Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. És jól értem, hogy akkor máris 3! különböző "hivatalos" lista lesz(van)? Ha nem történt változás, akkor továbbra is Leland Chee a Lucasfilm hivatalos munkatársa kronológia kapcsán, a "Holokron folytonossági adatbázis" fejese. Ezt a Leland Chee féle sorrendet fel tudnád tenni? Eddig a 2x13-ig van meg a Leland-féle lista, bár nem tiszta, mire várnak ennyit. 2x16 – Cat and Mouse 1x16 - The Hidden Enemy 1x00 - The Clone Wars 3x01 - Clone Cadets 3x03 - Supply Lines 1x01 – Ambush 1x02 - Rising Malevolence 1x03 - Shadow Malevolence 1x04 - Destroy Malevolence 1x05 – Rookies 1x06 - Downfall of a Droid 1x07 - Duel of the Droids 1x08 - Bombad Jedi 1x09 - Cloak of Darkness 1x10 - Lair of Grievous 1x11 - Dooku Captured 1x12 - The Gungan General 1x13 - Jedi Crash 1x14 - Defenders of Peace 1x15 – Trespass 1x17 - Blue Shadow Virus 1x18 - Mystery of a Thousand Moons 1x19 - Storm Over Ryloth 1x20 - Innocents of Ryloth 1x21 - Liberty on Ryloth 2x01 - Holocron Heist 2x02 - Cargo of Doom 2x03 - Children of th Force 2x17 - Bounty Hunters 2x18 - The Zillo Beast 2x19 - The Zillo Beast Strikes Back 2x04 - Senate Spy 2x05 - Landing at Point Rain 2x06 – Weapons Factory 2x07 – Legacy of Terror 2x08 – Brain Invaders 2x09 – Grievous Intrigue 2x10 – The Deserter 2x11 – Lightsaber Lost 2x12 – The Mandalore Plot 2x13 – Voyage of Temptation Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. (szerkesztve) Chee sorrendjét most valamiért nem látom a blogon csak a képes magyarázatos frissítéseket. Egyébként én meg elkezdtem az általad korábban írt lista szerint nézni.. És mot olvasok erről a Fry féléről, ami mikor is jön? És jól értem, hogy akkor máris 3! különböző "hivatalos" lista lesz(van)? Az anyját! Ennek a szónak azért más értelmezést tulajdonítottam.. Fry féle lista alatt arra gondoltam, amit korábban kiadtak, bár ezzel lehet, hogy nagy hülyeséget mondtam. Mert júniusban ki fognak adni egy TCW-s Episode Guide kötetet, amit ő ír majd. Talán abban lesz benne? Nem tudom. Mindenesetre akkor is bosszantó már... Szerk.: Megnéztem, az Ultime Visual Guide-ban írták a korábbi teljes sorrendet, amit nem Fry írt, szóval tényleg hülyeséget mondtak... Ennek ellenére röhej, amit művelnek... Szerkesztve: 2013. Május 27. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. (szerkesztve) Köszi a válaszokat. Én most nem a Chee félét nézem, mert mindenki köpködött rá, hanem a végigírtat amit Ody tett be korábban. Vannak eltérések. Szerintetek jól választottam? Werebazs-ét is nézegettem, de szerintem túltekerte.. Egyébként most nagyon furcsállottam, hogy ennyire a történet elején máris Phase II-es páncélban tolják a kiképző-klónok. Ez okés dolog vagy valami csacskaság csúszott be a nagy kavarásban. Szerkesztve: 2013. Május 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Szerintem mindegy, melyik lista szerint nézed, amíg a főbb sztorik (amiknek elhelyezkedése evidens) a helyükön vannak. Annyira nem függnek össze szorosan egymással a részek, hogy zavaró legyen az esetenként eltérő sorrend, bár az apróságokat tekintve más értelmezést tud nyerni egy-egy momentum. Én szerdán vágok neki a sorozat újranézésének a két christophsi előzménnyel és a mozifilmmel indítva. Bár nekem is van egy saját kis listám, a Chee-féle sorrendet fogom követni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. (szerkesztve) Egyébként most nagyon furcsállottam, hogy ennyire a történet elején máris Phase II-es páncélban tolják a kiképző-klónok. Ami azt illeti, az ARC osztagosok már a kezdetektől azt a páncélt használják. Nem is annyira Phase II, mert ha megnézed a taréj a Phase I-ről még rajta van, szóval ez egy hibrid a két típus között. Viszont az érdekes, hogy időrendben jó idővel előbb láthattuk hologramképen a Phase II-t, és csak a negyedik évadra nyúltak hozzá. Szerkesztve: 2013. Május 28. