Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindenképpen új helyzetet teremt ez, baromi kíváncsi vagyok, hogy ez mit eredményezhet.

Hollywood Reporter:

Kennedy’s exit closes out one Star Wars era and launches a new one, with the elevation of Filoni and Brennan posing many questions with few answers yet revealed. One thing is certain: after a period of relative inactivity as the Kennedy succession was settled, Lucasfilm could see development go into hyperdrive under the new leadership.

Hozzászólás ideje:

Tetszik amit Dave mondott, az alapján a szellemiség megmarad. Az pedig, hogy nagyobb sebességre kapcsolnak üdvözítő! Talán azért is volt eddig ez a csendesebb időszak, mert a háttérben a vezető váltásra koncentráltak.

“My love of storytelling was shaped by the films of Kathleen Kennedy and George Lucas. I never dreamed I would be privileged to learn the craft of filmmaking from both of them,” said Filoni. “From Rey to Grogu, Kathy has overseen the greatest expansion in Star Wars storytelling onscreen that we have ever seen. I am incredibly grateful to Kathy, George, Bob Iger and Alan Bergman for their trust and the opportunity to lead Lucasfilm in this new role, doing a job I truly love. May the Force be with you.”

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Konkrétan az elmúlt 2-2,5 évben a bejelentésekből is visszavettek (mondjuk jogosan), ha csak a sorozatokra gondolunk, az Ahsoka az egyedüli, ami hivatalos, ezenkívül meg pletykaként kering egy horror sorozat a Lost készítő által, ami a Celebation után jelent meg, mint hír. Igaz, erre rálehet fogni, hogy a Disney most próbál visszavenni a tartalmaiból a streamingjükön, de itt gondolom a vezetőségváltás is közrejátszhatott. Most, hogy már hivatalos a dolog, az idei évtől új korszak veszi kezdetét és kitudja, hogy mi lesz bejelentve, nem hinném, hogy a Celebrationig várnának, már előtte jönni fog infó a 2028-as mozifilmről (a Disney szerintem már várja, hogy újra SW legyen a moziban évi szinten) és a streamingre is kell majd kontent legyen szó animációs vagy élőszereplős felhozatalról.

Hozzászólás ideje:

Én is így gondolom! Új vezetőség, új korszak, villantani is kell valamit! Amúgy ez k*rva nehéz lesz, mert ha csak Kennedy mozis teljesítményét nézzük, az öt mozi film, 5.5 milliárd dollár bevétel. Ezt szinte lehetetlen lesz túlszárnyalni. Persze ki tudja mik az elvárások....

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A Deadline készített Kennedyvel egy interjút, amiben a volt elnök elmondja, az elmúlt két évben már a váltást beszélték át, akkoriban találkozott a Disney vezetőivel és felajánlotta Filoni és Brennan kettősét. Továbbra is producerkedik majd.

Újból leszögezte, hogy a Starfigter egy önálló alkotás lesz, persze nem zárta ki, hogy a jövőben akár folytassák a karakterek történetét.

Mangold és Willimon beadott egy forgatókönyvet, ami elképesztő volt, de jelenleg félrelett téve a projekt. Taika és Donald Glover is adott le egy-egy anyagot.

Simon Kinberg trilógia: augusztusban olvastak tőle, aztán 4 héttel ezelőtt (az interjú decemberben készült) lett kész, egy 70 oldalas vázlat a történet főbb pontjairól. Márciusban lesz új fejlemény.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Mangold és Willimon beadott egy forgatókönyvet, ami elképesztő volt, de jelenleg félrelett téve a projekt.

Ez az első Jedis film lenne, ami ezek szerint parkolópájára került. Ezen malőrök kiszűrését várom az új vezetéstől.

Hozzászólás ideje:

Amúgy az interjút olvasva úgy néz ki, hogy Filoni és Brennan beállt Kinberg trilógiája mögé, ami így prioritást élvezhet. A többi meg félrelett téve. Fura, hogy az Új Jedi Rend filmet nem is említette. Hacsak nem olvasztották be a Kinberg trilógiába.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Amikor 2008 környékén először megláttuk ezt a cowboy kalapos figurát, ki gondolta volna, hogy egyszer majd ő lesz a Lucasfilm társvezetője, és nagyjából a Star Wars atya úristene? George Lucas padawanja révbe ért, megkapta a mester rangot és ő lett a Jedi Tanács feje. smile

Hozzászólás ideje:

Abban a pillanatban Debr.... izé... Filoni!

