Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Nagyon jóóóók!!!!!! :csubi: :csubi: :csubi: Egy valamit nemértek.Miért csak a 14/15?Gondolom azért mert a szereplőkről szóló videókat nem rakták fel rá.Obi-Wan/Anakin/Palpatine.Pedig azok a legjobbak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Íme a nyomatok. Isteniek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. További infók a bónusz lemezről: 'Within A Minute: The making of Episode III' - 79 min 'It's For Real: The Stunts of Episode III' - 11 min '"The Chosen One" - Darth Vader' - 14:35 min Úgy látszik megvan az egész estés making!!! Állítólag 12 kivágot jelenet lesz a lemezen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Nekem kezd úgy tűnni, hogy a filmben semmilyen új jelenet nem lesz, nemhogy Qui-Gon Yoda beszélgetés meg politikai mellékszáll Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hát szerintem ez a kettő (Qui-Gon, és politikai mellékszál), amiről majdnem biztosan lehetett tudni, hogy nem rakják vissza. Most az rendben, hogy Rick lehet, hogy füllentett, amikor azt mondta, hogy le se forgatták, de az furcsán venné ki magát, ha egy ilyen kijelentés után még vissza is kerülne. A politikai szál meg: Lucas az összes videó-interjúban hangoztatja, hogy muszáj volt vágni, meg hogy ez Anakin filmje és az ő szállja a fontos... meglepő lenne, ha ezután egy új story szált visszarakna (bár én is támogatnám). Viszont még rakhatnának vissza olyan kivágott jeleneteket, amiktől kerekebb, érthetőbb stb. lenne a film. Mondjuk Obi kiválasztja Bogát, Windu telcsizik Yodának, hogy Palpi a gonosz meg ilyesmik... én reménykedek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Eddig mindig volt visszarakott jelenet, tuti, hogy most is lesz. McCallum szavára meg nem nagyon lehet adni. Mókamester. A hiányolt jelenetekkel az a baj, hogy nem tudjuk hogyan illene a filmbe. Pl. egy politikai szál miatt, a film első felének a struktúráját kellene megváltoztatni. Ilyet úgyse csinálnak. Qui-gon más tészta, őt simán vissza leehtne rakni. De az meg lehet, hogy túl eröltetett lenne. A végén jön Qui-Gon és elmondja a frankót. Tompulna a drámai hatás. Szerintem... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hát kevés dologban vagyok biztos, de abban, hogy Qui-Gont nem rakják vissza abban nagyon... aztán majd meglátjuk, de én ebben speciál a film kijövetele óta nem reménykedek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 18. Qui-Gon szerintem se lesz. Én csak ilyen apróságokra tippelek, hogy pár mondattal kitoldanak jeleneteket. Ez lenne az ésszerű. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Tudtok valami hírt a Sith DVD traileréről? Lesz egyáltalán? Korábban mindig voltak... Nem lenne már itt az ideje?! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. A HS-en meg volt hirdetve, szóval biztos lesz. A nagy kérdés az, hogy mikor? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Qui-Gon szerintem se lesz. Én csak ilyen apróságokra tippelek, hogy pár mondattal kitoldanak jeleneteket. Ez lenne az ésszerű. Szerintem is csak ilyesmi lesz. De ebbe még beleférne a Qui-Gonos, pl mielőtt szól Bail Yodának, Yodát látjuk, de hangokat hall Qui-Gontól. Ha Jinn mester mond két mondatot, ami nem lő le semmit az szerintem belefér. Én ilyen mondatkibővítésnél néhány Obi poént mondatot szeretnék leginkább. Pl: Én tanítottam azt, aki megölte Dookut. De könnyen el tudom képzelni, hogy Dooku kap egy plusz mondatot, amit már láttunk az xbox-os részletből. Vagyis: Attól még, hogy ketten vannak ne gondolják, hogy előnyük is van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Ha Jinn mester mond két mondatot, ami nem lő le semmit az szerintem belefér. Ha nem lő le semmit, akkor mi értelme? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Ha Jinn mester mond két mondatot, ami nem lő le semmit az szerintem belefér. Ha nem lő le semmit, akkor mi értelme? Az, hogy megmarad a drámai hatás a végén ahogy mondtad. Ebben a formában annak se sok értelme van, hogy YOda mondja, hogy tudsz beszélni vele... