Hozzászólás ideje: Tegnap 00:511 napja Hát, ez megint ló***. Egy előzetes beharangozó reklámnak tök jó pofa lenne ez, de önmagában ez kevés. Nagyon-nagyon kevés. És erre a semmire kifizetett a Disney egy valag pénzt is, hogy az USA legnagyobb sporteseményén leadják Úgy néz ki a Lucasfilm marketing osztályán mindig van lejjebb Szerkesztve: Tegnap 00:581 napja - Yoda József
Hozzászólás ideje: Tegnap 00:581 napja Komolyan mondom, mint ha szándékosan akarnák elérdekteleníteni a közönséget a film iránt. Ez mégis mi a fészkes fenének kellett? Értelmetlen baromság ez a 25 másodperc.
Hozzászólás ideje: Tegnap 01:371 napja Ez mi a bánatos maci f*sza volt? EZ KOMOLY!? A Disney és/vagy a Lucasfilm marketingesei beszívtak, meg azok is, akik ezt jóváhagyták? Komolyan, amíg Grogu meg nem jelent, azt hittem, csak egy Youtube-reklám megy, mondtam is magamban, hogy na f*sza, a reklám még a végén hosszabb lesz, mint a film spotja. EZZEL a SZ*RRAL akarják a moziba visszaküldeni a Star Wars-t? És persze megint jön majd a csodálkozás, hogy "néd mán, megbukott a film. Biztos mindenki más hibás emiatt, csak mi nem." Ezek most lőtték tökön a filmet.Sidious reakciója is illik arra, amit érzek: Szerkesztve: Tegnap 03:131 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Tegnap 02:261 napja Minden egyes szavaddal egyetértek. Értelmezhetetlen és értékelhetetlen a film ,,marketingje". Komolyan mondom, mint ha nem is akarnák, hogy sikeres legyen. Mint ha úgy állnának hozzá, hogy minél hamarabb minél kevesebb munkával legyenek túl rajta, aztán kész.
Hozzászólás ideje: Tegnap 06:491 napja Egy klasszikust idézve.... Mi volt ez? Sz*r volt, lapos volt, erőtlen, gagyi, t*ketlen....Már rég túlvagyunk azon, hogy Mando film lesz a moziban, erre csinálnak egy olyan spotot amit nem három hónappal a film előtt, hanem legalább egy évvel előtte szokás kiadni. De lehet, hogy még akkor is gáz lenne. Ami a legnagyobb gond itt, hogy ez megint egy semmilyen "előzetes". Kb. egy rossz AI reklám szintjén áll. Ahogy Djarin lassított felvételben átdobja Grogunak a kantárt, aztán a végén az a kivetített kép ahogy ülnek ketten a kocsi bakján olyan szinten gagyi, amit Star Wars-tól talán még sose láttam. Nem akarom túldramatizálni, mert önmagában is tragikus, de leginkább szomorú. Nem hittem, hogy alul lehet múlni a Solo marketingjét, de ez....Most kezdem érezni:2012. 10. 30. - 21:58, Dzséjt írta:Bomarr, az a baj, hogy oké, hogy lesz hetedik film, esély is van rá, hogy jó lesz. De aztán lesz nyolcadik, kilencedik (ugye már pusmognak az új trilógiáról), és ki tudja, mikor érik el azt a minőséget, amikor már tényleg csak a név adja el vagy már az sem, mert akkora szar. Kevés pénz, nevenincs készítők, stb. Túl sokszor láttam már kedvenceimet ezen az úton végigmenni.Tényleg nagyon remélem, hogy nem indulunk el ezen az úton. Szerkesztve: Tegnap 07:241 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 06:561 napja Szerző Jon Favreau rendezte ezt a 30 másodperces reklámot, amely egy tisztelgés a régi SuperBowlos reklámok felé.https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/mandalorian-and-grogu-brings-star-wars-super-bowl-1236497760/Amúgy valahol láttam olyat is, hogy a Lucasfilm és a Disney hasonló marketinget csinál, mint tavaly a Lilo & Stitch című filmnél. Ott is a SuperBowlra egy Stitches reklámot adtak ki. Itt Grogu lesz a lényeg.
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:021 napja Jaj de jó. Boldog vagyok, hogy a marketinges szerint minden jól halad. Favreau meg Filoni szerint is jól van ez így?Ennél a filmnél úgy látszik tényleg nagyon le kell tekerni a várakozásokat.
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:471 napja A spot gagyi, de a film nem ettől lesz jó vagy rossz. Viszont hogy anyagilag sikeres lesz-e, az nagyrészt ezen is múlik, és ha nem, annak lesznek következményei.A nagyvásznon kívül igazából sosem értettem, minek kell moziba vinni, mint filmet, miért nem lehet 4. évad, ahogy eredetileg tervezték. Ezen marketing alapján az látszik, mintha a készítők sem értenék, mi a különbség a kettő között, s hogy lehet sikerre vinni, sikerre ítélni egy filmet.Szóval a filmet én még nem temetném, ha nagyon jó, akkor eladja majd magát, érdeklődés biztos lesz, s az is jó, hogy itt nincsenek előzetes negatív hangok, mint a Solonál. De attól még ez a kampány nagy fiaskó, az biztos. Ha sikeres lesz, az nem a marketing miatt lesz, kár az ebbe tett pénzért.
