Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. 2 napja magamon röhögök, vettem egy Darth Vader-es tusfürdőt. Nem tehetek róla, nagyon megtetszett, komolyabb a kidolgozása, mint némelyik játékfigurának. Mi jöhet még? :shock: Hát igen. Anyu műve: Yodás kulcstartó lóg a plafonon, Megdobálszos figurák a polcon, Vaderes kulcstaró is, SW-s 3d-s intergalaktikus poharak a konyhaszkrényben, és ezekért komoly stipi-stopi verseny folyt, mintha nem lenne mindegy. :34: Az én művem: a legnagyobb pörgés közepette képes voltam minden újságot megvenni amiben 3 sort írtak az sw-ről. :shock: :wink: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Ha már tárgyakról van szó: nekem csak egy Burger Kinges 3D poharam van a premier napról. És az SW könyvek előtt díszeleg a könyves polcon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Ha már tárgyakról van szó: nekem csak egy Burger Kinges 3D poharam van a premier napról. És az SW könyvek előtt díszeleg a könyves polcon Nekem is van, és pont a könyveim előtt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem is van, és pont a könyveim előtt. Anakin/Vader mintás. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekemis van, (a dueles), a polcon az SW sarokban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Anakin/Vader mintás. Nekem Yodás van. Olyan vagyok, mint egy kisgyerek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Körkérdés:Kinek mennyi a legdrágább SW cucca? Nekem asszem a Trilogia DVD, 15ezerért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem asszem a Trilogia DVD, 15ezerért. Detto. A sorban pedig követi a többi DVD. Nyilán trónfosztó lesz a SAGA DVD pack. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem is a Trilógia DVD.Az EP I-II dvd-t sikerült 5000 ft-ért megvennem díszdobozban. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem egy 250 forintos bologató Rick McCallum figura. Viccet félretéve díszdobozos SW DVD. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekemis van, (a dueles), a polcon az SW sarokban Nálunk három féle 3D pohár csücsül a szekrényben. A legdrágább sw cuccom az emlékeim ...egyébként nekem is a trilógia DVD. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Mivel mérgemben nem vettem meg a trilógi dvd-t (sőt még a többit sem, csak kazin vannak meg, mert nemrég van dvd lejátszóm), így nem tudok csatlakozni hozzátok ebben. Majd a 6 rész egyben lesz a legdrágább, addig a trilógia zenéje vezet (6 cd) 12.990.- Ft-tal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Nekem a legdrágább erekjém a lego AT-AT, két trilogia DVD díszdoboz kiférne belőle Pohárban sajna csak egy van, de azon legalább mindenki rajta van, aki számít Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Nekem a legdrágább erekjém a lego AT-AT, két trilogia DVD díszdoboz kiférne belőle Pohárban sajna csak egy van, de azon legalább mindenki rajta van, aki számít A Millennium Falcon nincs meg? Az is 30 ezer körül van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Nekem a legdrágább erekjém a lego AT-AT Az jó lehet... Mekkora méretű? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Obi1: az első kiadású Falcon van meg, s bár ma már azt is (és az újat is) annyiért adják, én még olcsóbban vettem. Ody: kb 35-40 cm magas lehet, és ugyanilyen hosszú is. Bazi nagy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Ody: kb 35-40 cm magas lehet, és ugyanilyen hosszú is. Bazi nagy Szép darab lehet. Esetleg van róla képed? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Itt egy szép kép róla: http://images.suave.net/cgi-bin/im/~dave/i...s/AtAtSide1.jpg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Van (most már ). Bár kicsik a képek, és nem a legjobb minőségűek, de igyekeztem olyan képeket készíteni, amiken látszik a mérete: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Itt egy szép kép róla: Hát ez nem az, ez házi gyártmány. Ennél azért kisebb jószág Az ilyen házi legokban az a jó, hogy sokkal jobbak és hűbbek az eredetikhez. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Dzséjt: Ez a lépegető egy kicsi olyan, mint egy mangalicamalac. Nagyon ott van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Frankó "gépek" Dzséjt! A többi cucc mennyibe van? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hát, a kicsik ára 2-5000-ig terjed, a közepeseké 5-8000-ig kb, a nagyok 8-30 000-ig. Van négy nagyonnagyom (AT-AT, Gunship, Falcon, AT-TE), 8 nagyom, a többi közepes meg kicsi. Az új Falcon, az AAT, a Cantina kocsma és az ep3-as legok (egy kivételével) kivételével - no meg technik és minik - minden megvan. Szóval, jó sokba kerülnek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Nem semmi, hogy ennyit költesz ezeke a dolgokra. Igazi fanatikus vagy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Lego fanatikus Az SW legok csak a felét alkotják az egész Lego gyűjteményemnek. Pillanatnyi célkitűzésem az 1000 legofigura... kb 500-nál járhatok (több, mint fele SW figura). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Sz napom alkalmából ma nőtt a gyűjteményem egy AAT legoval és egy Star Wars Trivial Pursuit 600 kérdéses kvízjátékkal. Ez utóbbi nagyon jópofa, nem tudom, ki ismeri. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Sz napom alkalmából ma nőtt a gyűjteményem egy AAT legoval és egy Star Wars Trivial Pursuit 600 kérdéses kvízjátékkal. Ez utóbbi nagyon jópofa, nem tudom, ki ismeri. Happy birthday to you! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 13. THX Obi1! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Happy birthday to you! Boldog Születésnapot Dzséjt! :41: Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Így utólag is boldog szülinapot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.