Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Yoda József írta:

Egy-két pletyka @DanielRPK-tól

- A Mando mozi után Mangold filmje következik, majd azt követően a Rey film

- Filoni még egy Mandalorian-hoz kapcsolódó spin-offot készítene az Ahsoka után, mielőtt nekilátna a filmjének

Mangold filmje melyik is? Ne haragudj, egy (kicsit?) már össze vagyok kavarodva...

Hozzászólás ideje:

Lucasfilm non-verbális kommunikációja: minden jönni fog, csak nem akkor, amikor mondtuk, nem úgy, ahogy mondtuk és nem az, amit mondtunk... :45:

Oké, a fenti is pletyka, szóval a felét sem szabad elhinni, a másik felét pedig el kell osztani kettővel, aztán a maradékot fenntartásokkal kezelni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ami biztos, hogy 4 projekt jön ki a következő 2 évben (legalábbis amiről tudunk): SC, Andor, M&G, Ahsoka

Minden más meg olyan állapotban van, hogy még jelenleg se tudjuk, hogy melyik film érkezik majd a Mando film után. Persze várhatnak a Celebrationig a bejelentéssel, de lehet végül csak 1 filmet kapunk 2026-ban. Bármi megtörténhet.

Viszont lehet erre jövő hónapban (esetleg a decemberi CCXP-n, december 5-8 között) fény derül. A november 8-10 között megrendezésre kerülő D23 Brazíliában lesz, ahol a szombati napon a Lucasfilm képviseltetni fogja magát. A D23-on amiről hallani infókat azt tudni, hogy a Disney a Moana második részét promózza majd, a jövőre érkező Percy Jackson második évadát, a Marvel a jövőre jövő Amerika Kapitány filmet (bár ma olyat is olvastam, hogy a Thunderbolts* és a Daredevil is a pakliban lehet). A Lucasfilmnél a Skeleton Crew ami említésre kerül (szóval legkésőbb november 9 estére kapunk egy előzetest :)), de örülnék, ha más projektekről is szót ejtenének (talán egy kis animációs hír :clap2:).

image.png

Szerkesztve: - Bence1997
  • 2 héttel később...

Cryptic HD Quality (aki az epizódok játékidejét szokta általában helyesen kiszivárogtatni) úgy hallotta, hogy az Andor 2. évadból és a The Mandalorian and Grogu-ból lesz valamiféle betekintés a D23-on Star Wars fronton

(Gyanítom ezek sem lesznek publikusak)

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:
54 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kalóz anyag is megteszi. Amúgy ez mikor lesz? Nyáron is volt D23.

Ott van fentebb: a jövőhéten, ami nekünk érdekes, az szombat este lesz megtartva. 20:30-kor lesz a panel, ahol a Lucasfilm ott lesz.

2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

(Gyanítom ezek sem lesznek publikusak)

Annyit eltudok képzelni, hogy az Andor First Look kikerülhet, már persze ha az augusztusi bts videót mutatják be. Simán elhiszem, hogy egy olyat kiadnának. Előzetest nem hinném.

A Mandó meg elég távolinak tűnik nekem. Abból jövő áprilisig nem várok semmi hivatalosat.

Hozzászólás ideje:

A jövő év abból a szempontból érdekes, hogy a Marvel ugye a héten kiadta a teljes jövő évét sorozatos fronton. Na most 2023-tól az látható, hogy a Disney felváltva adta ki a két nagy franchise projektjeit.

Jövőre úgy néz ki a helyzet, hogy bár a Skeleton Crew idei darab, az utolsó két epizód január első felében lemegy. A Daredevil március 4-én érkezik, minden bizonnyal 2-3 epizódos premierrel. Az Ironheart június 24-én fog érkezni.

Ha az Andort az év első felében akarják leadni, akkor (és ha a Daredevil 3 epizódos premiert kap, a sorozat 9 epizódos lesz amúgy) a Celebration az ideális időpont. Ha azon a héten kiadják az első három részt (mint tették azt 2 éve) és utána heti egy rész jön ki, a finálé egy héttel az Ironheart előtt fog debütálni.

Szóval ez a szűk időintervallum van a sorozatnak (Április közepe-Június közepe), kivéve, ha az év második felére terveznek az Andorral. És az animációs sorozatokról nem is beszélek még.

Hozzászólás ideje:

Nem úgy volt, hogy a Skywalker sagának vége? A 10+ részek Rey nélkül nem is működnek, hisz ő az örökös. 

Hatalmas mélyrepülésbe kezdett a Lucasfilm. 

