Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nagyon jók!!! Már is visszakívánnám a filmbe (bár számomra, a teljesen kész kihagyott jelenetek, ha azok nem ütköznek a filmmel, olyanok, mintha a film részei lennének). Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. A filmbe kerül vissza, vagy csak extra lesz? Csak extra lemez. Basszus Pedig a filmben lenne a helye egy ilyen sarkalatos jelenetnek...ahol a jövőről stb. értekeznek a jedi guruk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Lenci! Volt egy hasonló jelenet a filmben. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Lenci! Volt egy hasonló jelenet a filmben. Az igaz, de ott inkább Anakinon volt a hangsúly, itt pedig ha jól sejtem inkább a sith nagyúr a téma, jó lenne látni, hogy a három jedi jól tudja, hogy közelükben van a sith... Bár Windu azon mondata, hogy:"ez a legrosszabb elképzeléseinket igazolja" (vagy valami ilyasmi) az is árulkodik arról, hogy jedikémék nem teljesen hülyék... Lehet tudni valami pontosat a kivágott jelenetek kapcsán, hogy hány db lesz, meg mik? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Mint Ody irta lentebb, valoszinű, hogy 12 kivágott jelenet lesz. Hogy ezek között lesz-e olyan, ami vissza kerül (a'la Baljós Árnyak) az egyelőre relytéj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Lenci! Valószínűleg az történt, mint a többi kivágott jelenetnél. Amikor Lucas eldöntötte, hogy inkább Anakinra koncentrál, a legtöbb ilyen részt kivágta. Nekem van is egy tippem miért. Szerintem rájött, ha mindent be akar mutatni, legalább három órás filmet kell kkészítenie. Ezt nem akarta. Így inkább Anakinra fókuszált... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. És a többi szereplő ehhez képest elsikkadt... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nekem semmi bajom se lenne ha a sw filmek fejenként 3 órásak lennének, no de hát egy laikusnak valóban sok lenne... Lassan kezdem a viszaszámlálást November 1-ig, mondjuk a film premierje előtt már fél évvel elkezdtem, de hát az nagyobb súlyú esemény is volt... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. És a többi szereplő ehhez képest elsikkadt... Valahogy úgy... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. És a többi szereplő ehhez képest elsikkadt... Én inkább Anakinra voltam kíváncsi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én rajta kívül azért másra is. Jedik, Szenátus... azok, akik azért jelen voltak eddig is. Főként a Jedik. Szegénykéim olyan tehetetlennek tűnnek, és hát mégis csak ők a nagy harcosok. Mégis, csak egy mondatot ért meg, hogy Winduék talán sejtik, ki a Sith. Én legalább egy párbeszélgetést adtam volna neki. Két perc már nem oszt, nem szoroz 131 percnél (vagy mennyi is pontosan). Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. És a többi szereplő ehhez képest elsikkadt... Én inkább Anakinra voltam kíváncsi. Én meg Yodára... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ami azt illeti, inkább kivághatnák Chewbaccát ugy ahogy van... róla nekem bőven elég az amit a régi trilógiában megtudok és mehetne vissza ez a dumcsis rész Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ki már ne vágjanak. Ami bekerült, az ki ne kerüljön. Csak hozzá kerüljön még. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hát egy laikus számára tényleg sok.De kit érdekel?Legalább DVDre tegyenekek 3 órás filmet, azt egy laikus nem veszi meg... Az egyik ismerősöm azért nem szereti a III. részt, mert szerinte dögunalom...Akkor milyen lenne neki 3 órásan..LOL! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ami azt illeti, inkább kivághatnák Chewbaccát ugy ahogy van... róla nekem bőven elég az amit a régi trilógiában megtudok és mehetne vissza ez a dumcsis rész Chewi tényleg egy kissé eröltetett, de jó ott ahol van. Gondolom arra esély sincs, hogy a mesterek harcának kardpárbaj kezdetét, még lent az Office-ban kijavítsák, mert ott égbekiáltó hibák vannak, pl. Palpi nevetve felfelé tartja a kardját, Yoda pedig egy lefelé mutató kardot üt odébb stb... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hát egy laikus számára tényleg sok.De kit érdekel?Legalább DVDre tegyenekek 3 órás filmet, azt egy laikus nem veszi meg...Az egyik ismerősöm azért nem szereti a III. részt, mert szerinte dögunalom...Akkor milyen lenne neki 3 órásan..LOL! Szerintem az ismerősöd nézesse meg magát kezelőorvosával, gyógyszerészével... