Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Épp ez az, hogy hátrabilincselt kézzel fagyasztották, mégis maga előtt volt a keze. :lol:
Hm... ez érdekes. Most ugrott be, hogy mikor megbilincselték, akkor S'abolc-chee Shee'llvap'lll'nka volt a kezében, nem pezsgő :D

Mindenesetre az is jó az ünnepléshez :D

Hozzászólás ideje:
Az én drága csillagos virágom. :lol:
Ha a Coronet nyert volna akkor az lenne az én kis virágvázám. :D
Hozzászólás ideje:

Következzék a LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ kategória.

A6 Juggernaut: sok kerék, terepjárás, lézerágyúk, hatalmas méretek, egy igazi férfias jármű.

AT-TE: nagyra nőtt gépesített csótány.

BARC robogó: a kis robogók nagy tesója minden klón kedvence.

Mandalore robogó: veszedelmes pofával megáldott kis fürge jármű.

Starhawk robogó: minden űrkalóz egy ilyet szeretne a fa alá.

WLO-5 tank: a kalózvezérek meg ilyet. Hiszen a kedves beszédhez egy ilyen dukál.

Hozzászólás ideje:
A jelöltek között is akad olyan, ami kicsit nagyobbacska. Bár tényleg csak kicsit (20-30 méterrel :lol: ).
De azért van ott annál kisebb is. :D
Hozzászólás ideje:
És persze mindez tökéletesen fölösleges és hasznavehetetlen. Igazad van, tényleg nőies hajó :lol:
Sajnos, igazam van :D :D
Hozzászólás ideje:

Nálunk itthon egyértelműen a Mandalore robogó volt a kedvenc. Ilyet simán elfogadnánk házi használatra is. :lol:

Hozzászólás ideje:
Nálunk itthon egyértelműen a Mandalore robogó volt a kedvenc. Ilyet simán elfogadnánk házi használatra is. :lol:
Én meg a kalózosat de mégse azt jelöltem elsőnek. :D
Hozzászólás ideje:

Mandalore robogó!!! nagyon tetszett a kinézete, kicsit Dooku robogójára emlékeztetett, de szerintem a legjobb új jármű. A kalózok járművei azonban még mindig nagyon bejövősek.

Hozzászólás ideje:

Én is a Mandi robogóra fogadtam :lol:

WLO-5! Az epizódban nem igazán láttam a formáját, de a belinkelt képen nagyon pofás volt. Szerintem megérdemelné a díjat. :D

Nem láttad a formáját? Az első évadban nem nézted meg elég jól? :D Ráadásul már van egy díja tavalyról. :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó, épp itt van a díjátadó, erre a Pécsen a diginél szinte mindenhol behalt a net. Ezt a posztot is kb egy óra volt mire megírtam és csak 8 oldal lemaradásom van és még minidg nem jó a net...A rohadt életbe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagyon jó, épp itt van a díjátadó, erre a Pécsen a diginél szinte mindenhol behalt a net. Ezt a posztot is kb egy óra volt mire megírtam és csak 8 oldal lemaradásom van és még minidg nem jó a net...A rohadt életbe.
Ó a fene enné meg őket! :D:lol:
Hozzászólás ideje:

Legjobb felszíni jármű

AT-TE LÉPEGETŐ

825zw0ccoqinn9k9useq.jpg

Egy újabb címvédő! A kategória története akár a fürge nyusziról és a lomha teknősről is szólhatna, ám ezúttal két nyuszika volt az egy szem lézerágyúval turbózott teknős mellé. Míg a BARC és a Mandalore robogók egymással viaskodtak, addig a lomha, de kitartó All Terrian Tactikal Enforcer nem csak elkullogott mellettük, de utcahosszal le is hagyta a két röpködő motort. Hogy eme előnyét egy jól irányzott lézerlövéssel, vagy kitartó meneteléssel őrizte meg, az vitatott, minden esetre a robogók utolsó ismert pozíciójában csak krátereket találtak a keresőosztagok.

Hozzászólás ideje:
:lol: ezt nem hiszem el :D

Újabb 1 pontos. Ezaz Phobos, jól csinálod :D

Ez speciel nálam is 1 pontos volt. Mint ahogy a Venatort, ezt is már marhára unom. Ezek szerepeltek a legtöbbet az egész sorozatból. Végre valami újnak is győznie kéne már!

Hozzászólás ideje:
:lol: ezt nem hiszem el :D

Újabb 1 pontos. Ezaz Phobos, jól csinálod :D

Na így kell ezt felfogni. Hakuna Matata! :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez speciel nálam is 1 pontos volt. Mint ahogy a Venatort, ezt is már marhára unom. Ezek szerepeltek a legtöbbet az egész sorozatból. Végre valami újnak is győznie kéne már!
A tetszés számít, nem az újdonság. :D Míg nálam a Venator verhetetlen, ezt szívesen elcserélném valami másra. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.