Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trailer 2.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

A Scorsese-nek? Számomra igenis van jelentősége, ahogy Herzog-nak is volt. Herzog sokkal tekintélyt parancsolóbb, karizmatikusabb, eredetibb gonosz volt, mint Gideon. Ez persze egy kisebb figurának, epizódszereplőnek tűnik, de sokkal jobban érdekel így, hogy a filmtörténet egyik legnagyobb rendezője adja a hangját, ráadásul pont olyasvalaki, aki Lucas egyik legfontosabb kortársa. Számomra a Star Wars abszolút a filmtörténet része, és örülök, hogy a Mandalorian is annak tekinti magát, szeretné pozicionálni magát ebben. Azon felül, hogy a sorozat technológiai úttörő volt, egyaránt szerepeltet filmtörténeti legendákat és a 80-as évek sci-fi-jeinek, akciófilmjeinek ikonikus, némiképp elfeledett színészeit, ld. Carl Weathers, Michael Biehn, Christopher Lloyd, Sigourney Weaver (és kicsit Nick Nolte, Jennifer Beals is ilyen). A Skeletonban egyébként Mathieu Kassovitz játszott, aki pedig A gyűlölet rendezője.

Ezzel egyetértek. Pontosítok. Sajnálom,hogy szinkronszerep. Mert mi biztos, hogy magyarul látjuk majd a moziban is és a legtöbbször otthon is. Egyedül én fogom megnézni majd eredeti nyelven is. Szóval,lehet,hogy nem kis fegyvertény és a híres cameok sorát gazdagítja, de ez nem olyan mint Herzog nekem,mert magyarul el fog veszni sajnos.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Á gyerekek nagyon jó ez a trailer, már kismilliószor megnéztem. Úgy kellett, mint egy falat kenyér. Engem teljesen felültetett a hype vonatra. Még bő három hónap, de innentől édes lesz a várakozás és a remélhetőleg folyamatosan csepegő információk várása.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Dettó! Elsőosztályú SW-nek tűnik. Ráadásul régi álmom teljesül: végre kicsit reflektorfénybe kerülnek a huttok. Nyilván nem róluk szól a film, hisz a fő ellenség valószinüleg az egyik birodalmi maradvány lesz. De önmagában az hogy egy élőszereplős produkcióban látni fogjuk Nal Huttát.... nagyon durva o

Hozzászólás ideje:

Köszönöm kérdésed!

Hát hogy a viharba ne! :D Nagyon jó volt! Ha a film csak annyira lesz jó, mint az előzetes én a magam részéről már örülni fogok! :) És mint korábban írtam, valószínűleg amúgy is tetszeni fog.

Ezen trailer után azért várom a marketing felpörgését!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

önmagában az hogy egy élőszereplős produkcióban látni fogjuk Nal Huttát.... nagyon durva

Igen! Lehet még is nézem a Hunt for Ziro-t! Ugye az az egyetlen rész ami a Nal Huttán játszódik?

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, csoli1138 írta:

Igen! Lehet még is nézem a Hunt for Ziro-t! Ugye az az egyetlen rész ami a Nal Huttán játszódik?

Nem az egyetlen.

A Nal Hutta a következőkben tűnt fel:

• Hunt for Ziro

• Friends and Enemies (Rako Hardeen kvadrológia)

• Eminence (Maul/Mandalore történet)

• Valamint néhány képregényben itt-ott feltűnt a bolygó

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Rixon mikor jön a trailer elemzés? )

Már folyamatban van, csak a s*ggemen veszem a levegőt a másik két munkahelyem feladatai kapcsán is.

Hozzászólás ideje:

Hangulatos lett az új előzetes, átjön belőle az az igazi űrkaland érzés, aminek ezt a filmet én várom. Nem kell megváltania a világot, de visszahozza a Star Warst a moziba és remélhetőleg az embereket is rá és sikeres lesz. Most, hogy lassan közeledik a premier dátuma és az újabb előzetes miatt is "megfoghatóbbnak" tűnik a film jövök rá, hogy mennyire hiányzott ez az érzés az elmúlt években, hogy újra lehet SW-t nézni moziban.

Az rendesen meglepett, hogy Scorsese is feltűnik ebben a filmben, én magamtól nem jöttem volna rá, ha nincs benne Rixon videójában, meg nem említitek itt... nem is emlékszem, hogy nagyon láttam/hallottam volna szerepelni azon túl, hogy a Taxisofőrben ő volt De Niro egyik különös utasa. Amit Rixon említett még az potenciális Grogus szál, hogy ki lehet az az idegen lény az izgalmasan hangzott, de lehet jobban örülnék, ha csak egy random fazon lenne nem Yoda régi mestere.

Abból a szempontból pedig nálam tökéletesen teljesített az előzetes, hogy most sokkal jobban várom a filmet, mint előtte!

Hozzászólás ideje:

@Rixon , korrekt elemzés volt, ahogy megszokhattuk, informatív is. Nekem külön jólesett, hogy a vélhető idővonalon a vélhetően összetartozó helyszínek alapján mentél!

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Wilde írta:

Taxisofőrben ő volt De Niro egyik különös utasa

Szinkronizált a Shark Tale - Cápamese című animációs filmben De Niro mellett, illetve sok filmben, sorozatban szerepelt. A Killers of the Flower Moon zseniális zárójelenetében is szerepel. Kurosawa Álmokjában van egy jelentős szerepe, van Gogh-ként.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 4

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.