog remek ötlet
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Örülök, hogy tetszik nektek. Minden dicséret Zolit illeti. A póló dologra én is gondoltam, sőt már találtam is itt valakit aki állítólag remekül dolgozik. Felveszem vele a kapcsolatot és megmondom mennyiért csinálná meg. Aki hajlandó áldozni rá egy kis pénzt annak valószínű lesz swsaga pólója.. Ráadásul ahogy ránézek, ezeknek a kis tüskéknek hála Grievous monociklije ugrik be Azok a 'tüskék' bolygóívek.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Örülök, hogy tetszik nektek a logó. A koncepció egyszerű volt: a kör alak adott ("The circle is now complete", meg egyébként is ), és abban is biztos voltam, hogy egy párbajt akarok központi elemnek. Az Aranyfénykard-szavazás eredménye döntötte el a választásomat. Ezután a párbaj hátterét is könnyű volt kiválasztani, hiszen a Coruscant nyerte a bolygók szavazását. A középső kör mögött egy másik bolygó íve látható. Az, hogy ez melyik, mindenkinek a saját fantáziájára van bízva. (Dzséjt: Grievous bringája eszembe se jutott. ) A logó egyediségét szerintem az első látásra talán szokatlan, de mégis szimpatikus aszimmetriája adja: a SWSF felirat szimmetrikus, de a többi képelem nem, az egész együtt mégis harmonikus összhatást kelt (legalábbis bennem). És határozottan jól mutatna pólón, ezzel egyetértek. EDIT: Ody, jól összehangoltuk a kezdőmondatot. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a végső, tisztázott formához Odynak is volt egy-két szava.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Még egyszer, remekül sikerült A póló meg határozottan érdekel
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. A póló tényleg jó ötlet. Majd valamikor egy fórumtalálkozon fel lehetne venni, mikor nem egymáshoz, hanem valami kantinba megyünk Hadd nézzenek az emberek, hogy nekünk van stílusunk és egyéniségünk
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk. Ja. Ez inkább amolyan emlék lenne, persze fel is lehet majd venni , de ebben vonulni talán nem kellene szerintem.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Ja. Ez inkább amolyan emlék lenne, persze fel is lehet majd venni , de ebben vonulni talán nem kellene szerintem. Erre célzok kissé enyhén, de pl PR-nak mehetne a klubnapokon. Főleg, hogy Loketelli sorra megnyeri az összes kvízt, tuti fényképeken jól festene egy ilyen polóban.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Erre célzok kissé enyhén, de pl PR-nak mehetne a klubnapokon. Főleg, hogy Loketelli sorra megnyeri az összes kvízt, tuti fényképeken jól festene egy ilyen polóban. Így van! Ilyen eseményekre kiváló lenne! De persze amúgy is, csak ne egyszerre húszan hordjuk ugyanazt.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Csak nehogy olyanokba botoljunk akik " Né' má', ott mennek a köcsög sztárwárszosok!" jelzőket kiáltanak felénk. A túlerő mindent elsöpör, lásd a bivalycsordát
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Különben meg nagy valószínűséggel nem találkoznánk többet az ilyeneket kiálltó egyénekkel, szóval végül is nem mindegy?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. A túlerő mindent elsöpör, lásd a bivalycsordát Lehet, hogy azt is megéljük, hogy félelemkeltő lesz a ruhánk, oszt betíltják.
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Lehet, hogy azt is megéljük, hogy félelemkeltő lesz a ruhánk, oszt betíltják. Aztán meg feloszlatnak minket, mint a Magyar Gárdát!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Aztán meg feloszlatnak minket, mint a Magyar Gárdát! Jobb lesz ha Krandénak nem engedjük, hogy magával hozza a teleszkópos fénykardját, mert teszem azt mutogatni fogja, jön a SÜN! SÜN! és máris visz mindenkit a rabmobil Aztán alapíthatjuk meg itten az ÚJ Star Wars Saga fórumot.
Ajánlott hozzászólás