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Ami azt illeti, az ARC osztagosok már a kezdetektől azt a páncélt használják. Nem is annyira Phase II, mert ha megnézed a taréj a Phase I-ről még rajta van, szóval ez egy hibrid a két típus között. Viszont az érdekes, hogy időrendben jó idővel előbb láthattuk hologramképen a Phase II-t, és csak a negyedik évadra nyúltak hozzá. Igen korán láttuk, de az a rész a Senate Murders (2.15) kb a történet közepén foglal helyet a kronológiában, így már nem olyen gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Igen korán láttuk, de az a rész a Senate Murders (2.15) kb a történet közepén foglal helyet a kronológiában, így már nem olyen gáz. Nem is az, hogy gáz, hanem könnyen összezavarhatja azt, aki nem olyan tájékozódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 30. (szerkesztve) Nem is az, hogy gáz, hanem könnyen összezavarhatja azt, aki nem olyan tájékozódott. Ez pontosan így van, a mai napig el vagyok képedve, hogy egy -utálom kimondani- de elsősorban gyereksorozatot így adtak le, hogy még a felnőttek is vért izzadnak, hogy felállíthassanak egy kronológiát. Tudom, hogy a prequelek és spin-offok korszakát éljük, amit ha jól érzem pont a star wars kezdett el, de akkor is. Sokaknak sok lehet ez, ez biztos! Szerkesztve: 2013. Május 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Ha van, akit még nem hagy hidegen, annak itt a Chee-féle lista legújabb frissítése: 2x16 – Cat and Mouse 1x16 - The Hidden Enemy 1x00 - The Clone Wars 3x01 - Clone Cadets 3x03 - Supply Lines 1x01 – Ambush 1x02 - Rising Malevolence 1x03 - Shadow Malevolence 1x04 - Destroy Malevolence 1x05 – Rookies 1x06 - Downfall of a Droid 1x07 - Duel of the Droids 1x08 - Bombad Jedi 1x09 - Cloak of Darkness 1x10 - Lair of Grievous 1x11 - Dooku Captured 1x12 - The Gungan General 1x13 - Jedi Crash 1x14 - Defenders of Peace 1x15 – Trespass 1x17 - Blue Shadow Virus 1x18 - Mystery of a Thousand Moons 1x19 - Storm Over Ryloth 1x20 - Innocents of Ryloth 1x21 - Liberty on Ryloth 2x01 - Holocron Heist 2x02 - Cargo of Doom 2x03 - Children of th Force 2x17 - Bounty Hunters 2x18 - The Zillo Beast 2x19 - The Zillo Beast Strikes Back 2x04 - Senate Spy 2x05 - Landing at Point Rain 2x06 – Weapons Factory 2x07 – Legacy of Terror 2x08 – Brain Invaders 2x09 – Grievous Intrigue 2x10 – The Deserter 2x11 – Lightsaber Lost 2x12 – The Mandalore Plot 2x13 – Voyage of Temptation 2x14 - Duchess of Mandalore 2x20 - Death Trap 2x21 - R2 Come Home 2x22 - Lethal Trackdown Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Engem egy olyan lista érdekelne, amibe az összes évad, összes része benne van (a mozifilmmel együtt) - már ha létezik egyáltalán ilyen összeállítás... Még a Rebels előtt tervezek egy újranézést, amiben tényleg mindent átvennék ami a sorozattal kapcsolatos (az összes rész + könyvek, videojáték is). Egyébként ebben az Episod Guide-os könyvben megjelenő lista tekintendő majd a hivatalosnak, vagy az ugyanaz lesz, mint amit eddig annak tekintettek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Engem egy olyan lista érdekelne, amibe az összes évad, összes része benne van (a mozifilmmel együtt) - már ha létezik egyáltalán ilyen összeállítás... Még a Rebels