Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Legjobb felszíni csata

LESZÁLLÁS A GEONOSISON

7u8ty67xg1l0dli183p3.jpg

Leszálló LAAT/i csatahajók hada a geonosisi pusztaság fölött. Erős elhárító tűz a felszín felől. Geonosisi vadászgépek csapnak le a támadókra és ízzé-porrá zúzzák négy Jedi hajóját is. Kevesen mondhatják el magukról, hogy épségben landoltak a bolygón, és még kevesebben, akik elmondhatják: kétszer jártam a geonosis poklában.

Hozzászólás ideje:

Először én is a leszállásra gondoltam, de a Feluciai kalóztámadás is remek volt, de a pálmát nálam akkor is a Malastare-i csata vitte, a villámló éggel és sötétséggel a háttérben.

Hozzászólás ideje:
Elmentem értük, de nincsenek a helyükön. Csak egy cetli volt: elmentünk a Cantinába, majd jövünk.

És hol maradnak a karbantartó droidjaink? :)

Hozzászólás ideje:
Egy kicsit megijedtem, hogy behalt a szerver. :):D
Én elsősorban arra értettem hogy szerintem nem az én jelöltem nyer. :D
Hozzászólás ideje:
Mondjuk úgy, hogy ennél már csak egyetlen mérkőzés volt egyértelműbb :)
Na erre kíváncsi leszek, melyik is az. :D
Hozzászólás ideje:
Tudom, csak kifordítottam kicsit. :)
Azt én is megtettem magamban mert pont akkor jelentkezett a bibi amikor elküldtem a HSz-t ami alig akart elmenni. :D
Hozzászólás ideje:

A soron következő jelöltnél a fényes pengék és a szikrázó botok kaptak hangsúlyt. Igen, nem más jön, mint a LEGJOBB PÁRBAJ. A jelöltpárosok a következőek voltak:

Ahsoka Tano vs. Cato Parasitti: az Erőtlen alakváltó és a heves padawan látványos könyvtári eszmecseréje. Ők valószínűleg nem tudják, hogy a könyvtárakban nem szabad hangoskodni.

Ahsoka Tano vs. Barriss Offee: padawan vs megszállott padawan, ritka példa, mikor két Jedi csap össze.

Eeth Koth vs Grievous tábornok: egy újabb Jedi mester, aki szembekerül a motolla tábornokkal. Pechére, a nézők között csak Grievous drukkerek voltak.

Obi-Wan Kenobi vs. Grievous tábornok: Obi-Wan mire eljut Utapaura, már rutinból nyomja le a köhögő konzervdobozt. Ezúttal összecsapásuk igen hosszúra és látványosra sikerült.

Obi-Wan Kenobi vs. Pre Vizsla: ha nincs veled az Erő, használj hátirakétát, mandalore drukkereket és rakétákat. Ja, és jó, ha van nálad egy sötétkard.

Anakin Skywalker vs. Hondo Ohnaka: egy újabb Erőtlen vs Erős meccs, ám ezúttal a kiválasztott az, aki összeméri a tudását egy mezei halandóval. A kalózkirály pedig álja a sarat, igaz, ehhez egy kis házi kedvencre és egy tankra is szüksége volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.