Hozzászólás ideje: Tegnap 08:021 napja Egy dolognak örülök. Ez a részlet nem a filmből van, hanem speciálisan csak erre a reklámra lett forgatva. Így elmondhatjuk, hogy továbbra se kaptunk semmit a filmből az első teaser-en kívül.
Hozzászólás ideje: Tegnap 09:481 napja 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Tényleg nagyon remélem, hogy nem indulunk el ezen az úton.Én speciel nagyon nem ezt érzem. Pont a film kapcsán semmi rossz jelet nem látni. Valszeg szuper lesz. Viszont a marketing, hype-keltés meg minden egyéb a legalja. Az eddigi legrosszabb minden SW mozifilm közül (minusz a TCW mozi).
Hozzászólás ideje: Tegnap 09:491 napja Sima fan service akar ez a spot lenni, önmagában jópofa lenne, mondjuk karácsonyra tök aranyos lett volna.Az egyetlen pozitívum, hogy nem spoilerezett el semmit és nem érzem úgy, hogy már túl sokat láttam a filmből,mint pl a Haill Mary esetén, ott nem fukarkodtak most sem a képanyaggal, de már 3 nagy trailere van és félek, hogy sok a jóból.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:011 napja 10 perccel korábban, Bomarr írta:Én speciel nagyon nem ezt érzem.Lehet hogy túl reagálom (sőt biztos), de ez a "marketing" tényleg a legalja. És azt mondja erre a Lucasfilm marketingese, hogy minden a terv szerint halad. WTF? Szerkesztve: Tegnap 10:021 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:031 napja Az egy évvel korábbi Superbowl-on elfogadható lett volna ez a spot. Most bő 3 hónappal a film előtt érthetetlen
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:091 napja Szerző A premier előtt fél évvel is pont ugyanannyit tudtunk a filmről, mint most. Konkrétan eddig alig volt promózva a film. Ha ezt korábban kaptuk volna, semmi probléma, de még az se zavarna, ha most kaptunk egy ilyet, de emellé semmi mást nem kaptunk. A héten ha minden igaz kihirdetik az első funko pop figurákat. Lehet oda készítik az előzetest? Bár az se lepne meg, ha húsvétig nem lenne semmi.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:151 napja 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:És azt mondja erre a Lucasfilm marketingese, hogy minden a terv szerint haladPalpi is ezt hajtogatta...
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:171 napja Elég meglepő előzetes volt, ami valójában egy homage reklám a Super Bowl előtt Mando köntösben.https://rebo.hu/2026/02/09/miert-egy-sor-vagy-coca-cola-reklamra-emlekeztet-a-mandalori-es-grogu-super-bowl-spotja/
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:171 napja 6 perccel korábban, Bence1997 írta:A premier előtt fél évvel is pont ugyanannyit tudtunk a filmről, mint most. Konkrétan eddig alig volt promózva a film. Ha ezt korábban kaptuk volna, semmi probléma, de még az se zavarna, ha most kaptunk egy ilyet, de emellé semmi mást nem kaptunk. A héten ha minden igaz kihirdetik az első funko pop figurákat. Lehet oda készítik az előzetest? Bár az se lepne meg, ha húsvétig nem lenne semmi.Nem lesz itt már előzetes március előtt. Majd március 22. körül.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:051 napja 47 perccel korábban, DanCarver írta:Elég meglepő előzetes volt, ami valójában egy homage reklám a Super Bowl előtt Mando köntösben.https://rebo.hu/2026/02/09/miert-egy-sor-vagy-coca-cola-reklamra-emlekeztet-a-mandalori-es-grogu-super-bowl-spotja/A fanok enyhén szólva sincsenek elragadtatva ahogy olvasom, de persze az is lehet, hogy ez senkit nem érdekel a Lucasfilmnél. Egyszerűen nem ők voltak a célközönség.
Hozzászólás ideje: Tegnap 12:411 napja 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:A fanok enyhén szólva sincsenek elragadtatva ahogy olvasom, de persze az is lehet, hogy ez senkit nem érdekel a Lucasfilmnél. Egyszerűen nem ők voltak a célközönség.Lehet, tényleg ez a van a háttérben. A fanok úgyis megnézik, nem nekik kell eladni. A családi mozikhoz meg ez kell (?).
