Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Fej-fej melletti verseny: a Mojo becslése szerint a pénteket a Kong nyerte 35.000 dollárnyi különbséggel, míg a szombatot a Narnia 25.000 dollárral. Így a hosszú hétvége felénél a Kong vezet, de mindössze 10 ezer dollárral, ami a péntek-szombati (becsült) bevételeinek (12.840.000$) kevesebb mint 0,08%-a! :26: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Hozzászólás ideje: 2005. December 26. A Munich mindössze 532 moziban nyitott. Ennek tükrében pedig nagyon szép eredménynek számit az a napi 1 millió. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 26. Hozzászólás ideje: 2005. December 26. A Munich mindössze 532 moziban nyitott. Ennek tükrében pedig nagyon szép eredménynek számit az a napi 1 millió. Ez a Munich érdekesnek látszik, meg fogom nézni... Végre csinál valami izgalmasat is Spielberg, engem a WotW-szerű mozikkal egyáltalán nem tudott lázba hozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. A hétvégét a Kong gyerte, 21.3 millióval. Őt követi a Narnia 20.3 millával. A HP a kilencedik lett, 3.9 millió dolláros bevétellel. Így néznek ki az összbevételek: HP4 : $260,635,000 Narnia : $153,822,000 King Kong : $108,617,000 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. A Munich mindössze 532 moziban nyitott. Ennek tükrében pedig nagyon szép eredménynek számit az a napi 1 millió. Ez a Munich érdekesnek látszik, meg fogom nézni... Végre csinál valami izgalmasat is Spielberg, engem a WotW-szerű mozikkal egyáltalán nem tudott lázba hozni. Szerintem is nagyon érdekes lehet, sportrajongónak meg pláne, bár sok köze nincs a sporthoz, mégis egy olimpián történt az egész. Azt nagyon szeretem Spielbergben, hogy ezekhez a kényes témákhoz bátran nyúl hozzá és nagyon jól csinálja meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Ez a Munich érdekesnek látszik, meg fogom nézni... Végre csinál valami izgalmasat is Spielberg, engem a WotW-szerű mozikkal egyáltalán nem tudott lázba hozni. Engem majdnem minden érdekel, ami Spielberg, ráadásul erről elég jókat irnak az imdb-n. Reméljük igy év végén nem lesz újabb csalódás... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hát nem tudom... engem egyáltalán nem vonz az ilyen fajta film. Valahogy túlesik a látókörömön, pedig imádom a történelmet. Néha magam sem értem magam :39: Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hát nem tudom... engem egyáltalán nem vonz az ilyen fajta film. Valahogy túlesik a látókörömön, pedig imádom a történelmet. Néha magam sem értem magam :39: Donát. OFF Pedig egy sportriporternek, az ilyen témát köpni vágni kell. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. OFF Hát kéne... ON Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 27. Hozzászólás ideje: 2005. December 27. HP4 valószínűleg már átlépte a 500 milliót amerikán kívül. Az USA-ban 262 millión áll, azaz a WW eredménye pillanatnyilag 760M+. Valószínű, hogy újévkor már túl lesz a 800M-n is. Abban bízom, hogy utána zuhanórepülésbe kezd, és nem jut el a kritikus 848M-ig. A múlt héten kb. 10M-t hozott az USA-ban, és 52M-t azon kívül = 62M. Ha ezt megismétli ezen a héten (ami a szünet miatt nagyon is elképzelhető), akkor már tényleg karnyújtásnyira lesz az Ep3 WW eredményétől. :x Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Remélem az ünnepek után drasztikusan csökken a bevétele. Emellett nem ártana a moziszámot is csökkenteni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. A Münchent később fogják széles közönség előtt bemutatni, ezért tényleg nagy szó a bevétele. Engem a film érdekel, talán megnézem. Attól függ, hogy akkoriban mi lesz még műsoron. Ahhoz képest, hogy a Narnia előbb kezdett, a KK alig tudta lenyomni, az előnye is csak minimális. Ma láttam az Így készült a Narnia című műsort, és egész jó filmnek tűnik. Jobbnak, mint a KK. Ha a két film közül kell választanom, akkor inkább ez fog nagyobb bevételt produkálni, de azért nem annyit, ami veszélyeztetné az epIII-at. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Továbbra is folyik a Kong és a Narnia csatája. Tegnap 9,2 milliót hozott a Narnia, mig a Kong 7,9 milliót... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Számunkra aszzem, a HP az igazán érdekes. Fulladj ki. :63: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Te jó ég, most látom, hogy kétszer annyit hozott kedden mint előtte héten. Reméljük szilveszter után az összes kisgyerek rohan az isibe... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Szerdán már csökkenie kellene....elvileg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Sztem mindenki megpróbálta a téli szünetben megnézni a Harry-t.Utána max rajongók ülnek be rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Sztem mindenki megpróbálta a téli szünetben megnézni a Harry-t.Utána max rajongók ülnek be rá. Vagy már azok se. Jövő héten nagy zuhanások lesznek sztem. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Hozzászólás ideje: 2005. December 31. Jövő héten nagy zuhanások lesznek sztem. Ezt nyugodtan borítékolhatjuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hát nagyon remélem. Annyira jó lenne, ha a Revenge hozná a legtöbbet éves szinten a világon :63: :63: Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Pénteken egyenlőre még mind alaposan belehúzott. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix, AOTC - LOTR - HP, ROTS - HP - Narnia - Kong... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Nem értek hozzá, de most, hogy egyértelműen vége 2005-nek (hála az istennek), nincs ez már letudva? Vagy addig megy a verseny, míg a vetélytársak, amik 2005-ben indítottak és átcsúsztak, le nem futnak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix, TPM: 924 millió. Matrix: 460 millió. Egyébként a Matrix abban az évben csak a negyedik lett az év végén. Megelőzte a Toy Story2 és a hatodik érzék... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Dzséjt: addig érvényes, amíg a moziban van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix, TPM: 924 millió. Matrix: 460 millió. Egyébként a Matrix abban az évben csak a negyedik lett az év végén. Megelőzte a Toy Story2 és a hatodik érzék... Ezt úgy mondod mint ha a 460 millió nem lenne sok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Aham, értem. Kár, így akkor még mindig veszélyben a helyezés Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. OFF Hát nem csodálom, hogy a Hatodik érzék megelőzte. A hideg kiráz, ha rágondolok a filmre, és ez a legpozitívabb jelző, ami egy thrillert illethet... ON Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Ezt úgy mondod mint ha a 460 millió nem lenne sok Én csak arra írtam, hogy mekkora konkurencia volt a Matrix. A bevételek alapján semekkora nem volt. És mondom, hogy csak negyedik lett, szóval sok vizet se zavart... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Hozzászólás ideje: 2006. Január 1. Én csak arra írtam, hogy mekkora konkurencia volt a Matrix. A bevételek alapján semekkora nem volt. És mondom, hogy csak negyedik lett, szóval sok vizet se zavart... De pont a célközönséget vitte el. Értsd úgy h a 460 millót Lucas zsebéből vette ki... egy részét mindenképpen. Nem mintha nem maradt volna:) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.