Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Emlékeim szerint maga előtt volt a keze, és az egyikben egy Don Perignon volt Épp ez az, hogy hátrabilincselt kézzel fagyasztották, mégis maga előtt volt a keze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Csakhogy amazokra nem lehetett szavazni. A jelöltek között is akad olyan, ami kicsit nagyobbacska. Bár tényleg csak kicsit (20-30 méterrel ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Épp ez az, hogy hátrabilincselt kézzel fagyasztották, mégis maga előtt volt a keze. Hm... ez érdekes. Most ugrott be, hogy mikor megbilincselték, akkor S'abolc-chee Shee'llvap'lll'nka volt a kezében, nem pezsgő Mindenesetre az is jó az ünnepléshez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Épp ez az, hogy hátrabilincselt kézzel fagyasztották, mégis maga előtt volt a keze. Ha jól megnézed a jelenetet, a mini-malacpofák leveszik róla a fagyasztás előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az én drága csillagos virágom. Ha a Coronet nyert volna akkor az lenne az én kis virágvázám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ha jól megnézed a jelenetet, a mini-malacpofák leveszik róla a fagyasztás előtt. Ma is tanultam valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagystílű, a belseje is csupa dísz, és túl sok rajta az ablak. És persze mindez tökéletesen fölösleges és hasznavehetetlen. Igazad van, tényleg nőies hajó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Következzék a LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ kategória. A6 Juggernaut: sok kerék, terepjárás, lézerágyúk, hatalmas méretek, egy igazi férfias jármű. AT-TE: nagyra nőtt gépesített csótány. BARC robogó: a kis robogók nagy tesója minden klón kedvence. Mandalore robogó: veszedelmes pofával megáldott kis fürge jármű. Starhawk robogó: minden űrkalóz egy ilyet szeretne a fa alá. WLO-5 tank: a kalózvezérek meg ilyet. Hiszen a kedves beszédhez egy ilyen dukál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A jelöltek között is akad olyan, ami kicsit nagyobbacska. Bár tényleg csak kicsit (20-30 méterrel ).De azért van ott annál kisebb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És persze mindez tökéletesen fölösleges és hasznavehetetlen. Igazad van, tényleg nőies hajó Sajnos, igazam van :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálunk itthon egyértelműen a Mandalore robogó volt a kedvenc. Ilyet simán elfogadnánk házi használatra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. WLO-5! Az epizódban nem igazán láttam a formáját, de a belinkelt képen nagyon pofás volt. Szerintem megérdemelné a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én a BARC robogóra voksoltam. Elfogadnék egyet itthonra. Asszem néznének, ha BKV helyett azzal közlekednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én meg egy Starhawk robogó-t fogadnék el itthonra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálunk itthon egyértelműen a Mandalore robogó volt a kedvenc. Ilyet simán elfogadnánk házi használatra is. Én meg a kalózosat de mégse azt jelöltem elsőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Mandalore robogó!!! nagyon tetszett a kinézete, kicsit Dooku robogójára emlékeztetett, de szerintem a legjobb új jármű. A kalózok járművei azonban még mindig nagyon bejövősek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is a Mandi robogóra fogadtam WLO-5! Az epizódban nem igazán láttam a formáját, de a belinkelt képen nagyon pofás volt. Szerintem megérdemelné a díjat. Nem láttad a formáját? Az első évadban nem nézted meg elég jól? Ráadásul már van egy díja tavalyról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem láttad a formáját? Az első évadban nem nézted meg elég jól? Ráadásul már van egy díja tavalyról. Tavaly is pont ilyen tank volt? Azt hittem az más típus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nálam a mandirobi 2 pontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Tavaly is pont ilyen tank volt? Azt hittem az más típus. Igen, a Gungan Generalban is WLO-5-ösök voltak. Bár tévedtem, tavaly nem ez nyert, csak jelölt volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagyon jó, épp itt van a díjátadó, erre a Pécsen a diginél szinte mindenhol behalt a net. Ezt a posztot is kb egy óra volt mire megírtam és csak 8 oldal lemaradásom van és még minidg nem jó a net...A rohadt életbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Igen, a Gungan Generalban is WLO-5-ösök voltak. Bár tévedtem, tavaly nem ez nyert, csak jelölt volt. Kíváncsi leszek mennyi címvédés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nagyon jó, épp itt van a díjátadó, erre a Pécsen a diginél szinte mindenhol behalt a net. Ezt a posztot is kb egy óra volt mire megírtam és csak 8 oldal lemaradásom van és még minidg nem jó a net...A rohadt életbe.Ó a fene enné meg őket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Legjobb felszíni jármű AT-TE LÉPEGETŐ Egy újabb címvédő! A kategória története akár a fürge nyusziról és a lomha teknősről is szólhatna, ám ezúttal két nyuszika volt az egy szem lézerágyúval turbózott teknős mellé. Míg a BARC és a Mandalore robogók egymással viaskodtak, addig a lomha, de kitartó All Terrian Tactikal Enforcer nem csak elkullogott mellettük, de utcahosszal le is hagyta a két röpködő motort. Hogy eme előnyét egy jól irányzott lézerlövéssel, vagy kitartó meneteléssel őrizte meg, az vitatott, minden esetre a robogók utolsó ismert pozíciójában csak krátereket találtak a keresőosztagok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez is a majdnem bejött kategória. 5 pontot adtam rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ehhh. Nekem sose volt kedvencem ez a lépegető, és már másodjára nyer... Na majd jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. ezt nem hiszem el Újabb 1 pontos. Ezaz Phobos, jól csinálod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. ezt nem hiszem el Újabb 1 pontos. Ezaz Phobos, jól csinálod Ez speciel nálam is 1 pontos volt. Mint ahogy a Venatort, ezt is már marhára unom. Ezek szerepeltek a legtöbbet az egész sorozatból. Végre valami újnak is győznie kéne már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. ezt nem hiszem el Újabb 1 pontos. Ezaz Phobos, jól csinálod Na így kell ezt felfogni. Hakuna Matata! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ez speciel nálam is 1 pontos volt. Mint ahogy a Venatort, ezt is már marhára unom. Ezek szerepeltek a legtöbbet az egész sorozatból. Végre valami újnak is győznie kéne már!A tetszés számít, nem az újdonság. Míg nálam a Venator verhetetlen, ezt szívesen elcserélném valami másra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.