Hozzászólás ideje: Tegnap 12:501 napja 6 perccel korábban, Pildi írta:Lehet, tényleg ez a van a háttérben. A fanok úgyis megnézik, nem nekik kell eladni. A családi mozikhoz meg ez kell (?).Jól kapizsgálod, ha a fanokhoz akarnak szólni csak szimplán kiadnak egy előzetest, ahogy eddig is tették. De most a nagyon széles tömegeket szólították meg, mert a Super Bowlt alapvetően nem SW fanok nézik, viszont azok a családok, akik majd a nagy bevételt hozhatják a mozipénztárnál. És ahhoz viszont ilyen szintű reklám kell.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Eltudom képzelni, hogy abban a buborékban, amiben a marketing-osztály van ennek az egész kampánynak van értelme. Hisz manapság a gyerekfilmek tarolnak igazán a mozikban, ezért minden a gyerekes családokon múlik, már ami a film jövedelmezőségét illeti. Csak mintha elfelejtenék, hogy a Star Wars alapból egy családoknak szóló franchise. Nem kell feltalálni a spanyol viaszt: úgy kell prezentálni mint egy érdekes Star Wars mozit és kész, menni fognak az emberek. Aztán majd eldöl mennyire gondoljuk jól. Lehet a marketing-osztályon ülnek a zsenik és majd nézünk nagyot mekkorát tarol, de ezen a ponton én ezt nehezen hiszem. Továbbra is olyan mintha egy olyan TV-film bemutatója közeledne, amit valamiféle félreértésből a moziban fognak leadni.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Ahogy olvasom a kicsiknél tarolhatott ez a cuki Grogus reklám. Sajnos én még nem kaptam semmit, ami miatt izgatott lehetnék. Remélem nem Grogu cukiságára megy rá az egész, mert ebben az esetben gyorsan unalmassá válhat. Remélem Favreau és Filoni tudja mit csinál.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Igen, igazad van, magam is azt érzem,hogy egyre gyerekesebb, vagy legyünk finomabbak gyerekbarátabb az irány. De infantilisbe már át ne menjünk. A cuki faktor nem minden! Szerkesztve: 22 órával korábban22 órája - csoli1138
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Szerintem úgy gondolják, hogy Grogu benne lesz, majd ő elviszi a hátán a filmet....
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Csak aztán vissza ne üssön. Úgy értem, például az Avatar: The Way of Waternél volt az, hogy a marketing inkább Pandora világára ment rá, így sok szülő elvitte a kisgyerekét a filmre, hogy majd mesebeli lényeket láthat. Erre a film azzal nyit, hogy azok a mesebeli lények a tűz martalékává válnak totálplánba, majd jött még az anyabálna és a gyereke lemészárlása, az agyvizének élőben csapolása és a többi. Na most itt benne van az, hogy azért a szülőnek is felelőssége lenne utánajárni, miféle filmre ülteti be a gyerekét, nem gondolkodás nélkül benyelni a marketinget (pedig hát az Avatarból lehetett sejteni, hogy azért nem babazsúr lesz a folytatás), ugyanakkor tény, hogy nem egy film hasalt már el azon, hogy a marketing más képet festett, mint amilyen valójában volt.És azért - legalábbis eddig - a Star Wars sem babazsúr. Sőt igazából a széria szerintem erőszakosabb lett, mióta a Disney gyártja. Oké, hogy régen is voltak lefejezések, meg kézlevásáok, de olyan gyerekbarát módon. Például Lucas csak megvillantotta a gyerekek előtt Anakin fénykardját a 66-os parancs során, szóval csak sejthettük, mi történt ezután. Az Obi-Wan Kenobiban konkrétan látjuk, hogy Vader sorban levágja az útjába eső gyerekeket, sőt az egyiknek a szemszögéből nézhetjük végig, ahogy gonosz pofával leszúrja. És ez csak egy példa, hol vannak még az olyan momentumok, mint amikor Mando lángszóróval a páncéljában sütötte meg a rohamosztagost, és a kamera még másodpercekig időzik a szénné égett fickón, és hallani, ahogy recseg a páncél és serceg a hús. Vagy a zombi-Palpatine. Vagy a deathtrooper, amiről Sabine leveri a sisakot és konkrétan egy rothadó hulla állkapcsa villan elő. Sokan állítják, hogy a Disney gyerekbaráttá tette a Star Wars-t, de ez szerintem kalapos baromság. És ha a The Mandalorian and Grogu nem tér el ettől, itt is könnyen pofán vághatja a szülőt és a gyermekét az, ha a reklámok hatására egy cukimuki filmet vár, aztán mit-tudom-én, az első öt percben egy rohamosztagos pusztán szrakozásból eltapos egy anzellant vagy felrúgják Grogut a csillagos égig. Végül is, szintén a The Mandalorianben volt az, amikor két scout trooper szó szerint megcsapkodta a zsákba zárt Grogut, hogy maradjon csöndben. Gyerekbarát Disney Star Wars = elrabolt, zsákba gyömöszölt gyerekek fizikai bántalmazása. Szerkesztve: 21 órával korábban21 órája - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.