Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Obié a legjobb, csak ne az a fekete gömböc lenne a végén. Valahogy formailag nem érzem odavalónak.

Nekem az a kedvencem benne! :(

Hozzászólás ideje:

Szerintem is az a legkirályabb kard, Obi-Wan ep1-2-es kardja... a fene belé, hogy elvesztette, és még ő prédikált :(

De ugyanúgy kéne Dookujé, Windué és Sidioussé is (és akkor már az összes többi is :P)

Hozzászólás ideje:

Kicsit fájjon érte a szivetek:

24080002final0018yu.jpg

Az EREDETI fénykard amit Luke Skywalker használt a régi triógiában, asszem még a nyáron árverezték el, biztosan emlékeztek rá.E fémdarabért cserébe akármimet odaadnam, akár a fél kezemet is.Sőt a fél fejemet..

Hozzászólás ideje:
Egy darabka filmtörténelem.

Nagy igazság!

Kellene még néhány filmes kellék..Akár Indy kalapja, DeLorean a Vissza a Jövőbe Trilógiából(mármint az eredeti makett)...

Az index fórumon találtam egy képet egy makettról, igaz nem SW de nagyon szép:

"A fővárosban, a 4/6-os villamos vonalán, a Király utcánál van egy aprócska makett- és modellbolt. kaphatók mindenféle apró autók, kocsik, tankok, repülők, villamosok, vonatok, fémből, sínpályával, kismillió hozzátartozóval. Csak sajnos elég drágán, ez a DeLorean 8990.- volt. Körülbelül tíz centiméter hosszú, a két ajtó nyitható, belül aprólékosan ki van dolgozva minden. Van átalakítatlanul is, de nekem a filmbéli változat valahogy közelebb állt a szívemhez (:

Megfűzöm a párom, hogy jövőre igazán kaphatnék egy átalakítatlan változatot is, csak drága egy pöttyet."

delorean2.jpg

Kár hogy ilyen drága :hmm:

Bocs az OFF-ért :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem nem kéne Luke eredeti filmes kardja. :hmm:

Már használt meg ilyenek. Vennék egy újat, az tiszta meg minden nem kopott, nem 30 éves, sokkal olcsóbb is.

Hozzászólás ideje:
Nekem nem kéne Luke eredeti filmes kardja.  :)

Már használt meg ilyenek. Vennék egy újat, az tiszta meg minden nem kopott, nem 30 éves, sokkal olcsóbb is.

Ennek eszmei értéke van.Azok a ragacsok meg karcolások adják az igai árát.Az Lucas kezében volt!Az Mark Hamill kezében volt!Az Harrison Ford kezében volt...stb..

Egy 500 éves festményre is aztmondod hogy inkább a 2 napos bóvli? :hmm:

Nekem ha meglenne biztos nem hadonásznék vele, inkább betenném egy vitrinbe :)

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
Ennek eszmei értéke van.Azok a ragacsok meg karcolások adják az igai árát.Az Lucas kezében volt!Az Mark Hamill kezében volt!Az Harrison Ford kezében volt...stb..

Egy 500 éves festményre is aztmondod hogy inkább a 2 napos bóvli? :hmm:

Nekem ha meglenne biztos nem hadonásznék vele, inkább betenném egy vitrinbe :)

Szerintem ez azért nem járt ennyi ember kezében, ugyanis eleve minden markolatból legalább nyolc félét csinálnak... ellenben egy kezet és két lábat odaadnék cserébe, a maradék kézet csak azért tartanám meg, mert szükségem lenne, hogy kézbe vehessem :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez azért nem járt ennyi ember kezében, ugyanis eleve minden markolatból legalább nyolc félét csinálnak... ellenben egy kezet és két lábat odaadnék cserébe, a maradék kézet csak azért tartanám meg, mert szükségem lenne, hogy kézbe vehessem :hmm:

Nemtudom, de azthiszem azokban az időkben ezeket nem úgy gyártották mint most.Most kiöntik gumiból meg minden, akkor meg összeállították pl ezt a kardot fényképezőgépes akármivel csinálták meg.

Lucas kezében biztos volt a 30

Hozzászólás ideje:

Windu színe, illik hozzá :D Ránézésre is tudni, hogy kié.

Nekem a másik is tetszik. Ilyen hajókat simán el tudnék képzelni a szobámba :oops: És néhány másikat is.

Hozzászólás ideje:

Ez a lila Eta-2 tök jó, illik hozzá a színe. Bár zöldben néznék meg egyet igazán :D

A TIE X1-el viszont van egy apró bibim, a szárnyakon nem voltak ágyúk :oops:

Ezt az apróságot leszámítva, ezek ezerszer jobban néznek ki, mint pl a Hasbros X-Wing.

Tegnap bővült a gyűjteményem egy lego B-Winggel és egy TIE Interceptorrel :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.