Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Star Wars lego gyűjtők figyelem, remek hírt olvastam. A Lucasfilm LTD meghosszabította a szerződését az LTC-vel, méghozzá nem is akármilyen időtartamra, 2011-ig. Addig érkeznek az újabbnál újabb SW legok, illetve lehet újra kiadják a 2005-ös legok azon darabjait, amiknek kivehetetlen világítós kardjuk volt, s helyére vagy kivehetős, vagy teljesen más figurák kerülnek (ezek: Turbo Tank, TIE Fighter, Mustafari összecsapás, Wookiee attack). És további jó hír, hogy már nem csak a filmekkel fognak foglalkozni, hanem jönnek legok az animációs és a tv sorozatból is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap bővült az SW figuráim sora egy járművel. Wookie flyerrel, gyakorlatilag szer megy el a vásznon nagyban és sokat látnbi repkedni a háttérben.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: Ez szuper hír!!!!!!!!

Donát.

Mi az hogy, szuper hír. Már-már madarat lehet fogatni velem, annyira jó híreket kaptam ezen a héten a kedvenceimmel kapcsolatban. Lesz Stargate SG-1 a TV2-n, lesznek új SW Legok méghozzá +5 évig.

Remélem filmekből még kiadják a nubiai (nabooi) hajókat, különösen a királyi jacthtot. Meg kiadhatnák még a másik három Eta-2-est is. És az AT-AP-kat, az AT-UT-kat, és ha már felújítgatnak, kéne újabb Y-Wing kiadás (ugyanis azt kiadták még egyszer, de a legnagyobb változás az volt, hogy más színű lett a doboz), új naboo vadász se ártana (szerintem nem a legjobb az első kiadás); lehetne még légi taxi és még sok-sok dolog. Hogy a sorozatból még mi jelenik meg, azt nem tom, de már alig várom.

Más: tényleg, a klubnapon vettem egy olyan figurát, ami nagyon-nagyon hiányzott a gyűjteményemből: Aayla Secura :)

Hozzászólás ideje:

Grivikémmel az a baj hogy néhol aránytalan és a filmben nem ilyen falfehér mint egy zombi(Mint a régi kémképeken). :lol:

Hozzászólás ideje:
Szerintem Onnan, hogy az valójában W-szárnyú lenne, és ha az alsó szárnyakat összetolod olyan W szárny. Vagy lehet simán V is. Amúgy hol vetted? Én még sehol sem láttam legóból :)

Donát.

Ez szimpla V-Szárnyú :lol: de szerintem inkább illene rá a H-Szárnyú.

Amúgy a kockaboltban vettem, és hivatalosan kis hazánkban még meg sem jelent, csak ott lehetett venni a TIE Interceptorral meg az új B-Winggel együtt (sőt, egy ideig kapható volt az új kiadású A-szárnyú és az új kiadású Slave I, amik itthon meg se fognak jelenni a boltokban, hivatalosan). Pillanatnyilag már csak V-szárnyú és Slave I van. Itt a link a honlapjukra.

Hozzászólás ideje:

Egek, hogy miket ki nem találnak :D Valami lányoknak való nincs véletlenül? Na majd egy ilyenben parádézó fickót gyorsan elképzelek magam elé :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Attakus szobrocskák, mindig nagyon igényesek voltak, de egy vagyonba kerülnek. Ebből kifolyólag valószínüleg sosem lesz egy ilyenem se. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az Attakus honlapján lehet nézelődni. Hihetetlen jó képek vannak az eddig megjelentekről. Jópár már elfogyott, ilyen horribilis áron is.

Fejek nem mindig sikerülnek jól, de a legtöbb nagyon cool.

Hozzászólás ideje:

Szép cuccok, de én inkább ezekre vágyok:

mr-sidious-rots-le-19.JPG

mr-yoda-rots-le-17.jpg

(ezek csak ízelítők, van vagy 10 fajta)

Master Replicas kardok..hmmm...Még a karcolások is eredetiek ;)

Egyszer volt szerencsém egy Luke-Anakin fénykardot megszemlélni..Az asszem pont 100ezer forint volt... :)

Amire lehet hogy gyűjtök az a scaled replica.Az eredeti fénykard méretének 45%-a.

35 dollár általában...

Hozzászólás ideje:

Egy ilyen nekem is jó lenne, bár az én álmom egy tisztességes Jedi köpeny ;) Mondjuk ahhoz szép kiegészítő lenne egy fénykard. A bankok meg engem sem üldöznek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.