Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Nagyon homályosak. Még nem jöttem rá arra sem, hogy tudom megcsinálni. Gépen vannak a képek, de nem tudom, hogy másoljam be ide. Valami nem oké. Ha gépen vannak a képek, akkor nem is fogod tudni bemásolni ide. Fel kell rakni a netre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 2. Hozzászólás ideje: 2005. November 2. http://imageshack.us/ Ide töltsd fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Szerény lego Star Wars gyűjteményem Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Szerény lego Star Wars gyűjteményem ... Hát ez nagyon komoly. :41: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Bravo Dzséjt! CORA-ban vannak akciós SW modellek. Anakin és Obi-Wan starfighter, tri droid-fighter 2990.- . Gondoltam szólok. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Ez nagyon szép gyűjtemény Dzséjt! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Dzséjt, a karbonitba öntött Solo is legó? Gondoltál már arra, hogy lefotózd őket "filmhű" környezetben, vagy ilyesmi? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Nagyon szép gyűjtemény, gratulálok :41: A még mindig függőben lévő fényképeimen (melyek 10* rosszabbak ezeknél) csak az 57 db könyvem látható. Két képen vannak, mert egyre rá sem fértek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Köszi fiúk-lányok. SimonZ: igen, gondoltam rá. Ha leesik a hó, a Hoth-i csatát szeretném megcsinálni, a tavasz-nyár folyamán pedig a kashyyyki (remélem addigra a vuki haderő is meglesz), nabooi és endori ütközet kerül terítékre. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Hozzászólás ideje: 2005. November 8. Geonosis esetleg? Tatuini fogatverseny? Ezekhez csak homok kell. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Tegnap Bécsben voltam, és betévedtem egy comics boltba. Komoly kis üzletecske, mindenféle Comics cuccokkal, természetesen SW ereklyékkel is. ( a kirakatban egy hangátalakítós DV volt, ezért is mentem be szétnézni) Igaz, horror árakon, de tök jó cuccok voltak ( SW figurák, poszterek, bögrék pólók, kömyvek, képregények különböző számai, SW enciklopédia (100 Euro ) stb. Volt egy a DV sisakkal egy méretű birodalmi rohamosztagos sisak is, de nagyon magasan volt, így nem tudtam megnézni, de az is tudott valamit, mert elemes volt. Ami még tetszett, egy ep3-as PS2 vezérlő méretű kis konzol, amit közvetlenül a TV-re kell kötni, és egy kis alap játék jön elő egy űrcsta jelenettel. Sajna nem vettem semmit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Igaz, hogy máshol volt már szó róla, de az alábbiakkal egészült ki a gyűjteményem: -epIII dvd -epIV-V-VI trilógia díszdoboz dvd -epIII dvd poszter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. -epIV-V-VI trilógia díszdoboz dvd Na és hogy tetszik? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Véglegest csak jövő héten tudok mondani, mert eddig az epIII foglalt le. Kívülről gyönyörű szép, a belsejének még az elején járok. Egyébként az ünnepek alattra tervezek egy maratoni nézést epI-VI-ig. Talán szilveszterre. Az első két résszel lesznek bajaim, mert csak kazin vannak meg, de szombaton kaptam ötleteket, hol nézzek a neten utána. A mostani nézésre max. marad egy kölcsön (-zős) példány, vagy kiíratom, hogy legalább másoltan legyen meg, ha már az eredeti egyelőre üzletben nincs forgalomban A netben bízom még. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Nem tudtam ezt hova írjam. Láttam SW pólókat a New Yorker-ben. Két rohamosztagost C3PO fejével, Csubit rohamosztagos fejével és Yodát rohamosztagos fejével. A little psychos sorozatban, amiben van mini Freddy, láncfűrészes gyilkos, Sikolyos stb. láttam Vaderest és Yodásat . Yoda némileg kakukktojás a kicsi pszihopaták közt. Ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Kakukktojás, de legalább akkora ikon. Nem vettél belőlük? Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Hozzászólás ideje: 2005. December 13. SW ep3 mp3 lejátszó, Yodával az Euronics-ban: http://euronics.eq.hu/img/ujdonsagok/3_alap.pdf Karácsonyra szép ajándék. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Kakukktojás, de legalább akkora ikon. Nem vettél belőlük? Nem, mert legszívesebben mindegyikből vettem volna és az már sok lett volna, nem tudtam választani. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Ma voltam a burger kingbe és beújítottam egy pár új kis játékot. Egy képnézegetős Mault és egy hátrahúzhatós Jedi vadászt. Nagggyon kemények :!: :!: Én pécsi vagyok és itt 450 volt. Máshol is ennyi? Gondolom... És gondoltam veszek egy Grivit meg Palpit erre itt is csak hetente jelenik majd meg pár, nem egyszerre az összes. Hát hogy tehetik ezt? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Pesten 650be kerül egy gyerekmenü a Burgerben. De sajna össze vissza lehet kapni, vagyis az egyikben ezek a játékok, másikban azok, nem egyszerre váltanak. Nehéz lesz összegyűjteni mindet. Eddig 6-ot szereztem. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Nálunk nincs BK, pedig elfogyasztanék én is pár menüt az sw figurákért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Nálunk nincs BK, pedig elfogyasztanék én is pár menüt az sw figurákért. Azok a poharak pl. brztálisan jók! Én is kaptam egyet a sógoromtól ajándékba. Azóta ott virít a szekrényemen. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szinte reménytelen küldetés a figuragyűjtés ráadásul én nem is szeretem azt a kaját. Azér egy Anakin/Vader és egy Maul kéne... A Little psychos kapucnis pulcsi a New Yorker-ben 7600 Ft, Vaderest láttam, Yodásat nem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. (szerkesztve) Nem muszáj menüt venni. Vehetsz külön csak játékot. :shock: Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Egy ilyen kollekció jó lenne az ünnepekre. 8) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Pár jövő évi ajánalt a Hasbro-tól. Dagadjon az a gyüjtemény. 8) És a kedvencem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Huhh.Ezek már nagyon kidolgozottak.BRAVO :41: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Tegnap kaptam egy kis SW hasbro ajándékot, amiben egy kis SW dobozban 100 kártya van, mindegyiken 6 kérdéssel. Különböző témakörben. Dobsz a kockával, aztán felolvasod azt a típusú SW kérdést amit dobtál. Rögtön játszottunk is egyet nagybátyámmal, és bár a végéig nem jutottunk el, több hibát is találtunk. Pl: 1, Mit vesztett el Obi1 a Kamino-n. --??-- A fénykardját... 2,Melyik városban volt konfettieső az új trilogy DVDn, mikor felrobbant a 2. Halálcsillag? --??-- Mos Eisley-ban... És még volt egy pár...De azért jó kis játék... :shock: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Át lehet írni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Igen, én szülinapomra kaptam meg ezt a kártyás játékot és bár még énsem játszottam végig, azért rendesen akadtak benne hibák. De azért jó játék. Apropó, gyűjtemények: tegnap bővült a gyűjteményem egy ARC-170-es Klónvadász legoval (újabb köszönet ezért Krande-nak!), egy Grievous tábornok üldözése legoval és a Star Wars Christmas Album zenei CD-vel, melyen C-3PO és R2, valamint több SW figura énekelnek karácsonyi dalokat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.