Hozzászólás ideje: 2025. December 18.Dec. 18. Pedig ez az. Az a jelenet van a végén, amit tegnap beraktam ide.Szerintem ez nem jön ki online, és látva ezt, teljesen érthető, hogy miért: az elejét és a végét leszámítva teljesen ugyanaz, mint a korábbi.
Hozzászólás ideje: 2025. December 18.Dec. 18. Szerző Röhej.... Na mindegy, ezt én elengedtem. Van hova süllyedni, úgy tűnik.
Hozzászólás ideje: 2025. December 19.Dec. 19. Na közben sikerült jó minőségben megjelennie az előzetesnek, nem tudom mennyire hivatalos, de megára feltettem.
Hozzászólás ideje: 2025. December 20.Dec. 20. Szerző Na akkor mégis megkaptuk, csak kerülő úton! Tökéletes minőség, köszi mégegyszer!
Hozzászólás ideje: 2025. December 21.Dec. 21. Engem egyáltalán nem hoznak lázba ezek az előzetesek, egyelőre különösebben én sem várom. Viszont ha majd ott leszünk időben, akkor nagyon lekesen megyek majd a bemutatóra. Szerintem egyébként ez egy átlagnál jobb kalandos közönségfilm lesz. ami tisztességesen fog teljesíteni a kasszáknál, de mi nem leszünk elégedettek azzal, hogy mennyi ziccert kihagytak a lehetséges kapcsolódási pontok mellőzésével.
Hozzászólás ideje: Január 12.Jan. 12. Szerző Bő három hét van a superbowlig, szóval ha akkor akarnak valamit villantani, lassan jönnie kell a híreknek! Remélem így lesz!
Hozzászólás ideje: Szerda 19:535 napja Beyond Reporter szerint az előzetes 2 hét múlva érkezik. A Super Bowl előtt már nézhetjük is. (én a hét elején láttam egy képet ahol néhány film felvolt sorolva és a Mandónál egy tv spot volt hirdetve, hogy mennyire hiteles volt, azt nem tudom megmondani)
Hozzászólás ideje: Szerda 22:435 napja Huh igen, nagyon a Solo jutott eszembe a Super Bowlról. Amúgy az a szomorú, hogy azok jól összerakott trailerek voltak, mind a Big Game spot, mind pedig ami utána jött ki. Sokkal jobbak voltak mint a Mando-Grogu eddigi nyilvános trailere.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:264 napja Szerző 10 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:Huh igen, nagyon a Solo jutott eszembe a Super Bowlról. Amúgy az a szomorú, hogy azok jól összerakott trailerek voltak, mind a Big Game spot, mind pedig ami utána jött ki. Sokkal jobbak voltak mint a Mando-Grogu eddigi nyilvános trailere.Szerintem az első előzetesnél az is közrejátszott, hogy egy már bejáratott mozgóképes alkotás újbóli feltűnését alapozták meg. A Solo esetében viszont erről szó se volt.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:504 napja Mindenesetre hamarosan jönni fog az új előzetes. 4 hónap múlva már premier.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:071 napja Szerző 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Azért egy adag sóval fogadjuk, de hátha. Nem jövőhéten lesz a Superbowl?
Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:271 napja Ha jövő héten lesz, ha nem, de én nagyon akarok egy újabb előzetest a filmhez
Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:501 napja 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Nem jövőhéten lesz a Superbowl?Február 8-án lesz.22 perccel korábban, Iqvi írta:Ha jövő héten lesz, ha nem, de én nagyon akarok egy újabb előzetest a filmhez Szerintem mindenki így van ezzel. Már nagyon kéne egy igazán ütős előzetes.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 20:541 napja Szerző 3 perccel korábban, Bence1997 írta:Február 8-án lesz.Akkor plusz egy hét. A lényeg, hogy már itt van a kanyarban.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:221 napja Lehet, hogy a Bowl-on csak egy 30-45 mp-s spot lesz, amolyan rövidített verziója a trailernek. És akkor végülis lehet hogy jövő héten itt a trailer
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:251 napja Én pont a múltkor láttam egy képet X-en, ahol valaki felsorolta milyen előzetesek lesznek a Bowl-on. Nem tudom, hogy mennyire volt hiteles (valami trailer_dude vagy mi volt a neve), de a Mandó szerepelt és egy Tv Spot volt társítva hozzá.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:341 napja Mi zavaros? @Ody Mandrell Mivel a bowl-is reklámhelyek elég drágák, újabban szoktak ilyet csinálni, hogy egy már meglévő előzeteshez csinálnak egy rövidebb spotot és csak azt adják le ott.A Solóval is ugyanez volt: Szerkesztve: Vasárnap 21:361 napja - Yoda József
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:391 napja Szerző Épp azért mert drága, a Bowlon mennek a legjobb előzetesek. A legtöbb embert úgy lehet elérni. Egy 30-45mp előzetes is előzetes. De ennél nagyobb volumenre számítok. A Disney meg nehogy ne tudja már kiköhögni egy 2 perces Star Wars előzetes árát, mert menten magamhoz nyúlok.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája 18 órával ezelőtt, Yoda József írta:Mi zavaros? @Ody Mandrell Mivel a bowl-is reklámhelyek elég drágák, újabban szoktak ilyet csinálni, hogy egy már meglévő előzeteshez csinálnak egy rövidebb spotot és csak azt adják le ott.A Solóval is ugyanez volt: Bukta is lett a film. Minél keevsebbet fektetsz be(kockáztatsz) annál kevesebb lesz a haszon. @Ody Mandrell -el egyetértve, pont a Superbowl-on nem kéne sajnálni a pénzt. Igaz méregdrága, de mivel a világ legnézetteb eseménye(még olimpiai - vagy vb-döntőt sem néznek ennyien), ráadásul a llegnagyobb számban az USA-ban nézik(ahol jól kell teljesíteni a filmnek), ott kell nagyot durrantani. Ha leadják az ismert trailernek a rövidített változatát csak mert pár millióval olcsóbb így(ráadásul ahogy @Ody Mandrell írja a Disney-nek ez aprópénz), akkora bukta lehet belőle mint a Solo-ból. Lehet hogy utána leadnak majd áprilisban egy nagy új trailert, de azzal közel sem érnek el ennyi ember. Valljuk be az eddigi marketing vérszegény, még a Solo marketingjéhez képest is. A tariler olyan mintha egy új Mando rész lenne a sorozatban.Szerintem most a Superbowl-on kéne egy űtöset gurítani, hogy érezzem azt hogy miért kell ezt moziban megnéznem. Mert jelenleg nem érzem rajongó létemre.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Bár a Solo bukásához valószínűleg tényleg hozzájárult a rossz marketing, de ott volt két olyan tényező is, ami a The Mandalorian and Grogu esetében nincs meg. A Soló-nak az Avengers: Infinity Warral és a Deadpool 2-vel kellett megküzdenie, plusz sajnos Harrison Ford leváltása sem örvendett pozitív megítélésnek. Ezek is nagyban hozzájárultak a film bukásához.A Mandi-filmnek jelenleg a lapos marketing mellett legfeljebb annyi hátránya van, hogy aki nem követte az élőszereplős Star Wars sorozatokat, az valószínűleg nem tudja, miféle Star Wars film lesz ez. Ezt viszont még le lehet küzdeni marketinggel, pláne, ha azt is beleépítik, hogy ösztönözzék az embereket a The Mandalorian megtekintésére. A superbowl egy jó nyitása lehetne ennek a marketingnek. Egy másfél perces trailer helyet meg csak ki tud már köhögni a Disney még úgy is, hogy a többi filmjének is kell a hely - mert azért ne felejtsük el, nem csak egy filmje lesz idén a moziban, azért a Toy Story 5-öt, a Spider-Man: Brand New Day-t és az Avengers: Doomsday-t is el kell adniuk még idén, és ezeket is reklámozhatja a Superbowlon. Főleg az első kettőt, amik a Mandi utáni hónapokban jönnek.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája A Solonak még nagy hátránya volt, hogy a sajtó tele volt azzal, hogy nagy bajok vannak a forgatáson, a szinészek nem elég jók, kell nekik külön tanárt szerezni stb. Ráadásul a legelső teaserben érthetetlen módon Solo meg se szólal, ami csak erősítette a pletykákat, hogy talán tényleg borzasztóak az alakitások.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.