előtt tervezek egy újranézést, amiben tényleg mindent átvennék ami a sorozattal kapcsolatos (az összes rész + könyvek, videojáték is). Egyébként ebben az Episod Guide-os könyvben megjelenő lista tekintendő majd a hivatalosnak, vagy az ugyanaz lesz, mint amit eddig annak tekintettek? Amit Ody megosztott, az egy teljes lista. A Sky-féle pedig amit Chee csinál és elvileg hivatalos. Az Episode Guide-os könyvről semmit nem tudok, de szerintem ugyanaz lesz, mint a Chee-féle verzió. (Legalábbis remélem, mert ha az egy harmadik fajta lista lesz, akkor idegbajt kapok most már.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Ezek szerint mégis csak a Chee féle a hivatalos? Gondolom nem folytatná a sorbarendezgetést, ha utána valami frissen kiadott cucc felülírná az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Amit Ody megosztott, az egy teljes lista. A Sky-féle pedig amit Chee csinál és elvileg hivatalos. Az Episode Guide-os könyvről semmit nem tudok, de szerintem ugyanaz lesz, mint a Chee-féle verzió. (Legalábbis remélem, mert ha az egy harmadik fajta lista lesz, akkor idegbajt kapok most már.) Köszönöm, valószínű ez alapján fogom majd újranézni. Ezt a listát egyébként ki csinálta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. (szerkesztve) Megjelent a TCW episode guide könyv! Meg kellene venni... az alábbit írják róla. "Richly illustrated with hundreds of photos, the Episode Guide is the most comprehensive guide to the series yet, and, for the first time, presents them in the definite authorized story order." Szerkesztve: 2013. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Ebben minden benne van, amit tudni kell. Tényleg jó lenne szerezni egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. (szerkesztve) Fun Fact: A Heroes On Both Sidesban szereplő Raxus bolygónak, a C.I.S. központjának a teljes neve Raxus Secundus. Így egy rendszerbe került a korábban ismert Raxus Prime-al. Szerintem ez egy zseniális, EU-s húzás. Ez is ebből a kötetből van, aminek jelenleg is próbálok a tartalmához valamiképpen hozzájutni. Szerk.: Meg is találtam a sorrendet, amely ebből a kötetből van. Leellenőriztem, eddig megegyezik azzal, amit Leland Chee állított fel, nemsokára közlöm nektek. (Remélhetőleg ezúttal nem az lesz, hogy Leland Chee megint megy a saját feje után és ez is le van sz*rva. ) Szerkesztve: 2013. Június 9. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. (szerkesztve) Nos tehát, íme a Jason Fry-féle kronológiai sorrend: 2x16: Cat And Mouse 1x16: The Hidden Enemy 1x00: The Clone Wars (The New Padawan, Castle Of Deception, Castle Of Doom & Castle Of Salvation) 3x01: Clone Cadets 3x03: Supply Lines 1x01: Ambush 1x02: Rising Malevolence 1x03: Shadow Of Malevolence 1x04: Destroy Malevolence 1x05: Rookies 1x06: Downfall Of A Droid 1x07: Duel Of The Droids 1x08: Bombad Jedi 1x09: Cloak Of Darkness 1x10: Lair Of Grievous 1x11: Dooku Captured 1x12: The Gungan General 1x13: Jedi Crash 1x14: Defenders Of Peace 1x15: Trespass 1x17: Blue Shadow Virus 1x18: Mystery Of A Thousand Moons 1x19: Storm Over Ryloth 1x20: Innocents Of Ryloth 1x21: Liberty On Ryloth 2x01: Holocron Heist 2x02: Cargo Of Doom 2x03: Children Of The Force 2x17: Bounty Hunters 2x18: The Zillo Beast 2x19: The Zillo Beast Strikes Back 2x04: Senate Spy 2x05: Landing At Point Rain 2x06: Weapons Factory 2x07: Legacy Of Terror 2x08: Brain Invaders 2x09: Grievous Intrigue 2x10: The Deserter 2x11: Lightsaber Lost 2x12: The Mandalore Plot 2x13: Voyage Of Temptation 2x14: Duchess Of Mandalore 2x20: Death Trap 