Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. lenne rá fölös félmillóm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. nyam-nyam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hogy a fenébe kerülhet egy ilyen fél milkába?Tömör aranyből van, vagy miből?Én 30 ezret nem adnék érte. Régebben kb 6-7 éve mintha az egyik telefonos műsorban ez lett volna a nyeremény(meg egy ugyanekkora JarJar), asszem a retekklubbon.Már akkor is kiszemeltem a drágaszágom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. nyam-nyam Nem tudnád hova rakni már. Én viszont megvenném szisznek, kiegészítenék egymást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nem tudnád hova rakni már. Eh, mondasz valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nem tudnád hova rakni már. Nálam pl lenne helye. Igaz, hogy azt per pillanat az ágyam foglalja el... de asszem annyi hely még maradna, hogy mellette elszunyókáljak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. A klónok befogadnának egy Sith-et? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. A klónok befogadnának egy Sith-et? Attól függ:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. http://www.guinnessworldrecords.com/conten...?recordid=49266 no komment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 23. Akinél van pénz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. http://www.starwars.com/collecting/news/mi...0418/index.html ŐŐ, szép... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Szép is. Ha én oda beszabadulhatnék, és hozhatnék valamit, de jó lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Én a Lucasfilm raktárába szeretnék eljutni egyszer. Priest már járt ott, és ódákat zengett róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Arra én is emlékszem, amikor arról mesélt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. (szerkesztve) Nem vagyok telhetetlen, de most hogy így említitek, én is betenném oda a lábam, aztán nagy pakkokkal jönnék ki :D Szerkesztve: 2006. Április 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Nem vagyok telhetetlen, de most hogy így említitek, én is betenném oda a lábam, aztán nagy pakkokkal jönnék ki :D Attól félek hogy nállam nem férne el a egész raktár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Annyi hely nálam sincs, de jól válogatnék, és annyit hoznék, amit még tudnék hova tenni. Anyu is biztos bevállalna egy-két cuccot, nála még elférne ez-az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Én a Lucasfilm raktárába szeretnék eljutni egyszer. Priest már járt ott, és ódákat zengett róla. Vinném az egész raktárat, nem lenne szívem otthagyni semmit sem... hát vagy beköltöznék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Én is, asszem. Plusz van pár plakátom, olyat itt nem láttam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Dzséjt! Itt van az új lego kollekció. Gondolom majd beruházol pár darabra. SW Lego Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. WOW... Hát szívesen beruháznék egy FX-6-osra meg egy Vulture droidra, de az ilyen Ultimate Collectors Setek sajnos kis hazánkba sosem jutnak el, illetve ha mégis, akkor olyan 80-100 000-be kerülnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Már reggel szavaztam az FX6osra, és csalódottan láttam hogy elég kevés szavazatot kapott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Biztos nem tudják sokan, mi fán terem. Pedig nagyon jól megcsinálták, jobban, mint R2-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Húgom hazatért Belgiumból és ilyen dolgokkal lepett meg: Chewbacca telotartó. Szerintem morbid Kár, hogy a telom nem fér bele. Egy kis angol könyv az X-Wingekről, itt most csukva: Itt meg nyitva, és látható, hogy mennyire kicsi De szépek a kihajtódó "3D-s" képek: Az idén megjelent új Slave I szett különleges figurákkal (bespini néger(!) közmunkás, IG-88, Dengar): Slave I Lego evolúció. 2000 (Slave I), 2002 (Jango Fett's Slave I), 2006 (Slave I): Vicces figurák: Vicces űrhajók: Nem Star Wars, de azért megmutatom. Ősrégi űrkilövő a jövőből: Jurassic Park 3 fejek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Érdekesek, no Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. El is felejtettem, egyre bővül a 2007-es legok listája. A már a starwars.hu-n is meghírdetett 6212 X-Wing fighteren kívül az alábbi készletek várhatóak: 7654 - Droids Battle Pack tartalmaz: 4 standard harci droid, 3 szuper harci dorid, 1 robot-szállító és egy droid-sikló (amilyen az első epizódban volt, talán a STAP - Naboo Swoop készlethez volt kettő) 7655 - Clone Troopers Battle Pack 4 Ep3 klónkatona (mind új, mozihű fegyverrel), egy Ep3 siklómotor, egy ágyú 7656 - General Grievous' Starfighter A hajó, és egy Grievous figura 7657 - AT-ST 1 figura, fej azt mondják hasonló a régi szetthez 7658 - Y-wing Fighter 1 pilóta, 1 R2-es droid, az UCS-s verzió alapján készül (tehát k*rva jól fog kinézni) 7659 - Imperial Landing Craft 1 pilóta 2 rohamosztagos, két homok-osztagos, kétszer akkora mint a régi Imperial craft (ez a Sentinel osztályú hajó lesz, ami az ep4-ben látható a háttérben, amikor a rohamosztagosok Tatooine sivatagában szórakoztak a mentőkabinnál) Képek hamarosan várhatóak. Ezen felül, az a hír járja, hogy jövőre néhány híresebb EU űrhajó is megjeleni, próbaképpen. Talán lesz Outraider? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Nagyon szupi cuccok. A vicces figurák és űrhajók a Burger Kinges sorozatból valók. Jó néhány nem jelent meg nálunk belőle amit kaptál. Most így fejből csak az a tuti, hogy a Tie, Jabba, meg Grivi volt itthon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Óh Dzséjt, te mindig kínzol engem ezekkel a legókkal Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. (szerkesztve) Húgom hazatért Belgiumból és ilyen dolgokkal lepett meg: [/url] A vicces hajók és figurák nekünk is voltak egy ideig.A teljes meg volt csak apu elatta őket. Nagyon leégtünk és kellett a pénz. A nevük egyébként az egyik Starfighter magazinban benne van aszem az első számban. Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. (szerkesztve) Lego fanok figyelem: 7654 - Droids Battle Pack 7655 - Clone Troopers Battle Pack 7656 - General Grievous' Starfighter 7657 - AT-ST 7658 - Y-wing Fighter 7659 - Imperial Landing Craft Megjegyzem: ezek csak előzetes képek, a megjelenésig valószínűleg csiszolnak még rajtuk. Szerkesztve: 2006. Szeptember 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.