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ami azt illeti, inkább kivághatnák Chewbaccát ugy ahogy van... róla nekem bőven elég az amit a régi trilógiában megtudok és mehetne vissza ez a dumcsis rész Chewi tényleg egy kissé eröltetett, de jó ott ahol van. Gondolom arra esély sincs, hogy a mesterek harcának kardpárbaj kezdetét, még lent az Office-ban kijavítsák, mert ott égbekiáltó hibák vannak, pl. Palpi nevetve felfelé tartja a kardját, Yoda pedig egy lefelé mutató kardot üt odébb stb... Szerintem mindent vissza lehetne rakni a párbajokba.Az Anakin vs. Obi-Wan csatában csalódtam.Szétvágták az egészet.Bár így is a kevenc párbajom Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ki már ne vágjanak. Ami bekerült, az ki ne kerüljön. Csak hozzá kerüljön még. Ez inkább csak amolyan mérlegelés a részemről. Ezt a hármas dumcsit valahogy fontosabbnak tartom, mint Chewie vendég-szereplését... ami persze ott jó ahol van. Ugyanakkor az is igaz, hogy a végő itélettel lehet, hogy bekéne várni, amig látjuk ezeket a jeleneteket. Anno Padmé családja mellett is sokat kampányoltam, amig meg nem láttam őket mozgó-képen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Gondolom arra esély sincs, hogy a mesterek harcának kardpárbaj kezdetét, még lent az Office-ban kijavítsák, mert ott égbekiáltó hibák vannak, pl. Palpi nevetve felfelé tartja a kardját, Yoda pedig egy lefelé mutató kardot üt odébb stb... Ejj Lenci! Éppen a vágáskor engedte le a kardot. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ki már ne vágjanak. Ami bekerült, az ki ne kerüljön. Csak hozzá kerüljön még. Ez inkább csak amolyan mérlegelés a részemről. Ezt a hármas dumcsit valahogy fontosabbnak tartom, mint Chewie vendég-szereplését... ami persze ott jó ahol van. Ugyanakkor az is igaz, hogy a végő itélettel lehet, hogy bekéne várni, amig látjuk ezeket a jeleneteket. Anno Padmé családja mellett is sokat kampányoltam, amig meg nem láttam őket mozgó-képen Szerintem azt a jelenetet is nyugodtam visszapakolhatták volna a DVDre.Lehet hogy nem egy pergős jelenet, de hangulatos. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Gondolom arra esély sincs, hogy a mesterek harcának kardpárbaj kezdetét, még lent az Office-ban kijavítsák, mert ott égbekiáltó hibák vannak, pl. Palpi nevetve felfelé tartja a kardját, Yoda pedig egy lefelé mutató kardot üt odébb stb... Ejj Lenci! Éppen a vágáskor engedte le a kardot. Jah.Nem lehet minden másodpercet belerakni.Lenne egy 72 órás filmünk Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Ki már ne vágjanak. Ami bekerült, az ki ne kerüljön. Csak hozzá kerüljön még. Ez inkább csak amolyan mérlegelés a részemről. Ezt a hármas dumcsit valahogy fontosabbnak tartom, mint Chewie vendég-szereplését... ami persze ott jó ahol van. Ugyanakkor az is igaz, hogy a végő itélettel lehet, hogy bekéne várni, amig látjuk ezeket a jeleneteket. Anno Padmé családja mellett is sokat kampányoltam, amig meg nem láttam őket mozgó-képen Én a Szenátusi jelenettel voltam így az ep2 elejéről... bár az is igaz, hogy a DVD-n az nagyon pocsékul van megcsinálva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerintem mindent vissza lehetne rakni a párbajokba.Az Anakin vs. Obi-Wan csatában csalódtam.Szétvágták az egészet.Bár így is a kevenc párbajom Kár húzni, mert a drámaiság rovására mehet. Obi vs. Ani jó volt így. Persze nem sírnék, ha visszaraknának még pár snittet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hat kivágott jelenet lesz az extra DVD-n. Megerősített hír. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hát ez nagy csalodás a korábban meglibbentett 12-höz képest Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hát nekem gyanús is volt a 12. 2-t már tudunk, hogy melyik lesz, a kérdés már csak az, hogy a másik 4 vajon mi lesz. Szerintem tuti lesz Invisible Hand-es jelenet is. (És hogy mivel lesz hosszabb/másabb a film.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. 2-t már tudunk, hogy melyik lesz Az egyik ez a Yodás, de mi a másik? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Bail Organa apartmanjában játszodó, amiről már képek is vannak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Bail Organa apartmanjában játszodó, amiről már képek is vannak... Igen, ez jó egynek. És a másik? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.