Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Néhány kategóriánál én is gondban vagyok. Nem akarok elcsépelt jelölteket beírni, főleg olyat nem amit/akit már az első évadban is jelöltem Némelyikhez meg nem elég hat jelölt Ez benne a kihívás. Persze valamilyen szinten... Főleg az olyan TCW b*ziknak mint amilyen én is vagyok. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Én már az első kategóriánál elakadtam. Hogy válasszak ki hat részt a 22 remek epizód közül? Egyszerűen mindegyikben van valami amiért jelölni tudnám. Így tényleg kemény dió.Én majd követem Qui-Gon tanítását és érezni fogok nem pedig töprengeni. Hallgatok az ösztöneimre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Jól teszed, Qui-Gon nem beszélt h*lyeséget Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Eddig 17 rész lett jelölve a hat helyre, a legjobb rész kategóriában. Hihetetlen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Akkor érdekes lesz ebből a szempontból a szavazólista. Bár talán nem lesz másik ilyen kategória, ahol ekkora szórás mutatkozna. Eleve nem lesz ennyi potenciális jelölt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Akkor érdekes lesz ebből a szempontból a szavazólista. Bár talán nem lesz másik ilyen kategória, ahol ekkora szórás mutatkozna. Eleve nem lesz ennyi potenciális jelölt. Szerintem ez annak a jele, hogy egy jó évadot láthattunk, amiből lehet meríteni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerintem ez annak a jele, hogy egy jó évadot láthattunk, amiből lehet meríteni. Ez biztos. Sokkal nehezebb kiválasztani a legjobb 6 epizódot, mint tavaly. Tényleg csak árnyalatokon múlik a dolog, meg az ember beállítottságán. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megküldtem én is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Eddig 17 rész lett jelölve a hat helyre, a legjobb rész kategóriában. Hihetetlen! Majd ha sikerült kiválasztani a jelölteket majd írd le azoknak az epizódoknak a címét, akit senki sem jelölt. Kíváncsi leszek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hamarosan én is elkészülök a listámmal, de a felszíni járművekkel bajban vagyok. Így, hogy még nem néztem újra az évadot, nem emlékszem túl sokra, így nagy segítség lenne, ha példaként leírnátok néhányat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hamarosan én is elkészülök a listámmal, de a felszíni járművekkel bajban vagyok. Így, hogy még nem néztem újra az évadot, nem emlékszem túl sokra, így nagy segítség lenne, ha példaként leírnátok néhányat. Érdemes szétnézni neked is a wikin, a részeknél rengeteget találsz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Nekem is sikerült elküldenem a listám, kíváncsi vagyok hogy alakul majd a végeredmény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Nekem is sikerült elküldenem a listám, kíváncsi vagyok hogy alakul majd a végeredmény. Meg is kaptam, köszi! Még két napig küldhettek listát, eddig nyolcan jelöltek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Néhol többes holtverseny van. Ott szükség lesz egy új körre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Meg is kaptam, köszi! Még két napig küldhettek listát, eddig nyolcan jelöltek. Az enyémre vasárnap számíthatsz. Még hátra van a Boba trilógia, aztán egy kis ülepítés és jöhet a listázás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Az enyémre vasárnap számíthatsz. Még hátra van a Boba trilógia, aztán egy kis ülepítés és jöhet a listázás Többen is vasárnapra ígérték. Tavaly mennyi jelölő volt? Akkor Te csináltad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Többen is vasárnapra ígérték. Tavaly mennyi jelölő volt? Akkor Te csináltad. Pffffff... ha én azt meg tudnám neked mondani. Sok 8-15 körül, azt hiszem, de nem vennék rá mérget. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Vasárnap estére remélem az enyém is meglesz de nem biztos hogy minden kategória hat jelöltet kap hanem csak annyit amennyi bejön az adott kategóriába írandó alanyok közül. Fejvadászból például csak négyet jelölnék szívesen mert annyit bírok közülük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Vasárnap estére remélem az enyém is meglesz de nem biztos hogy minden kategória hat jelöltet kap hanem csak annyit amennyi bejön az adott kategóriába írandó alanyok közül. Fejvadászból például csak négyet jelölnék szívesen mert annyit bírok közülük.Annyit jelölsz amennyit akarsz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Nálam már alakul, de vasárnap előtt nem lesz kész. Az epizódok közül 7 esélyes van, és még nem tudom, melyiket hagyjam ki. Még meg kell álmondom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Ha minden igaz, elküldtem a listapistát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Ha minden igaz, elküldtem a listapistát. Meggyütt. Lassan kezdem összesíteni a szavazatokat. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Mikorra lesz meg az első forduló eredménye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Mikorra lesz meg az első forduló eredménye? Valószínűleg kedd estére lesz jelölt lista. Az a helyzet, hogy több helyen is pót szavazást kell beiktatni, mert holtverseny van. Aki küldtek jelölést, azok kapni fognak majd egy mailt erről. Amint meglett a lista átküldöm Dzséjtnek, és onnantól veszi kezdetét a szavazás. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Az én listám is elment. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Valószínűleg kedd estére lesz jelölt lista. Az a helyzet, hogy több helyen is pót szavazást kell beiktatni, mert holtverseny van. Aki küldtek jelölést, azok kapni fognak majd egy mailt erről. Amint meglett a lista átküldöm Dzséjtnek, és onnantól veszi kezdetét a szavazás. Lehet, hogy a végén listázókkal megoldódik majd ez a gond. Az enyém is megy hamarosan. Igyekszem minden kategóriában jelölni, ennek csak az időkorlát szabhat határt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Véget ért a jelölési szakasz, köszönöm mindenkinek a részvételt. Küldtem egy mailt minden résztvevőnek, amire még fontos lenne, hogy ma válaszoljanak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Véget ért a jelölési szakasz, köszönöm mindenkinek a részvételt. Küldtem egy mailt minden résztvevőnek, amire még fontos lenne, hogy ma válaszoljanak. Én már válaszoltam is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is válaszoltam. Sajnos kétszer is kellett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Én is elküldtem a választ, remélem elment... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.