2x21: R2 Come Home 2x22: Lethal Trackdown 3x05: Corruption 3x06: The Academy 3x07: Assassin 3x02: ARC Troopers 3x04: Sphere Of Influence 3x08: Evil Plans 1x22: Hostage Crisis 3x09: Hunt For Ziro - - 1-2 Év Időugrás - - 3x10: Heroes On Both SIdes 3x11: Pursuit Of Peace 2x15: Senate Murders 3x12: Nightsisters 3x13: Monster 3x14: Witches Of The Mist 3x15: Overlords 3x16: Altar Of Mortis 3x17: Ghosts Of Mortis 3x18: The Citadel 3x19: Counterattack 3x20: Citadel Rescue 3x21: Padawan Lost 3x22: Wookiee Hunt 4x01: Water War 4x02: Gungan Attack 4x03: Prisoners 4x04: Shadow Warrior 4x05: Mercy Mission 4x06: Nomad Droids 4x07: Darkness On Umbara 4x08: The General 4x09: Plan Of Dissent 4x10: Carnage Of Krell 4x11: Kidnapped 4x12: Slaves Of The Republic 4x13: Escape From Kadavo 4x14: A Friend In Need 4x15: Deception 4x16: Friends And Enemies 4x17: The Box 4x18: Crisis On Naboo 4x19: Massacre 4x20: Bounty 4x21: Brothers 4x22: Revenge 5x02: A War On Two Fronts 5x03: Front Runners 5x04: The Soft War 5x05: Tipping Pointss 5x06: The Gathering 5x07: A Test Of Strength 5x08: Bound For Rescue 5x09: A Necessary Bond 5x10: Secret Weapons 5x11: A Sunny Day In The Void 5x12: Missing In Action 5x13: Point Of No Return 5x01: Revival 5x14: Eminence 5x15: Shades Of Reason 5x16: The Lawless 5x17: Sabotage 5x18: The Jedi Who Knew Too Much 5x19: To Catch A Jedi 5x20: The Wrong Jedi Mindenesetre azt javaslom, hogy azért továbbra is kövessük nyomon a Leland Chee-féle listát, hogy tényleg egyezik-e a kettő a további blog bejegyzésekben is! Szerkesztve: 2013. Június 9. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Köszi KisKósa! Reméljük akkor ez marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Mindenesetre azt javaslom, hogy azért továbbra is kövessük nyomon a Leland Chee-féle listát, hogy tényleg egyezik-e a kettő a további blog bejegyzésekben is! Lesz még bejegyzése? A portálon azt olvastam, hogy nem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Vannak benne csavarok bőven, de azért szerintem teljesen korrekt, és a harmadik évad közepétől már legalább nincs gubanc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Lesz még bejegyzése? A portálon azt olvastam, hogy nem.. Nem, nem lesz, csak ez az apróság elkerülte a figyelmemet. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Akkor végre megszületett a hivatalos sorrend. Azaz 1-2 év időugrás tök jó. Bár rögtön felmerül a kérdés, az idő alatt mit történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Akkor végre megszületett a hivatalos sorrend. Azaz 1-2 év időugrás tök jó. Bár rögtön felmerül a kérdés, az idő alatt mit történt? Obi-Wan végre rájött, hogyan kell levenni a mellvértet és a páncélcsizmát, Ahsoka pedig először szervált magának egy új, kis fénykardot, majd elment shoppingolni Coruscant kínai negyedébe némi új ruháért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Azért elég bátor dolog 1-2 évet írni arra a kihagyásra. Ha figyelembe vesszük Padme terhességét, akkor a Wrong Jedi és az EP3 között legalább 7-8 hónap telhetett el, így a klónháborúk három éves időtartamából következően a TCW 108 epizódját akár 4-5 hónapba sűríthetik be, azaz akár egy szál per két-három nap sebességgel is folyhattak az események. Magyarul az időugrásnak nem szabadna egy évnél többet magában foglalnia. De inkább annál is kevesebbet. Vagy a klónháborúk három évnél tovább tarthattak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Nem világos, hogy azt az "1-2 évet" miért nem lehetett jobban konkretizálni. Nem mindegy, hogy 1 vagy 2 év