Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Az Enciklopédiában is benne van, hogy Panaka árulta be őket Palpatine-nál. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Az Enciklopédiában is benne van, hogy Panaka árulta be őket Palpatine-nál. Akkor onnan emlékszek Azért az enciklopédia több mint EU.Ha hülyeségeket írna akkor nem lenne aza a neve hogy ENCIKLOPÉDIA. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Valószínűleg a pap mondta el Panakának, aki aztán továbbadta a kancellárnak. Az volt az infó, hogy Palpatine egy Panaka moff nevezetű figurának ajándékozott egy szobrot, "Legrégebbi támogatómnak" felirattal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Pedig az encikopédia is EU. Nekem azért nem jön be ez a Panakás dolog, mert szörén-szálán eltűnt. Még csak az árnyéka sincs benne az EPII-III -ban. Ehhez képest elég sok sztori lengi körül. A végén még kiderül, hogy ő volt Palpatine mestere. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Valószínűleg a pap mondta el Panakának, aki aztán továbbadta a kancellárnak. Az volt az infó, hogy Palpatine egy Panaka moff nevezetű figurának ajándékozott egy szobrot, "Legrégebbi támogatómnak" felirattal. Biztos nabooi szenátorként is már mellette volt... amúgy a dolog eredete jóeséllyel az hogy Panaka nem értékelte eléggé h SWfilmben szerepelhet.. mennyivel jobb volt pl Winduval, aki ugye szinte bekönyörögte magát:) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. És aki még saját a penge hegyétől a markolat aljáig teljesen egyedi kardot is kaphatott (az egyik legszebb kardot a filmekben). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. És aki még a hősi halált is megkapta a harmadik részben. Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. És aki még a hősi halált is megkapta a harmadik részben. Donát. Személyes kérésre, márpedig Lucas ritkán hagy beleszólást... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Nekem tetszik a Panaka sztori. Helyén való még az is, hogy nem látjuk, hisz, mostmár nem a királynővel kalandozunk, nem is kell látni, amikor egy kicsit meg látjuk a királynőt rámondhatjuk, hogy ott van valahol. Ha már ilyen anyagias a szentem, és emiatt, otthagyja az SW filmeket. Akkor megérdemli, hogy utána spiclit csináljanak belőle. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. "Ha már ilyen anyagias a szentem, és emiatt, otthagyja az SW filmeket. Akkor megérdemli, hogy utána spiclit csináljanak belőle." Még szép De most már kanyarodjunk vissza Anakinhez. Vagy Vaderhez Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Palpatine pontosan tudta Anakin álmát.Van egy olyan mondatrészlet: "és ez az egyetlen modja, hogy megmentsd a feleségedet".Ebből két dolog következik.Az egyik, hogy Palpi tudja, hogy házasok.A másik, hogy tudja mit álmodott Anakin.Szerintem Anakin beszélt neki az álmáról, mégpedig a szinházjelenet elött.Nem véletlenül mondta el a story-t Darth Plaqueisről. Mondjuk eléggé meglepődik Anakin mikor ezt mondja Palpi, pont mint aki nem érti honnan tud ilyeneket. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Ha annyira el akarják dugni, miért nem semmisítik meg őket? Mert hasznát vehetik, mert része a történelmüknek. Amúgy tényleg a Sötét Oldallal lehet kinyitni, de a nagyobb mesterek is képesek rá, persze ilyenkor rendesen kisértgeti őket a Sötét Oldal (EU szerint Dooku is így kezdte). Palpi is egy ilyenfaja "könyv", amit Anakin anélkül nyitogatott, hogy tudta volna hogy Sith "holokron" . Palpi lemond neki egy Sith legendát az olyan mintha kinyitotta volna a könyvet. Asszem nem jó módszer ennyire titkolni a sötét oldalt a a tanítványok elől. "Tudom, hogy nem mondanak el nekem mindent az erőről"- a tudásvágy hajtja, is, így is lehet nézni. És Palpdious "válasza", hogy ahhoz hogy jó vezető legyen az erő átfogóbb ismeretére van szüksége. Szép kis fekete mézes madzag. :99: :fear: Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Ez a holokronosdi EU volt a javából. Sith kihaléva, maradt egy holokron, ez Palpihoz került és voilá! na Lucas meg aszonta ez így nem jó (és jól tette hogy ezt mondta) és behozta a képbe Darth Plagueist. Aki nem a hajánál fogva van előrángatva "és még Palpi mesterét is le kell tudnunk" hanem alaposan beleépítve a cselekmény főszálába (hogyan mentsünk meg egy feleséget bármi áron-szál) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Szerintem is nagyon jó ötlet volt Plagueis behozatala. Az az egy sor, amely róla szól, kérdések tucatjait hozza magával, pl.: - Tényleg ő kreálta Anakint? - Ő Palpatine mestere? - Valóban ismerte a halál ellenszerét? - Átadta a tanítványának tudását? - Ha nem, akkor miért ölte meg, stb, stb. Ha Lucas felvetett volna valamiféle holocront, akkor ezáltal sekélyült volna a cselekmény mélysége. Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Ő Palpi mestere de a többi olyasmi amin a rajongók még hosszan elrágcsálhatnak:) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. OFF A Palpatine topicba küldtem a választ :) Donát. ON Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Itt folytatom. Most, hogy már Padmé terhes, márcsak idő kérdése, hogy mikor rúgják ki a Jedik Anakint. Itt már megkockáztathatná a segítség kérést Obi-wantól. Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Itt folytatom. Most, hogy már Padmé terhes, márcsak idő kérdése, hogy mikor rúgják ki a Jedik Anakint. Itt már megkockáztathatná a segítség kérést Obi-wantól. Megkockáztathatná, ha szeretne számolni azzal, hogy kirugják, de nem akar, hisz tele van hatalom-vággyal és ambicióval, amit egyelőre csak és kizárolag a Jedi Rend keretein belül tud kibontakoztatni. Ha innen elmegy egy utolsó senki lesz... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Mondjuk ez igaz. De... nem értem... miután Padmé megszüli a gyereke(ke)t vajon mit akart Anakin? Mert akkor már nem lehet folytatni ezt a kettős játékot. Valamit csak tennie kellett volna nem? Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Mondjuk ez igaz. De... nem értem... miután Padmé megszüli a gyereke(ke)t vajon mit akart Anakin? Mert akkor már nem lehet folytatni ezt a kettős játékot. Valamit csak tennie kellett volna nem? Ebből a szempontból érdekes az a jelenet, amiben Padmé sorolja, hogy mi lesz akkor ha megszületnek a gyerekek, Anakin pedig gyorsan elcsititja, mint aki nem akar ezzel még szembenézni. Szerintem itt élt egyik napról a másikra és abban bizott, hogy idővel megoldódnak a dolgok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Igen, én is fel akartam már emlegetni azt a jelenetet. hát nem tudom. Hallottam már olyan véleményt, hogy Anakin akkor is a sötét oldalon kötött volna ki, ha hagyja, hogy Windu megölje Palpatine-t. Van benne valami... Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Szerintem pedig Padmét eltüntette volna a tóvidékre ahol "senki nem talál rá", ő meg tovább kavar. Néha meg benézett volna a családra. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Szerintem meg pedig Padmét eltüntette volna a tóvidékre ahol "senki nem talál rá", ő meg tovább kavar. Néha meg benézett volna a családra. Végülis Vaderként is ezt csinálta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Hozzászólás ideje: 2006. Január 5. Végülis Vaderként is ezt csinálta. Éppen ezért folytathatta volna ezt továbbra is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Hozzászólás ideje: 2006. Április 15. Ma, miközben az EPIV-es Vadert figyeltem, akkor ugrott be, hogy szerintem ő úgy tekint a lázadókra, mint anno a szeparatistákra. Vader szemében egy kutya mind a kettő. A fennálló harmonikus rendet fenyegetik. Lehet, hogy ez másnak egyértelmű volt, de számomra új aspektus. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Nálam eddig is így volt, sőt, ep3-at közben jutott eszembe, hogy úgy néz rájuk, mint a lázadókra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. No, nekem nem volt egyértelmű, ez még eszembe sem jutott És egyetértek vele, remek észrevétel Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Ebből a szempontból érdekes az a jelenet, amiben Padmé sorolja, hogy mi lesz akkor ha megszületnek a gyerekek, Anakin pedig gyorsan elcsititja, mint aki nem akar ezzel még szembenézni. Szerintem itt élt egyik napról a másikra és abban bizott, hogy idővel megoldódnak a dolgok. Hát... szerintem még nem volt akkor ideje gondolkodni iléyesmin. Végtére csak néhány órája tudta meg! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Ma, miközben az EPIV-es Vadert figyeltem, akkor ugrott be, hogy szerintem ő úgy tekint a lázadókra, mint anno a szeparatistákra. Vader szemében egy kutya mind a kettő. A fennálló harmonikus rendet fenyegetik. Lehet, hogy ez másnak egyértelmű volt, de számomra új aspektus. Eddig ez eszembe sem jutott, tetszetős nézőpont. És ahogy a Szeparatisták ellen, úgy a Lázadók ellen is az élen vezette a csapatait. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hát... szerintem még nem volt akkor ideje gondolkodni iléyesmin. Végtére csak néhány órája tudta meg! De ebből a jelenetből nem az derül ki, hogy nem volt ideje rajta gondolkodni, hanem hogy nem akar rajta gondolkodni... teljesen más. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.