Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt ez neked egy kis előzetes 2007-re. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Tegnap már láttam, de azért köszi Grivi hajója ebből a szögből már jobban néz ki, mint az első képen. A Sentinel viszont szvsz kicsit lükén, vagy busán néz ki. De azért baba, főleg a sok rohamoszival. Az új AT-ST meg az új Y-Wing viszont az elsők között lesz megvéve. Feltéve, ha idén még rá tudom tenni az enyves kezemet Jabba bárkájára, meg az "új" X-Wingre. Szerkesztve: 2006. Október 4. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A Sentinel nekem egyáltalán nem tetszik Nem úgy az új AT-ST! Nekem megvan a régi, hát összehasonlíthatatlan... Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A Sentinel nekem egyáltalán nem tetszik Nem úgy az új AT-ST! Nekem megvan a régi, hát összehasonlíthatatlan... A Sentinel nekem sem, de nem egyszer jártam úgy, hogy képről nem tetszett, aztán meg mikor összeraktam, nagyon szép lett (az új B-Wing, az Eta-2 Jedi interceptor, az első hósikló). Az AT-ST viszont hatalmasat fejlődött, én már ezért imádkoztam, mióta a lego elkezdte remake-lni a régebbi SW kiadásokat. Mert hát szó se róla, de a mini AT-ST jobban nézett ki, mint a rendes. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (én meg ma végre kézhez kaptam amit ismerősökön keresztül Németországból kerítettem.... enyhéül várom már a pénteket, hogy rázúdulhassak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Na és mit kaptál? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (én meg ma végre kézhez kaptam amit ismerősökön keresztül Németországból kerítettem.... enyhéül várom már a pénteket, hogy rázúdulhassak. És melyikkel kezded? A Star Warssal vagy a Star Wars Episode IV A New Hope-pal? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt! Ezen a legos papíron van egy érdekesség a szövegrészben. Kíváncsi vagyok megtalálod-e. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt! Ezen a legos papíron van egy érdekesség a szövegrészben. Kíváncsi vagyok megtalálod-e. A jubileumi DVD kiadásra gondolsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A jubileumi DVD kiadásra gondolsz? Bingo! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Dzséjt! Ezen a legos papíron van egy érdekesség a szövegrészben. Kíváncsi vagyok megtalálod-e. Bazzeg... tegnap jóidejig sasoltam ezt a képet, hogy kisilabizáljak néhány technikai megoldást a szeteken, de odáig el nem jutottam volna, hogy elolvassam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szinte ez az első hivatalos infó arról, hogy egyáltalán lesz. Bár nem kellet nagy jóstehetség erre rájönni, azért mégis jó nyomatatásban látni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. És melyikkel kezded? A Star Warssal vagy a Star Wars Episode IV A New Hope-pal? Na, hogy ismersz? Sw Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Na, hogy ismersz?Sw Gondoltam, hogy fölösleges a kérdés Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Gondoltam, hogy fölösleges a kérdés de legalább most már publikus:) nagyon szép! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nézegettem a Holdfény játékbolt új kínálatát és erre akadtam: 1:1 arányú, potom 200 000 Ft. De van itt ilyen is: Ez "csak" 14 cm-es és "csupán" 19 990 Ft. És egy kis bónusz, hogy miért szeretek a Holdfénynél vásárolni: Méret: kb 2 m Amiből készült: króm, metál, üvegszál keverék Világító szem Ár: (szívbetegek ne olvassanak tovább) 2 500 000 HUF Nagyon limitált darab -> ergo kb van belőle 1 db Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nálunk árulnak ilyeneket? Nem hittem volna. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hú az anyját, ezek aztán nyálcsorgatóak. Lehetett egyszer kapni egy beszélő fényézzékelős Yodát. 2002-ben 10000 volt az ára de egyszer le volt engedve 5-re azóta verem a fejem, hogy nem csaptam le rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Eme oldalon nagyon sok filmes dolgot lehet kapni, köztük Star Wars figurák tárházát (egyénieket, miniket, egyebeket). Érdemes körülnézni, akit érdekelnek az ilyenek: Holdfény Team Nekem a legtöbb alien figura megvan tőlük, szóval garantáltan jó cuccokat szállítanak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szépek. Én most egy ls force fx-re akarok gyűjteni, ha esetleg van valakinek jó ötlete hogy hogyan lehet alacsony postaköltséggel rendelni ebay-ről, akkor az szóljon. Most az internetvilag.hu-tól kértem árajánlatot, fogalmam sincs hogy milyen árral szállítanak.A baj az hogy nagyon nagy a doboz, és szép súlya is van. Bár még az alap összeget is összekéne szedni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Hmmm PotC http://www.holdfenyteam.hu/images/items/3271.jpg "Cursed Sparrow" és mellette az ÚJ címke.... ez most spoiler? Holdfény Team Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Jó cumók vannak ezen a Holdfényen, de amikre én vadászok még mindig nincsenek meg náluk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Lehet kritizálni az ízlésemet. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. ha a fríweb mutatja.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. (szerkesztve) Kissebb hadsereg Nyolc klón már kiállhatna a hét alienemmel Szerkesztve: 2006. Október 31. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Nyolc klón már kiállhatna a hét alienemmel Egyoldalú harc lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerintem is, az alienjeim szétcincálnák őket Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Csak előtte még kilyukasztanák a klónicsekek fejecskéjét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerintem is, az alienjeim szétcincálnák őket Dehogyis. Elraktároznák őket. Később meg beléjük lehet petézni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.