Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Star Wars lego gyűjtők figyelem, remek hírt olvastam. A Lucasfilm LTD meghosszabította a szerződését az LTC-vel, méghozzá nem is akármilyen időtartamra, 2011-ig. Addig érkeznek az újabbnál újabb SW legok, illetve lehet újra kiadják a 2005-ös legok azon darabjait, amiknek kivehetetlen világítós kardjuk volt, s helyére vagy kivehetős, vagy teljesen más figurák kerülnek (ezek: Turbo Tank, TIE Fighter, Mustafari összecsapás, Wookiee attack). És további jó hír, hogy már nem csak a filmekkel fognak foglalkozni, hanem jönnek legok az animációs és a tv sorozatból is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Modellekről tud valaki valamit? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Dzséjt: Ez szuper hír!!!!!!!! Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Tegnap bővült az SW figuráim sora egy járművel. Wookie flyerrel, gyakorlatilag szer megy el a vásznon nagyban és sokat látnbi repkedni a háttérben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Dzséjt: Ez szuper hír!!!!!!!! Donát. Mi az hogy, szuper hír. Már-már madarat lehet fogatni velem, annyira jó híreket kaptam ezen a héten a kedvenceimmel kapcsolatban. Lesz Stargate SG-1 a TV2-n, lesznek új SW Legok méghozzá +5 évig. Remélem filmekből még kiadják a nubiai (nabooi) hajókat, különösen a királyi jacthtot. Meg kiadhatnák még a másik három Eta-2-est is. És az AT-AP-kat, az AT-UT-kat, és ha már felújítgatnak, kéne újabb Y-Wing kiadás (ugyanis azt kiadták még egyszer, de a legnagyobb változás az volt, hogy más színű lett a doboz), új naboo vadász se ártana (szerintem nem a legjobb az első kiadás); lehetne még légi taxi és még sok-sok dolog. Hogy a sorozatból még mi jelenik meg, azt nem tom, de már alig várom. Más: tényleg, a klubnapon vettem egy olyan figurát, ami nagyon-nagyon hiányzott a gyűjteményemből: Aayla Secura Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Egy naboo-i vadász nekem is jól jönne, de inkább nem legoban. Bár, ha más nem lenne, abban is jó. Ne legyek telhetetlen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Jön a Battle of Coruscant Figure szett. Mondanom sem kell, hogy grievous rulezzzzz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Jujj ez a Commander cody OLTÁRIAN JÓL NÉZ KI! Hagy hasonlítsam össze egy kenneressel: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Hozzászólás ideje: 2006. Február 17. Apró különbségek Tegnap lett egy V-Szárnyú vadászom legoból, de még mindig nem jöttem rá, mitől V... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Szerintem Onnan, hogy az valójában W-szárnyú lenne, és ha az alsó szárnyakat összetolod olyan W szárny. Vagy lehet simán V is. Amúgy hol vetted? Én még sehol sem láttam legóból Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Ez az igazi: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Grivikémmel az a baj hogy néhol aránytalan és a filmben nem ilyen falfehér mint egy zombi(Mint a régi kémképeken). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Nem rossz az a Cody... lesz ilyesmi más klónokról is? Vagy szimplán válogatós vagyok? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Szerintem Onnan, hogy az valójában W-szárnyú lenne, és ha az alsó szárnyakat összetolod olyan W szárny. Vagy lehet simán V is. Amúgy hol vetted? Én még sehol sem láttam legóból Donát. Ez szimpla V-Szárnyú de szerintem inkább illene rá a H-Szárnyú. Amúgy a kockaboltban vettem, és hivatalosan kis hazánkban még meg sem jelent, csak ott lehetett venni a TIE Interceptorral meg az új B-Winggel együtt (sőt, egy ideig kapható volt az új kiadású A-szárnyú és az új kiadású Slave I, amik itthon meg se fognak jelenni a boltokban, hivatalosan). Pillanatnyilag már csak V-szárnyú és Slave I van. Itt a link a honlapjukra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Köszönöm Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Igazi SW Boxer alsók! I want! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Egek, hogy miket ki nem találnak Valami lányoknak való nincs véletlenül? Na majd egy ilyenben parádézó fickót gyorsan elképzelek magam elé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Ezeknek a cuccoknak minden gyüjtéményben kiemelt helyük lenne. Érdemes megnézni a képösszeállítást is. http://starwars.com/collecting/news/misc/news20060303.html Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Attakus szobrocskák, mindig nagyon igényesek voltak, de egy vagyonba kerülnek. Ebből kifolyólag valószínüleg sosem lesz egy ilyenem se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Én meg se mertem nézni az árát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Az Attakus honlapján lehet nézelődni. Hihetetlen jó képek vannak az eddig megjelentekről. Jópár már elfogyott, ilyen horribilis áron is. Fejek nem mindig sikerülnek jól, de a legtöbb nagyon cool. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Szép cuccok, de én inkább ezekre vágyok: (ezek csak ízelítők, van vagy 10 fajta) Master Replicas kardok..hmmm...Még a karcolások is eredetiek Egyszer volt szerencsém egy Luke-Anakin fénykardot megszemlélni..Az asszem pont 100ezer forint volt... Amire lehet hogy gyűjtök az a scaled replica.Az eredeti fénykard méretének 45%-a. 35 dollár általában... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Na igen, ezek a master replica fénykardok nekem is álmaim cuccai közé tartoznak... és az árukat tekintve, hacsak nem szakad rám valamelyik bank, akkor azok is maradnak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Egy ilyen nekem is jó lenne, bár az én álmom egy tisztességes Jedi köpeny Mondjuk ahhoz szép kiegészítő lenne egy fénykard. A bankok meg engem sem üldöznek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Húúúúú ezek a fénykardok nagyon szépek.Ha gazdag leszek veszek egyet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. http://masterreplicas.com/file_cache/tmp42..._EP3LE_page.gif http://masterreplicas.com/file_cache/tmp42...VEPIILEMAIN.gif Anakin kardja színtiszta aranyból: http://www.cine-collector.com/catalog/images/DSCN0944.JPG Egy kép Sidious-os scaled replica-ról: http://www.online-store.be/eb/swmrsid-pr.jpg Scaled replica gold: http://www.cine-collector.com/catalog/images/DSCN0942.JPG Han pisztolya: http://www.alteregocomics.com/store/files/...arge/d_1410.jpg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Ezek közül egyedül Vader ep3-as kardja nem kéne. Szerintem az lett a legrondább kard, amit SW-ben láttam. Miért nem lehetett már az ep4-es kardja egyből. Meg mi történt ezzel a kardjával? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Kíváncsi lennék ennek az arany kardnak mennyi lehet az ára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Pár száz ezer Euro... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.