Riporter: Mit vár ettől a dolgotól? (Filoni lett a Boss)
Riddick: Jót várok tűlle!

:D

Na de komolyra fordítva: igazából nem volt bajom Kennedyvel. Amit szállított az elmúlt években SW név alatt, annak többségét én zabáltam. Filonitól ennél többet várok! Ő azért mégiscsak A Star Wars Atyjának a padawanja volt... szóval na! Kennedy vezetése alatt megmutathatta magát Lovagként, de itt az ideje annak, hogy valóban Mesterré váljon!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

"And as you have read, Steve Soderbergh and Adam Driver turned in a script written by Scott Burns. It was just great. Anything’s a possibility if somebody’s willing to take a risk."

No one's ever really gone P ebbe azért bele lehet látni, hogy akár a Ben Solo filmből is lehet valami

Hozzászólás ideje:

De egyébként az interjúból az jött le, hogy egy rakás beadott forgatókönyv csücsül a fiókban, de minden parkolópályára van téve, és majd az új csapat eldönti, hogy mi lesz ezekkel? Egyedül a Kinberg trilógia az, amin van aktivitás (a TMAG és a SF-t leszámítva, amik gyakorlatilag "kész" vannak)

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

De egyébként az interjúból az jött le, hogy egy rakás beadott forgatókönyv csücsül a fiókban, de minden parkolópályára van téve, és majd az új csapat eldönti, hogy mi lesz ezekkel?

Így van.

Hozzászólás ideje:

Ha sikeres lesz a Mandó film, a crossover film is előkerülhet újból. Addig meg a fókusz Kinberg trilógiáján lesz az interjú szerint.

Hozzászólás ideje:

Nyilván nagy hír, hogy történt egy váltás, de mire beérnek azok a projektek, amiket ez az új vezetés hoz tető alá, az szerintem jó sok idő lesz. Az idei év eleve még bőven a Kennedy alatt jóváhagyott projektekről szól: Maul animációs sorozat, Mando film, Ahsoka második évad. Jövőre meg ugye a Starfighter film. Így hogy semmi konkrétum, hogy mi jön majd a Kennedy projektek után, csak szerényen drukkolni tudok, a lelkesedésem beinditásához valami érdekeset is kéne villantsanak.

Hozzászólás ideje:

Most az kezdett motoszkálni bennem, hogy esetleg Filoni a jövőben megbabrálná-e valamilyen formában a The Acolyte levegőben maradt szálait? Erre a válasz nyilván az, hogy rosseb tudja! De hát na... hátha! :)

Hozzászólás ideje:

Én akár egy animációs projektnek is örülnék, amiben továbbvinnék az Akolitus történetét, de jelenleg (még?) én sem érzem, hogy errefelé mennénk. Most a cél az eljövendő (és bejelentett) projektek kiadása és az új korszak alapkövének letétele.

Hozzászólás ideje:

Nagyon elszomorított, hogy az általam legjobban várt Dawn of the Jedi film parkolópályára került és egy lapon volt említve a Hunt for Ben Solo-val. Kezdek aggódni, hogy igazam lesz: Az Akolitus bukása után a Disney nem hajlandó a közelvjövőben a Jedik hajnalával és a Régi Köztársasággal filmekben foglalkozni.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom ezt a filmet, de egyelőre nem tudjuk, hogy a Starfighter után mi lesz az irány. Obaid-Chinoy Új Jedi Rend filmjéről sem esett szó, ellenben Simon Kinberg trilógiájáról, Donald Glover Lando filmjéről és Taika Waiti filmjeiről igen. Ezekből azért azt nem tudjuk, hogy Kinberg filmtrilógiája és Waitit filmje miről szólna. Lehet amúgy az tenne jót a Star Wars-nak, ha egy korszakot és történetet mutatnának be a jövőben a filmek, mondjuk az ep9 utáni érát, amerre úgy tűnik, hogy haladhatnak majd.

Hozzászólás ideje:

Úgy tudom Kinberg trilógiája gyakorlatilag Új Jedi Rendes, poszt Exegol sztori lesz, tehát a IX. rész utáni vonalhoz fog tartozni. Jó, hogy a jövőt építik, de annak még jobban örülnék, ha az ősi múltat is feltérképeznék.

