Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fej-fej melletti verseny: a Mojo becslése szerint a pénteket a Kong nyerte 35.000 dollárnyi különbséggel, míg a szombatot a Narnia 25.000 dollárral. Így a hosszú hétvége felénél a Kong vezet, de mindössze 10 ezer dollárral, ami a péntek-szombati (becsült) bevételeinek (12.840.000$) kevesebb mint 0,08%-a! :26: :D:D

Hozzászólás ideje:
A Munich mindössze 532 moziban nyitott. Ennek tükrében pedig nagyon szép eredménynek számit az a napi 1 millió.

Ez a Munich érdekesnek látszik, meg fogom nézni... Végre csinál valami izgalmasat is Spielberg, engem a WotW-szerű mozikkal egyáltalán nem tudott lázba hozni.

Hozzászólás ideje:

A hétvégét a Kong gyerte, 21.3 millióval. Őt követi a Narnia 20.3 millával. A HP a kilencedik lett, 3.9 millió dolláros bevétellel.

Így néznek ki az összbevételek:

HP4 : $260,635,000

Narnia : $153,822,000

King Kong : $108,617,000

Hozzászólás ideje:
A Munich mindössze 532 moziban nyitott. Ennek tükrében pedig nagyon szép eredménynek számit az a napi 1 millió.

Ez a Munich érdekesnek látszik, meg fogom nézni... Végre csinál valami izgalmasat is Spielberg, engem a WotW-szerű mozikkal egyáltalán nem tudott lázba hozni.

Szerintem is nagyon érdekes lehet, sportrajongónak meg pláne, bár sok köze nincs a sporthoz, mégis egy olimpián történt az egész.

Azt nagyon szeretem Spielbergben, hogy ezekhez a kényes témákhoz bátran nyúl hozzá és nagyon jól csinálja meg.

Hozzászólás ideje:

Engem majdnem minden érdekel, ami Spielberg, ráadásul erről elég jókat irnak az imdb-n. Reméljük igy év végén nem lesz újabb csalódás...

Hozzászólás ideje:
Hát nem tudom... engem egyáltalán nem vonz az ilyen fajta film. Valahogy túlesik a látókörömön, pedig imádom a történelmet. Néha magam sem értem magam :39:

:D

Donát.

OFF

Pedig egy sportriporternek, az ilyen témát köpni vágni kell. :D

Hozzászólás ideje:

HP4 valószínűleg már átlépte a 500 milliót amerikán kívül. Az USA-ban 262 millión áll, azaz a WW eredménye pillanatnyilag 760M+. Valószínű, hogy újévkor már túl lesz a 800M-n is.

Abban bízom, hogy utána zuhanórepülésbe kezd, és nem jut el a kritikus 848M-ig.

A múlt héten kb. 10M-t hozott az USA-ban, és 52M-t azon kívül = 62M. Ha ezt megismétli ezen a héten (ami a szünet miatt nagyon is elképzelhető), akkor már tényleg karnyújtásnyira lesz az Ep3 WW eredményétől. :x

Hozzászólás ideje:

A Münchent később fogják széles közönség előtt bemutatni, ezért tényleg nagy szó a bevétele. Engem a film érdekel, talán megnézem. Attól függ, hogy akkoriban mi lesz még műsoron.

Ahhoz képest, hogy a Narnia előbb kezdett, a KK alig tudta lenyomni, az előnye is csak minimális. Ma láttam az Így készült a Narnia című műsort, és egész jó filmnek tűnik. Jobbnak, mint a KK. Ha a két film közül kell választanom, akkor inkább ez fog nagyobb bevételt produkálni, de azért nem annyit, ami veszélyeztetné az epIII-at.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sztem mindenki megpróbálta a téli szünetben megnézni a Harry-t.Utána max rajongók ülnek be rá.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix, AOTC - LOTR - HP, ROTS - HP - Narnia - Kong...

Hozzászólás ideje:

Nem értek hozzá, de most, hogy egyértelműen vége 2005-nek (hála az istennek), nincs ez már letudva? Vagy addig megy a verseny, míg a vetélytársak, amik 2005-ben indítottak és átcsúsztak, le nem futnak?

Hozzászólás ideje:
A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix,

TPM: 924 millió.

Matrix: 460 millió.

Egyébként a Matrix abban az évben csak a negyedik lett az év végén. Megelőzte a Toy Story2 és a hatodik érzék... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A prequel MINDIG kikapja az erős filmeket.TPM - Matrix,

TPM: 924 millió.

Matrix: 460 millió.

Egyébként a Matrix abban az évben csak a negyedik lett az év végén. Megelőzte a Toy Story2 és a hatodik érzék... :)

Ezt úgy mondod mint ha a 460 millió nem lenne sok :)

Hozzászólás ideje:
Ezt úgy mondod mint ha a 460 millió nem lenne sok :)

Én csak arra írtam, hogy mekkora konkurencia volt a Matrix. A bevételek alapján semekkora nem volt. És mondom, hogy csak negyedik lett, szóval sok vizet se zavart...

Hozzászólás ideje:
Én csak arra írtam, hogy mekkora konkurencia volt a Matrix. A bevételek alapján semekkora nem volt. És mondom, hogy csak negyedik lett, szóval sok vizet se zavart...

De pont a célközönséget vitte el. Értsd úgy h a 460 millót Lucas zsebéből vette ki... egy részét mindenképpen.

Nem mintha nem maradt volna:)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.