3 perccel korábban, Yoda József írta:

Saját megérzés: szerintem a Rey filmet veszi át Knight-tól és potenciális folytatásait, és ebből lett ez a pletyka, amit a Deadline leközölt

Ez még így védhető lenne, de a hivatalos "kommunikáció" tragikus. 

Hozzászólás ideje:

Kinéztem, hogy nem-e piros hó esik. Hát nem. :D

Deadline, szóval nem kispályások, de azért én egy adag sóval fogadom a hírt. A Skywalker Saga lezárult, az, hogy Rey annak nevezi magát, inkább tisztelet miatt, nem vérség alapján. Ennyi erővel később jöhet az EpXIII-XV, mert Rey egyik tanítványa tiszteletből felveszi a Skywalkerek nevét? :P

A héten D23 Braziliában. Csak jöjjön valami infó a Lucasfilmtől az eddigi projektjeik felöl, én most csak ezt várom. Legyen szó filmről vagy sorozatról (khm... animációs tartalom ügyében vakok vagyunk, pedig már fél éve végetért a Bad Batch és akkortájt jött ki az újabb Tales sorozat, halljunk valamiről!), ne pletykáljanak itt újabb trilógiákról. :D

Hozzászólás ideje:

A Skywalker Saga nem hivatalos neve a nagy filmeknek. Hivatalosan annyi a nevük, hogy Star Wars meg egy epizódszám plusz alcím. Nyugodtan lehet folytatni Skywalkerek nélkül is, ha a sztori folytatja az elődöket valamiképp. Meg ha Rey-filmekről van szó és felbukkan Luke szelleme akkor tessék, megvolt a Skywalker is benne. Ez a legkisebb baj.

A Rey-filmeknél egyébként gyanús volt, hogy valójában ez egy új trilógia csak nem akarnak rögtön három filmet bejelenteni, de ha siker akkor lesz folytatás. Szóval szerintem is az lesz amit Yoda ír.

A THR is írt róla:

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/star-wars-simon-kinberg-trilogy-1236055848/

Itt arról írnak, hogy ez nem folytatása lenne a Skywalker Sagának, hanem egy új Saga elindítását bízzák rá Kinbergre és a Lucasfilm reméli, hogy egy új irányt fog mutatni a franchisenak.

szerk.: Persze zárójelbe van téve, hogy bár a cél az, hogy új szereplők és történetek legyenek, nem elképzelhető, hogy néhány ismerős karakter felbukkanjon.

Szerkesztve: - Bence1997

@Bomarr Legyen úgy, de akkor menet közben megint változtattak.

Egyébként korábban volt arról szó, hogy a számozott részek a Skywalker sagának a történetei. Mivel Rey a szellemi örökös, simán tovább lehet vinni ezt. 

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

A THR is írt róla:

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/star-wars-simon-kinberg-trilogy-1236055848/

Itt arról írnak, hogy ez nem folytatása lenne a Skywalker Sagának, hanem egy új Saga elindítását bízzák rá Kinbergre és a Lucasfilm reméli, hogy egy új irányt fog mutatni a franchisenak.

Ez viszont akkor teljesen más, mint amit,Yoda és Bomarr gondol, hogy lesz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

A THR-es cikk gyors átfutása alapján ez NEM a Rey-film. Egyébként nekem teljesen oké, hogy megy párhuzamosan több projekt és erről a sajtó beszámol. Csak tényleg nagyon remélem, hogy viszont maga a Lucasfilm kivár a nagy hivatalos bejelentéssel egész addig amig minimum már a castingnál tart a kérdéses projekt. Forgatókönyv-irásnál tartó produkciókról légyszi ne beszéljenek.

Egyébként majd ha évek múlva készül valami átfogó cikk vagy doksi erről az éráról érdekes lesz megtudni, hogy miért volt ekkora nyomás a Lucasfilmen, hogy állandóan bejelentsenek dolgokat. A Feige filmről például utólag kiderült, hogy tényleg annyi történt, hogy Feige annyit mondott hogy "ja majd valamikor csinálnék valamit szerintem az SW-ben". És ennyi alapján lett egy hivatalos nagy bejelentés, hogy készül.... valami ami aztán igazából sose készült. El se kezdődött. Feige előbb kifarolt belőle, hogy egy betű lelett volna írva. A tipp alapból az lenne, hogy a Disney-nek a nagyrészvényesek nyugtatásához valamit mutatnia kell, hogy melyik franchise hova tart és valami Star Warst, de lehetőleg mozifilmet, elő kell vezetni.... csak a nagyrészvényesek helyében én kezdenék szkeptikus lenni mikor a legújabb film-sorozatról hallok, azután, hogy az előzőekből már lassan az összes lelett fújva, ha a mozifilmeket nézzük. 

