Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Attichitcuk (Itchy), ha nem tévedek. Ő volt Chewbacca apja a Holiday Special-ban. Egyébként nagyon jó film, bárkinek ajánlom, aki szeretne megszabadulni néhány felesleges agysejtjétől

Hozzászólás ideje:

Attichitcuk (Itchy), ha nem tévedek. Ő volt Chewbacca apja a Holiday Special-ban. Egyébként nagyon jó film, bárkinek ajánlom, aki szeretne megszabadulni néhány felesleges agysejtjétől

Hogyne, Oscar-gyanús. :evil:

Hozzászólás ideje:

Most nagyon a lelkünkbe gázoltál ám. Itt a fórumon hatalmas rajongói közösség alakult ki a film és konkrétan a Bomarr avatárján szereplő személy körül. Itchy the best! :rock::hehe::lol:

Hozzászólás ideje:

És igen Itchy viszi a pálmát pláne mikor belép a Mátrixba :D

Ha a szótárban rákeresnék az "agyhalál" kifejezésre a spoiler gomb alatti videó linkjét találnám ott :D

Figyelem az alábbi videó megtekintése garantáltan maradandó agykárosodást okoz. Ezennel megkérem önt, hogy a saját testi és lelki épségének érdekében ne indítsa el a spoiler gomb mögötti videót. (Ha mégis megtennéi, először értesítse az Országos Mentő Szolgálatot szándékáról, hogy a segítség minél hamarabb megérkezhessen önhöz)

Hozzászólás ideje:

Ody tök jó, hogy neked is állatos avatarod van :P

Kiöltözött mosómedve és napszemüveges macska :D

Szerkesztve: - JakeSully

• 1 hónappal később...
  • 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

NorbiLordi, tiszteletben tartom a politikai meggyőződésed, ám a szabályzat kimondja, hogy ez egy politikamentes fórum, így a legújabb avatarod ebben a tekintetben nem szerencsés, ezért szerintem fontold meg, hogy lecseréled.

Hozzászólás ideje:

NorbiLordi, tiszteletben tartom a politikai meggyőződésed, ám a szabályzat kimondja, hogy ez egy politikamentes fórum, így a legújabb avatarod ebben a tekintetben nem szerencsés, ezért szerintem fontold meg, hogy lecseréled.

Nem a politika volt nálam a legfőbb szempont amiért kiraktam, hanem az ukrán néphez hasonlóan magam is szláv származású vagyok így lényegében szolidaritásként raktam csak ki. Vártam egyébként mikor szól valaki, le is cseréltem :D

Hozzászólás ideje:

Akkor már tényleg az ukrános avatar. :lol: (egyébként a szláv szolidaritásból fakadóan az oroszokat is lehet támogatni, hiszen ők is abban a nyelvcsaládba tartoznak) :)

Hozzászólás ideje:

Akkor már tényleg az ukrános avatar. :lol: (egyébként a szláv szolidaritásból fakadóan az oroszokat is lehet támogatni, hiszen ők is abban a nyelvcsaládba tartoznak) :)

Igaz, de ebben a kérdésben nem ő mellettük állok :) Őket is értem mit akarnak, csak módszerük nem tetszik :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.