telik el a modellváltás közt. Főleg akkor nem, ha összesen 3 évig zajlik a Klónok háborúja, amiről tudjuk, hogy így van. Én az 1 éves verzióra tippelek, a 2 év nem is igen jön ki... Szerintem legalább fél évnek el kellett telnie a geonosisi csata óta ahhoz, hogy megkapjuk a TCW korai részeiben látott felállást: Anakin és Obi-Wan külseje is arra utal, hogy hónapok vannak a hátuk mögött az említett ütközet óta. De az, hogy Anakin ekkora padawanból lovag lett, szintén arra utal, hogy hónapokat töltött a háborúban, győztes csatákat kiharcolva, mely által elérte, hogy Yoda (illetve a Tanács) Jedi-lovaggá üsse helytállásáért, sőt, saját padawant merjen a gondjaira bízni, igaz, ez főleg azért történt, hogy a lány iránti felelősségérzet óvatosságra és hideg fejre intse a srácot. A lényeg, hogy szerintem legalább fél évnek el kellett telnie a geonosisi csata után a TCW legkorábbi részeinek kezdetéig. Azaz, ekkor van még 2 és fél évünk az Ep3-ig... mondjuk, újabb fél év alatt játszódnak a régi modelles részek (páncélos Obi és Ani, fiatalabb Ahsoka), így már csak 2 év van az Ep3-ig (ez alapján máris kiesik az, hogy 2 éves a szünet). Eltelik 1 év, (így csak 1 év van az Ep3-ig) megjelennek az idősebb karakterek, és a hozzájuk tartozó részek... ennek az 56 résznek Padmé terhessége miatt nagyjából 3-4 hónap alatt kell lezajlania, mert a The Wrong Jedi-ban még találkoznak Anakinnal, és mint az Ep3-ból kiderül, a várandósság alatt Anakin a Peremvidéken volt, távol feleségétől. Remélem, nagyjából világos voltam, és nem zavartam össze senkit. Szerintem így jön ki leglogikusabban. A lényeg, hogy ami a modellek közti időugrást illeti, szinte biztos, hogy nem lehet 2 év, ellenkező esetben baromi logikátlanná, és zavarossá válik az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. (szerkesztve) Szerintem nem kell túlbonyolítani. Annyit bőven elég tudnunk, hogy eltelt egy kis idő. Így az EU szempontjából is rugalmasak az időpontok. De remélhetőleg a Rebels már időrendben lesz! Vicces, annak idején pont én mondtam, milyen jó lenne egy The Galactic Civil War sorozat a kedvenceink főszereplésével, erre most itt van és nem várom annyira. >.< Na mindegy! Szerkesztve: 2013. Június 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Nem világos, mit bonyolítottam túl? Szerintem épp az "1 év vagy 2 év?" az, ami fölöslegesen kavarja össze, az egyébként egyszerűen összeálló korszak részleteit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 14. Mármint, úgy értem, hogy szerintem szükségtelen ennyire komolyan belegondolni ebbe. Tény és való, hogy az az "1-2 év időugrás" kicsit összezavaró, de érződik is rajta, hogy nem számít konkrét időintervallumnak, elvégre maguk sem döntötték el igazán, hogy mennyi idő telik el. Mert joggal merülhet fel a kérdés, hogy most 1, vagy 2? Mert egyáltalán nem mindegy! Ezért is nincs igazán konkretizálva. Most az a két szám teljesen mindegy, a lényeg, hogy eltelt némi idő, ami logikus, tekintve, hogy ekkor volt a karaktermodell váltás, Ahsoka érettebben néz ki, stb. (Kétségtelen, hogy inkább az 1 év a nyerőbb.) Ebből a szempontból kétségtelenül jobban tetszett az előző kronológiai sorrend, hiszen ott legalább konkrétan meg volt adva, hogy melyik epizódok melyik évben játszódnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Tegnap én elkezdtem az újranézést a Jason Fry-féle kronológia alapján. Köszönet a listáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. A nyáron én is tervezem újranézni kronológiában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.