NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. 20 órával ezelőtt, caseyjones írta: Szerintem is, de a fordítás ("Üdvözletem!") annyira vicces. Szerintem ebben a fordításban is illik a karakterhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 6. Egy újabb érdekesség, nekem mindenesetre az. 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. A prequel tele van ilyen remek ábrázolásokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Az eszméletlen Obi-t cipelős szösszenet rögzítésekor Ewan-t egy habgumiból készült könnyű bábu helyettesítette. A bábu a Foamy-Wan Kenobi (saját fordítás: Habi-Wan Kenobi) nevet kapta. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Micsoda blue screen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 11. Palpi feje. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 30. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 5. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. 2020. 06. 06. - 22:53, Bence1997 írta: Egy újabb érdekesség, nekem mindenesetre az. Hú, ebbe bele se gondoltam annak idején. Ez fantasztikus. És tényleg így van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. 4 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Hú, ebbe bele se gondoltam annak idején. Ez fantasztikus. És tényleg így van. Odynak voltak erről elemzései még 2005 környékén. Érdemes visszaolvasni, bár lehet a képek már elvesztek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Pont ehhez a részhez már nem készült el, pedig Coruscantot anno megcsináltam. Az EPI-II még elérhető, néhol sikerült pótolni a képeket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pont ehhez a részhez már nem készült el, pedig Coruscantot anno megcsináltam. Az EPI-II még elérhető, néhol sikerült pótolni a képeket. Esetleg nincs tervben a közel jövőben? Egy tuti vevő akadna rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Tervbe veszem aztán meglátjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. És még a Felucia is modell volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Legalábbis egy része. Amúgy hihetetlen, hogy mennyi energiát, időt és pénzt tudtak már akkor is beleölni egy olyan helyszínbe is, ami egy percig, ha látszódik. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Ez a kedvenc díszletem/modellem az ep3-ból. Emlékszem, esküdni mertem volna, hogy a Mustafar lávától a felhős égig CGI. Nagyot néztem, amikor a DVD extrái között megláttam, hogy valójában megépítették apróban, és még a láva sem teljesen CG. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Nálam emellett az Utapau makett a nagy kedvenc. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 25. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 9. Pár érdekesség a Mustafarról! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 8. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Ryan Church - "Very early Episode 3 concepts for Mustafar, sketched in Corel Painter." 3 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. (szerkesztve) Azért ki gondolta volna az ep3 idején, hogy Mustafar egyike lesz azon kevés bolygóknak, ami szerepelt a Köztársaság, a Birodalom és az új Köztársaság idején játszódó mozifilmben is. Bár tény, hogy amikor először láttuk, azt sem hittük volna, hogy még lesz Star Wars mozifilm. Érdekes belegondolni, hogy ez az a hely, ahol Darth Vader egy életre megrokkant, és ugyanezen a bolygón az unokája, Kylo Ren megtalálta azt a Sith Útkeresőt, ami elvezette őt, és végül Rey-t és az Ellenállást is Darth Sidious fészkébe. Tatooine után talán az egyik legjelentősebb bolygó, és mindkettő Anakin Skywalkerhez köthető a legjobban. Szerkesztve: 2021. Április 12. - Dzséjt 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. Ryan Church - "Star Wars: Episode 3 early sketch concepts for the Clone War sequences - all done in mid-2000s with Corel Painter and Photoshop." 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 27. Ryan Church - "Some in-progress photos of ILM's incredible miniatures and a sketch for Episode 3's Kashyyyk Tree/command center." 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Paul Duncan - "Ryan Church early concept for the epic climactic duel between Darth Vader and Obi-Wan Kenobi on the lava planet Mustafar." 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 14. Ryan Church - "Yoda arrives at Dagobah - early Episode 3 sketch." 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.