Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, csoli1138 írta:

Ha megtudom miért van a Yord klub, lehet csatlakozom. 

Sol mestert idézve: Mi bajod Yorddal? :P

Hozzászólás ideje:

Értem. 

Akkor Yordban járok, ha egy Fandarsztikus avatarra váltok én is. :)

Úgy is rég volt beöltözős buli.. 

Hozzászólás ideje:

Hol lehet az avatart beállítani? Már vagy fél órája nézem a beállításokat. Sehol nem találom. Van egy profilkép változtatási lehetőség, ami most az avatarom. De hol van fórumnak az avatarlistája? Mert a profilképnél csak feltöltést enged és nem listáz. Régen volt a fórumnak saját avatarlistája, egy csomó avatar közül lehetett válogatni.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Most aztán ember legyen a talpán aki avatar alapján eldönti ki írt egy hozzászólást. :D 

Most pár perce gondoltam én is, ahogy olvasgattam az új kommenteket, hogy most rá kell pillantani a nevekre is, hogy tudjam ki kicsoda :D 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Értem. 

Akkor Yordban járok, ha egy Fandarsztikus avatarra váltok én is. :)

Úgy is rég volt beöltözős buli.. 

Joining Welcome Home GIF

Hozzászólás ideje:
40 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Látom @DanCarver is Acolyte-ba öltözött. :D Szerintem a TROS óta nem volt ilyen avataros hullám. Akkor @csoli1138 szolgáltatta a képeket. Most is lehetne pár jó avatar. :P 

Jaja de vicces hogy többen is Yordot tettétek be. Nekem viszont Sol eddig az abszolút kedvencem. :D

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Hol lehet az avatart beállítani? Már vagy fél órája nézem a beállításokat. Sehol nem találom. Van egy profilkép változtatási lehetőség, ami most az avatarom. De hol van fórumnak az avatarlistája? Mert a profilképnél csak feltöltést enged és nem listáz. Régen volt a fórumnak saját avatarlistája, egy csomó avatar közül lehetett válogatni.

Sajnos ez a funkció kikopott a motorból. Az emberek jobb szeretnek saját képeket feltölteni, és ezt a mai tárhelyszolgáltatások már meg is tudják adni, szóval a legtöbb új fórummotorból kimarad ez a lehetőség. Az IPS is ilyen. Módunkban sincs beállítani avatar listát, a "costum avatar" nálunk az, hogy a fórum kreál egy színes képet, rajta a felhasználó nicknevének kezdőbetűjével. Természetesen a régi avatárokat azért kezeli a rendszer, de a tiéd pont ezért olyan eszement pixeles. A régi felbontás 120x120 volt maximum, a te képed speciel 81x81-es, ma már 500x500 is simán mehet (vagy bármekkora, amig 0,1 MB alatt marad a fájl mérete).

Hozzászólás ideje:

Jó móka, régen is az volt, igazából az tetszik, hogy az Acolyte - rajongásunkat kifejezendő bemozdultunk. Tényleg  TROS óta nem volt ilyen, de az még szervezett, időzített volt, így, hogyy spontán a jelmezbál, így még jobb! Rendezhetnénk egy kié a legjobb Yord avatar mérkőzést...

És a győztes!... Wendy, a Chewbacca jelmezben. wendy testaburger costume GIF by South Park

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@csoli1138 jobb így az avatarod. 

Igen, igazítottam egyet, a fórumszürke háttér jobb, mint a fehér. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Köszi! 1999 óta a legjobb neimoidi maszkokat produkálta az Acolyte, szvsz. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.