zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. A következő újranézést a TFA előtt tervezem. Egybe a Saga, Rebels és a TCW Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Tegnap én is elkezdtem így megnézni, nem sokáig jutottam, mert késő volt már. A mozifilm felénél lekapcsoltam, mert be-bealudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 26. Most olvasom, hogy a 6. évad után játszódó TCW Legacy is kapott kronológiai sorrendet, ami az alábbi: Crystal Crisis On Utapau Story Reels - A Death on Utapau - In Search of the Crystal - Crystal Crisis - The Big Bang The Bad Batch Story Reels - The Bad Batch - A Distant Echo - On the Wings of Keeradaks - Unfinished Business Dark Disciple regény - Lethal Alliance - The Mission - Conspirators - Dark Disciple Son of Dathomir képregények - The Enemy of My Enemy - A Tale of Two Apprentices - Proxy War - Showdown on Dathomir Dark Disciple regény - Saving Vos Part 1 - Saving Vos Part 2 - Traitor - The Path Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 28. Köszi! Akkor már ezt is hozzá lehet venni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. B iztos volt már(tán én kérdeztem...) a Macska-egér harc c. rész és a Klónok támadása film között mennyi idő telt el? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. (szerkesztve) Én azt mondanám, hogy egy-két nap, mert miután a Cat and Mouse-ban áttörik a blokádot, még legalább egy teljes nap lemegy a The Hidden Enemy-ben, aminek másnapján jön a droidtámadás a mozifilm elején. Szerkesztve: 2015. Szeptember 8. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Jaj tenyleg.Meg az is ott van koztuk. Koszonom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. B iztos volt már(tán én kérdeztem...) a Macska-egér harc c. rész és a Klónok támadása film között mennyi idő telt el? nos hogy így tetted fel a kérdést ez némi képzavarral jár, bár úgylátom Merr átlátta ezt. A klónok támadása film előbb van mint a Macska egér harc. Tudod: A klónok támadása élőszereplős! (bocsi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Igen.Kb 3-szor átolvastam... Rájöttem! köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Igen.Kb 3-szor átolvastam... Rájöttem! köszönöm Oké, nem tudtam kihagyni.. Bár a tévedésből kialakult kérdés is releváns lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. A lényeg,hogy köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. (szerkesztve) Na, az én agyam meg automatikusan A Klónok Háborúját olvasott. Még szerencse. Azért szívesen. Szerkesztve: 2015. Szeptember 8. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Na, az én agyam meg automatikusan A Klónok Háborúját olvasott. Még szerencse. Azért szívesen. Igen, érdekes, de megtaláltátok a hangot. Én meg itt görénykedek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Valaki tud egy teljes kronológiai listát a sorozathoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Ebben a topikban megtalálod. Csak pár évet kell visszalapozni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ebben a topikban megtalálod. Csak pár évet kell visszalapozni. Mennyi az a pár év? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Amikor véget ért a sorozat. 2015 körül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Nekem van nyomtatható pdf-em, angol és magyar címekkel, ha kell, írj privátba e mail címet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 6 perccel korábban, Iqvi írta: Mennyi az a pár év? https://www.starwars.com/news/star-wars-the-clone-wars-chronological-episodeorder 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) Na meglett, de köszönöm srácok. Amúgy azt lehet tudni, mennyi idő telik el a 2. film, és a sorozat 1. része között? Szerkesztve: 2019. December 14. - Iqvi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Amúgy azt lehet tudni, mennyi idő telik el a 2. film, és a sorozat 1. része között? Kronológiailag a christophsisi csata a sorozat legkorábbi eseménye (2x16, 1x16, TCW mozi első szegmense), ami ugyanúgy YE 22-ben játszódik, mint az Ep2. Szóval, legfeljebb pár hónap telik el az Ep2 és a TCW között. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Amúgy azt lehet tudni, mennyi idő telik el a 2. film, és a sorozat 1. része között? 1 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Szóval, legfeljebb pár hónap telik el az Ep2 és a TCW között. Akkor lényegében annyi ameddig Anakinnak megnő a haja. Szerkesztve: 2019. December 14. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Obi kopasz volt egyszer. Aztán megnőtt valahogyan a haja. Biztos különleges hajápolót használt. Amúgy én is pár hónapot tippelek, kb. fél évet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 51 perccel korábban, Bence1997 írta: Obi kopasz volt egyszer. Aztán megnőtt valahogyan a haja. Biztos különleges hajápolót használt. Mikor volt kopasz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Amikor Rako Hardeen bőrébe bújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Mikor volt kopasz? Amikor átvette "Rako Hardeen" szerepét, és ehhez le kellett borotválni a haját. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Máig nem tudtam megszokni a "séróját". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 29 perccel korábban, Darth Sky írta: Amikor átvette "Rako Hardeen" szerepét, és ehhez le kellett borotválni a haját. Már régóta érik egy újranézés... csak időm nincs rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 32 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Már régóta érik egy újranézés... csak időm nincs rá Én a februári 7. évad előtt tartok egy frissítő TCW-maratont. Január 1-étől kezdve, csak hogy jól induljon az év. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 15. 11 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Én a februári 7. évad előtt tartok egy frissítő TCW-maratont. Január 1-étől kezdve, csak hogy jól induljon az év. Ez jó ötlet, lehet "veled tartok" csak nem biztos végzek vele egy bő hónap alatt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.