Hozzászólás ideje:

Okulásnak, itt a halottasház. 

https://swsaga.hu/forum/114-film-projektek/

19 perccel korábban, Bomarr írta:

A THR-es cikk gyors átfutása alapján ez NEM a Rey-film. Egyébként nekem teljesen oké, hogy megy párhuzamosan több projekt és erről a sajtó beszámol. Csak tényleg nagyon remélem, hogy viszont maga a Lucasfilm kivár a nagy hivatalos bejelentéssel egész addig amig minimum már a castingnál tart a kérdéses projekt. Forgatókönyv-irásnál tartó produkciókról légyszi ne beszéljenek.

Egyébként majd ha évek múlva készül valami átfogó cikk vagy doksi erről az éráról érdekes lesz megtudni, hogy miért volt ekkora nyomás a Lucasfilmen, hogy állandóan bejelentsenek dolgokat. A Feige filmről például utólag kiderült, hogy tényleg annyi történt, hogy Feige annyit mondott hogy "ja majd valamikor csinálnék valamit szerintem az SW-ben". És ennyi alapján lett egy hivatalos nagy bejelentés, hogy készül.... valami ami aztán igazából sose készült. El se kezdődött. Feige előbb kifarolt belőle, hogy egy betű lelett volna írva. A tipp alapból az lenne, hogy a Disney-nek a nagyrészvényesek nyugtatásához valamit mutatnia kell, hogy melyik franchise hova tart és valami Star Warst, de lehetőleg mozifilmet, elő kell vezetni.... csak a nagyrészvényesek helyében én kezdenék szkeptikus lenni mikor a legújabb film-sorozatról hallok, azután, hogy az előzőekből már lassan az összes lelett fújva, ha a mozifilmeket nézzük. 

Kapkodás jeleit érzékelem, nem kicsit.

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Bomarr írta:

Nyugodtan lehet folytatni Skywalkerek nélkül is, ha a sztori folytatja az elődöket valamiképp.

Igazából már az ST is ezt tette, mert se Rey, se Kylo Ren sem Skywalker. Az egyik Palpatine leszármazott és egészen az utolsó rész utolsó másodperceiig nem nevezte senki Skywalkernek, a másik pedig csak negyedrészt Skywalker vérségi oldalról, az anyakönyvezett neve pedig Solo (ami mellesleg még az apja esetében is csak felvett név). De, ahogy @Ody Mandrell is írta, Rey a szellemi örökös, így, ha ep10-12-t akarnak, akkor őt valamiképpen bele kell gyömöszölni. Bár szerintem ne legyen ep10-12. A Galaxis sztorija menjen tovább, de az ep1-gyel indult érának legyen véglegesen vége az ep9-cel.

És ja, a következő filmes projektet ne jelentsék be addig, amíg nem járnak minimum a castingolásnál, és a már bejelentettek is előrehaladott állapotban vannak. Mert azért na, eddig a The Mandalorian and Grogu az egyetlen, amiről legalább tudjuk, hogy el fog készülni. A New Jedi Orderről is csak azért hallunk néha, mert Ridley lelkesen próbálja tüzelni az embereket, a Dawn of the Jedi meg... Ja, van egy ilyen projekt is.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Mi a fene?

https://deadline.com/2024/11/star-wars-trilogy-simon-kinberg-movies-1236169916/

A Deadline úgy tudja, hogy Simon Kinberg vezérletével jön az Ep10-12 :o

És nem, ez nem a Rey-film és folytatásai, hanem egy újabb filmes projekt!

https://rebo.hu/2024/11/07/pletyka-a-lazadok-producere-uj-star-wars-trilogiat-keszit/

A Lázadók producere volt, de dolgozott Az ébredő Erőn is.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Mi a fene?

https://deadline.com/2024/11/star-wars-trilogy-simon-kinberg-movies-1236169916/

A Deadline úgy tudja, hogy Simon Kinberg vezérletével jön az Ep10-12 :o

És nem, ez nem a Rey-film és folytatásai, hanem egy újabb filmes projekt!

Kb egy órája olvastam valahol, tán Facebook-on. Jó hangosan felröhögtem. Ez már valami végtelenül szánalmas és nevetséges egy óriáscég részéről ha igaz, ha nem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.