Hozzászólás ideje:

Nekem most úgy jött le, hogy a Kinberg-trilógia foogja nyitni a Filoni-Brennan érát, legalábbis annak első része. Ami szerintem reálisnak tűnik. Ha idén év végén vagy jövő év elején el tudják kezdeni a forgatást, akkor abbból 2028-ban már kész film lehet. És talán nem is lenne rossz, ha az új vezetés egy vadonatúj trilógiával mutatkozna be, legalább láthatnánk, hogyan kezelnek nagyobb projekteket. Mert bár semmi bajom Kennedy-vel, az azért világosan látszik, hogy az ST-t nem kezelték a legjobban. Ugyan voltak előre mutató ötletek, nem voltak kőbe vésett mérföldkövek és cél, és lényegében minden rendező abba az irányba ment, amerre akart. Plusz ott volt még a PT-től való érezhető távolságtartás. Az OT több ember rendezése, de egy ember víziója. A PT egy ember rendezése és víziója (ilyen téren a PT a legegységesebb trilógia). Az ST viszont sajnos két ember rendezése és féltucat ember víziója, akik közül kiemelkedik a két rendező.

Szóval jó kezdés lenne, ha a Filoni-Brennan érát egy olyan trilógia nyitná, aminek a sarokpontjai és a célja kőbe vannak vésve, és mindez egy ember, Kinberg víziója. Egy ilyen trilógia nyitásnak, pláne, ha az a Star Warson belül is egy új érát, az ep9 utáni jövőt vezetné fel, nagyszerű lenne. Közben meg lehet dolgozni az egyéb projekteken is.

Akárhogy is, jövőre azért szerintem már kell valamit mondaniuk a tervekről, mi kerül vissza a versenypályára, mi megy a kukába, mi marad parkolópályán, stb. Mert idén kifut az Ahsoka 2. évada, jövőre lemegy a Starfighter, aztán annyi. Oké, van még egy Maul-széria, de az még egyelőre kérdőjeles, hogy mennyire lesz sikeres, mennyi évaddal terveznek, stb. Ráadásul az első évada annak is le fog menni idén. Szóval sok minden nem marad jövőre, pláne az utánra. Így valamivel táplálni kell a rajongói tüzet.

És, ha már szóba került a Dawn of the Jedi, számomra nagy öröm lenne, ha bejelentenék, nem mozifilm, hanem tévésorozat lesz belőle. Nekem legalábbis elképzelni is nehéz már magát a Star Wars világát egy 20 ezer évvel korábbi állapotban. Ebben a filmben egy olyan Galaxist kéne megjeleníteni, aminek szinte semmi köze a The Acolyte-tól a The Rise of Skywalkerig megismert világhoz (most szándékosan csak a mozgóképes alkotásokra koncentrálok). Az ismert fajok megjelenhetnek, de azon kívül semmi más. És hát na, anno már az ep1 is leverte az ékszíjat sokaknál azzal, hogy nem olyan volt a látványvilága, mint az OT-nek. Itt pedig sokkal markánsabb különbség kéne. Ez az egyik, ami már önmagában is veszélyt jelenthet egy mozifilm sikerére, hiszen egy ilyen világ esetében aztán tényleg könnyű lenne azt mondani, hogy ez nem is Star Wars.

A másik, hogy a Jedi Rend megszületését szerintem két és fél órában rendesen elmesélni, hát minimum kapkodós és zanzásított lenne. Ennek szvsz valami grandiózusnak kéne lennie, amit több mint két és fél órában mesélnek el. Egy tévésorozatban úgy érzem, sokkal több tér és lehetőség lenne, ráadásul kisebb kockázattal járna.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ez egy Kennedy alatt bejelentett trilógia, ami vagy tényleg lesz vagy nem. Meglátjuk az új vezetés mennyire tud tető alá hozni projekteket. Vagy hogy mondjuk egy esetleges rosszabb Grogu-film Box Office mennyire szükiti be a mozgásterüket.

Hozzászólás ideje:
22 hours ago, Bomarr said:

Nyilván nagy hír, hogy történt egy váltás, de mire beérnek azok a projektek, amiket ez az új vezetés hoz tető alá, az szerintem jó sok idő lesz. Az idei év eleve még bőven a Kennedy alatt jóváhagyott projektekről szól: Maul animációs sorozat, Mando film, Ahsoka második évad. Jövőre meg ugye a Starfighter film. Így hogy semmi konkrétum, hogy mi jön majd a Kennedy projektek után, csak szerényen drukkolni tudok, a lelkesedésem beinditásához valami érdekeset is kéne villantsanak.

Kezdetben kezdhetnék azzal, hogy amit bejelentenek, az meg is valósul. Én már ennek is örülnék. :D De igen, kelleni fog némi idő, mire érezni fogjuk mi is a váltás hatását.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.