MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nekem pedig tetszik Anakin epIII-as kardja Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Anakiné nekem is (amelyiket Luke-nak adnak), de Vaderé nem (a film végén a Vader jelmezhez más kard van már, bár a filmben nem látszik). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Sztem minden idők legrosszabb fénykard markolata Ki-Adi-Mundi-é.Azokkal a nagy retro gombokkal Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A Master Replicas kardok nekem is szerepelnek az álmaimban. A Greedo Shopban tavaly azt mondták, Sidious kardja cirka 140 ezerért lesz kapható. Hmm... Azt hiszem, marad a fotó nézegetése. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A Greedo Shop-ban nemtudod a fénykardok csóró edition-e kapható?Tudod a scaled replica... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. A Greedo Shop-ban nemtudod a fénykardok csóró edition-e kapható?Tudod a scaled replica... Nézd meg a honlapjukon. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Az xpress fórumán nemrég valaki igazán érdekes csecsebecséről tett fel képeket: egy Bolgár Star Wars VHS diszdobozról. Íme: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Hozzászólás ideje: 2006. Március 6. Nocsak. Bolgár powa! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=/...ditriocase2.jpg http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=/...ilukerotj11.jpg Nekem legjobban Obi-Wan EpI-es fénykardja kellene, vagy Luke EpIV-es. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Gyönyörűek! Nekem Obi kardja tetszik a legjobban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Obié a legjobb, csak ne az a fekete gömböc lenne a végén. Valahogy formailag nem érzem odavalónak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Obié a legjobb, csak ne az a fekete gömböc lenne a végén. Valahogy formailag nem érzem odavalónak. Nekem az a kedvencem benne! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Szerintem is az a legkirályabb kard, Obi-Wan ep1-2-es kardja... a fene belé, hogy elvesztette, és még ő prédikált De ugyanúgy kéne Dookujé, Windué és Sidioussé is (és akkor már az összes többi is ) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. A kis telhetetlen Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Kicsit fájjon érte a szivetek: Az EREDETI fénykard amit Luke Skywalker használt a régi triógiában, asszem még a nyáron árverezték el, biztosan emlékeztek rá.E fémdarabért cserébe akármimet odaadnam, akár a fél kezemet is.Sőt a fél fejemet.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Egy darabka filmtörténelem. Én is sokmindent megadnék érte ha az enyém lehetne. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Egy darabka filmtörténelem. Nagy igazság! Kellene még néhány filmes kellék..Akár Indy kalapja, DeLorean a Vissza a Jövőbe Trilógiából(mármint az eredeti makett)... Az index fórumon találtam egy képet egy makettról, igaz nem SW de nagyon szép: "A fővárosban, a 4/6-os villamos vonalán, a Király utcánál van egy aprócska makett- és modellbolt. kaphatók mindenféle apró autók, kocsik, tankok, repülők, villamosok, vonatok, fémből, sínpályával, kismillió hozzátartozóval. Csak sajnos elég drágán, ez a DeLorean 8990.- volt. Körülbelül tíz centiméter hosszú, a két ajtó nyitható, belül aprólékosan ki van dolgozva minden. Van átalakítatlanul is, de nekem a filmbéli változat valahogy közelebb állt a szívemhez (: Megfűzöm a párom, hogy jövőre igazán kaphatnék egy átalakítatlan változatot is, csak drága egy pöttyet." Kár hogy ilyen drága Bocs az OFF-ért Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. A fénykardért valóban fáj a szívem, Obi1 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Nekem nem kéne Luke eredeti filmes kardja. Már használt meg ilyenek. Vennék egy újat, az tiszta meg minden nem kopott, nem 30 éves, sokkal olcsóbb is. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. (szerkesztve) Nekem nem kéne Luke eredeti filmes kardja. Már használt meg ilyenek. Vennék egy újat, az tiszta meg minden nem kopott, nem 30 éves, sokkal olcsóbb is. Ennek eszmei értéke van.Azok a ragacsok meg karcolások adják az igai árát.Az Lucas kezében volt!Az Mark Hamill kezében volt!Az Harrison Ford kezében volt...stb.. Egy 500 éves festményre is aztmondod hogy inkább a 2 napos bóvli? Nekem ha meglenne biztos nem hadonásznék vele, inkább betenném egy vitrinbe Szerkesztve: 2006. Március 10. - Obi1 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Obi1 irónia. Hallottál már róla. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Ennek eszmei értéke van.Azok a ragacsok meg karcolások adják az igai árát.Az Lucas kezében volt!Az Mark Hamill kezében volt!Az Harrison Ford kezében volt...stb..Egy 500 éves festményre is aztmondod hogy inkább a 2 napos bóvli? Nekem ha meglenne biztos nem hadonásznék vele, inkább betenném egy vitrinbe Szerintem ez azért nem járt ennyi ember kezében, ugyanis eleve minden markolatból legalább nyolc félét csinálnak... ellenben egy kezet és két lábat odaadnék cserébe, a maradék kézet csak azért tartanám meg, mert szükségem lenne, hogy kézbe vehessem Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerintem ez azért nem járt ennyi ember kezében, ugyanis eleve minden markolatból legalább nyolc félét csinálnak... ellenben egy kezet és két lábat odaadnék cserébe, a maradék kézet csak azért tartanám meg, mert szükségem lenne, hogy kézbe vehessem Nemtudom, de azthiszem azokban az időkben ezeket nem úgy gyártották mint most.Most kiöntik gumiból meg minden, akkor meg összeállították pl ezt a kardot fényképezőgépes akármivel csinálták meg. Lucas kezében biztos volt a 30 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Végre a járművek terén is aktivitást mutat a Hasbro. Mace Windu Jedi vadásza nagyon tetszik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Mace Windu Jedi vadásza nagyon tetszik. Kár, hogy "csak" a CW-ban láttuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Kár, hogy "csak" a CW-ban láttuk. Attól még frankó. Főleg a festése egyedi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Windu színe, illik hozzá Ránézésre is tudni, hogy kié. Nekem a másik is tetszik. Ilyen hajókat simán el tudnék képzelni a szobámba És néhány másikat is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Ez a lila Eta-2 tök jó, illik hozzá a színe. Bár zöldben néznék meg egyet igazán A TIE X1-el viszont van egy apró bibim, a szárnyakon nem voltak ágyúk Ezt az apróságot leszámítva, ezek ezerszer jobban néznek ki, mint pl a Hasbros X-Wing. Tegnap bővült a gyűjteményem egy lego B-Winggel és egy TIE Interceptorrel Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. uh Ja, szerintem is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.