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Annak több értelme van azért. Ha Qui-Gon nem mond semmi hasznosat, csak bejelentkezik, hogy "hello Yoda, visszatértem", annak önmagában semmi értelme. Vagy tegék vissza az egészet, vagy hagyják a francba. Szerintem az utóbbi lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Ebben a formában szerintem annak sincs értelme, hogy Yoda ott ül. Minek? Meditál, de eddig mindig elárulta, miről meditál, itt viszont nem mond semmit, viszont szvsz morcosan Bailre néz. Arra se jó, hogy megmutassák, Bailék is itt vannak, ez kiderül a következő jelenetből is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Meditál, de eddig mindig elárulta, miről meditál, itt viszont nem mond semmit Obi-Wan-nak elmondja, elvégre Bailnek mi köze ehhez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Nálunk is legyen ilyen. :shock: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Ezt a minőséget sasoljátok! Nyissátok meg új ablakban! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Obi-Wan-nak elmondja, elvégre Bailnek mi köze ehhez? És hol utal arra, hogy az előtt beszélt Qui-Gonnal, hogy Bail megjelent? Jó, te, én és a rajongók java tudja, ha mást nem, a könyvből. De más? És ha én, mint rajongó is fölöslegesnek tartom? Mert nekem ez a "Qui-Gon visszatért a halálból" már az ep2-ben lejött, Yoda arról is beszélhetne. Egyszerűen, azt a jelenetet totálisan hevenyészett módon rakták bele. Yoda csak ül és csúnyán néz, a jónép meg találja ki, mit csinál éppen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Az igen... már-már a bolhák is láthatóak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Yoda csak ül és csúnyán néz, a jónép meg találja ki, mit csinál éppen. Miért kellene kitalálnia? Yodát megszólítja Bail. Ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Az igen... már-már a bolhák is láthatóak Döbbenetes a képminőség. Persze tudom, hogy ezek csak képek, de akkor is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Miért kellene kitalálnia? Yodát megszólítja Bail. Ennyi. Hát, ennyiért lemodellezni egy teljes Yodát és hátteret a sok sziklával, betenni egy teljesen új helyszínt... ez fölösleges. Más határozottan kellő dolgok meg kimaradnak, de Yoda megszólítása az kellett. Minden estere, még reménykedem, hogy adnak értelmet ennek a jelenetnek. Döbbenetes a képminőség. Persze tudom, hogy ezek csak képek, de akkor is. De mi lesz itt mozgásban... hajaj... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 19. Minden estere, még reménykedem, hogy adnak értelmet ennek a jelenetnek. Van értelme. Bail értesíti Yodát, hogy megérkezett Kenobi. Egyébként pedig Yoda miért ne lehetne magába zuhanva? Kiírtották a Jedi rendet. Pár snitt meditálást megér a dolog. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Ezt a minőséget sasoljátok! Hát akárki akármit mond, extrákban a GYu DVD lenyomhatja az SW-t, de képminőségben semmi nem múlja felül az SW DVD-ket. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Nagyon jó képek!Csak sajna nálunk nem lesz ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Csak sajna nálunk nem lesz ilyen Mármint milyen nem lesz? Az extra DVD? Mert az valóban nem lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Csak sajna nálunk nem lesz ilyen Mármint milyen nem lesz? Az extra DVD? Mert az valóban nem lesz. Igen, az extra DVD.Hogy dögöljenek meg... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hát ezaz extra DVD egy nagy marketing marhaságnak tünik: "Includes R2-D2 & C-3PO's Chronicles Of Luke And Anakin Skywalker." Szerintem nem különösebben nagy érvágás, hogy lemaradunk róla Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 20. Hát ezaz extra DVD egy nagy marketing marhaságnak tünik: "Includes R2-D2 & C-3PO's Chronicles Of Luke And Anakin Skywalker." Szerintem nem különösebben nagy érvágás, hogy lemaradunk róla Viccelsz?Minden ami SW kell! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.