Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Palpi onnan tudta, hogy ő intézte úgy, hogy Anakin és Padmé összejöjjenek.Ő már az EP1 végén tudta, hogy Anakin lesz valamikor a tanítványa.Gondolom néha meglátogatta, Anakin meg elmondta neki, hogy szereti Padmét.Az EP2-ben meg már csak úgy intézte, hogy összejöjjenek.A házasságot szerintem meg Anakin elmondta Palpinak.Az EP3-ban kiderül, hogy őbenne bízott a legjobban.Ha buckalakó mészárlást elmesélte neki, akkor a házasság ahhoz képest semmisség.Szerintem még az álmát is elmondta neki az EP3-ban.Nyilván nem csak annyi találka volt köztük mint a filmben volt. Yoda meg Obi pedig pontosan tudta, mi a helyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerintem nem mondta el Palpinak. A reakciója palpi szövegére legalábbis, nem ezt támasztja alá. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerintem nem mondta el Palpinak. A reakciója palpi szövegére legalábbis, nem ezt támasztja alá. Mi a reakció? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Mi a reakció? Meglepett arcal: "miket beszél????" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Szerintem sem mondta el. Már csak azért sem, mert a buckalakós dolog az a saját titka, ellenben a házasság Padméjé is, közös. Ha elmondaná a lány beleegyezése nélkül, az szög lenne a kapcsolatuk koporsójára, amit pedig szándékosan nem akar Anakin. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Szerintem itt arról van szó, hogy Anakin a jedik elöl takargatja a gondolatainak eme részét, viszont Palpi előtt nem aggódik emiatt, hiszen jó ideig fogalma sincs arról, hogy a sith-el haverkodik. Ergó nem fél attól, hogy Palpi láthatja-e az agyát. A jedik meg talán csak a felszínt látják, vagyis hogy azért zavarodott, mert kémkednie kell a haverja ill. a Köztársaság vezetője után. Ami igaz is, de az igazi ok a rémálom miatt van. Mire erre rájönnek (Obi1), már késő. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Szerintem nem mondta el Palpinak. A reakciója palpi szövegére legalábbis, nem ezt támasztja alá. A regényből is világosan kiderül, hogy Ani nem mondta meg Palpinak, de Palpi tudott róla, de persze titokban tartotta. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. De a regény nem mérvadó ilyen szempontból (sem). Donát Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Hozzászólás ideje: 2007. Május 7. Meglepett arcal: "miket beszél????" Nekem ez úgy tűnik mintha hitetlenkedne ,hogy van valaki aki tudja, hogy mi módon lehet megmenteni a feleségét.Azért kérdi, hogy "miket beszél?" ,hogy mondjon a módról többet, és nem azért ,mintha Palpi beletrafált volna ,hogy neki felesége van, ő meg tagadná a kérdéssel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Lehet így is meg úgy is nézni, de úgy a legjobb ha feltételezzük, hogy az egész dolgon meglepődött. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Boldog Születésnapot ROTS! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Boldog Születésnapot ROTS! Igen, és az EPIV jövőre jönne elvileg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Nemrég olvastam hogy a film elején a keselyűdroid szövegelésének az eleje "On y va!" ami egy francia nyelvtanulási módszer vagy hasonló. Tud erről valaki valamit hogy igaz-e? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Tegnap elszúrtam mert nem néztem utána hogy pontosan mit jelent. Ha igaz ez a dolog akkor a drobicsek azt mondja hogy "Gyerünk!". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Tegnap elszúrtam mert nem néztem utána hogy pontosan mit jelent. Ha igaz ez a dolog akkor a drobicsek azt mondja hogy "Gyerünk!". Hát, én egyáltalán nem értem, mit mond akkor, azt hittem, hogy R2-hoz hasonlóan saját nyelvük van. Megint megtudtam valami újat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Dzséjt! Grievous búvóhelyén van egy Alien királynős díszlet. Legalábbis arra nagyon hasonlít a megvilágítása is, meg minden. Vagy említettem már ezt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Dzséjt! Grievous búvóhelyén van egy Alien királynős díszlet. Legalábbis arra nagyon hasonlít a megvilágítása is, meg minden. Vagy említettem már ezt? Neeem, még nem. Hol, mikor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Ez az. Vagy csak én képzelem bele? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Tényleg hasonlít a fészkében ülő királynő beállítására. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Ez tényleg úgy néz ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. És nem ez az egyetlen utalás az Alienre. Valaki nagyon szereti a készítők közül. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Állítólag ET mellett ott ülnek az Ep1 szenátusában.... szóljon aki megtalálja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Állítólag ET mellett ott ülnek az Ep1 szenátusában.... szóljon aki megtalálja. Ep1.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. (szerkesztve) És nem ez az egyetlen utalás az Alienre. Valaki nagyon szereti a készítők közül. Hát, én az ep2-ben véltem felfedezni hasonló beállítást, mint ami az Alien Resurrectionban van. Szóval bárki is ez az alien fan, már régebb óta ott ólálkodik a filmek körül. Bár ki tudja, lehet maga Lucas az De egyedül azt tudom, hogy Ron Cobb, az Alien concept art rajzolója dolgozott az ANH-n... viszont ő nem dolgozott azon kívül egyik másik SW-n sem. Edit: találtam egy közös nevezőt. A supervising art director (tököm tudja mi akar ez lenni) Peter Russell dolgozott az ep1-2-3-on, illetve az Aliens-en. Szerkesztve: 2007. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 23. CelEu-n ak egyik művészetis emberke (aki a Vader-sisakot tervezte) adott aláírást arra a képre, amin a székbe ágyazott űrutas van... sajna az az egy kép volt nála, és azt is állítólag hosszas kunyerálás után sikerült elszedni tőle. Én már csak a szerencsés szemfüles kezében láttam :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Egy eddig sosem látott animatic jött ki arról a jelenetről, amikor Obi kiválasztja Bogát. Hááát...jobb, hogy nem került be a filmbe. Szerintetek? A videó ezen a linken nézhető meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Egyetértek, nem illett volna bele a film azon szakaszába, főleg ahogy belerúgja a Boga azt a kis ufót a gyíkbudiba elég fura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Egyetértek, nem illett volna bele a film azon szakaszába, főleg ahogy belerúgja a Boga azt a kis ufót a gyíkbudiba elég fura. Ahogy emlékszem, animatics szinten elég sok gáz dolog volt az EPIII idején. Pl. volt az, amikor Yoda fetrengett a sárban, mert a wokie-k háziállatának akart látszani. Állítólag ez animatics szintjén létezett... Akkoriban a szívbaj kerülgetett az ilyen hírek miatt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Pl. volt az, amikor Yoda fetrengett a sárban, mert a wokie-k háziállatának akart látszani. Állítólag ez animatics szintjén létezett... Akkoriban a szívbaj kerülgetett az ilyen hírek miatt. És akkor nem is beszéltünk a kis zöld mester bélgázairól.. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Hozzászólás ideje: 2007. November 22. Ha a könyvből indulok ki, akkor több jelenet is van, ami nekem kicsit hiányzott a filmből, de ez speciel nem, mert nem sokat ad hozzá a történetvezetéshez. Ha a DVD-n megtalálható kivágott jeleneteket nézem, amelyeket le is forgattak, de aztán mégsem kerültek be a filmbe, mert megbontották volna a történet ívét, azok közül is több értelme lett volna néhányat mégis betenni, mint éppen ezt. Én sem bánom, hogy ilyen jelenet nem lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.