Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Az utolsó 10 perc egyértelműen az ukránoké volt. Szimpatikusan játszanak eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. (szerkesztve) Nézed is a meccset, vagy csak rutinból kommentelsz? Rutinból de eddig nem hiszem, hogy nagy baj lenne. 1-0 nem? Nem igazán nézek már focit, tudhatod. Kiirtották belőlem már elég régen. Szerkesztve: 2016. Június 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Rutinból de eddig nem hiszem, hogy nagy baj lenne. 1-0 nem? Nem igazán nézek már focit, tudhatod. Kiirtották belőlem már elég régen. 1-0, de az ukránok játszották a focit a félidő második részében. A németek beszorultak a saját 16-osuk elé. Még bármi lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Spanyolország - Csehország 2-0 Írország - Svédország 0-1 Belgium - Olaszország 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Spanyolország - Csehország 0-1 Írország - Svédország 1-3 Belgium - Olaszország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Spanyolország - Csehország 0-0 Írország - Svédország 1-1 Belgium - Olaszország 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Spanyolország - Csehország 1-0 Írország - Svédország 0-1 Belgium - Olaszország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Kádár bokája megsérült...f*sza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Az állás: 1. Yoda József - 15 pont 2. Wilde - 13 3. Dei - 10 3. Donát - 10 5. Nabopolasszar - 9 5. Fulcrum - 9 5. MissKarrde - 9 8. luke19 - 7 9. Ody Mandrell - 6 9. Rajmesz - 6 9. Csoli 6 12. Rog - 4 12. Nute Gunray - 4 14. Frenkie - 3 15. Darth Cupsy - 1 15. Darth Krande - 1 Holnapi program: Spanyolország - Csehország Írország - Svédország Belgium - Olaszország Ha valakinek nem stimmelne a pontszáma - szóljatok! Wilde-nak gratula a 3/3-hoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. (szerkesztve) Csak nem eltaláltam egy pontos végeredményt? És 90+2-ben jött. Karma visszaadta a Yoda tegnapi gólját szintén 90+2-ben. Sokan tippelték a németeket 2-0-ra. Szóval nem csak egyedül vagyok ügyes. Szerkesztve: 2016. Június 12. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 12. Ez nem igaz: https://twitter.com/TheEuro2016/status/742100544295051265?s=09 :lol: Löw kb. minden világversenyen lejáratja magát Komolyan, ez az ember nem fogja fel, hogy több millióan nézik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Istenem...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Nem is értem miért nem vette elő és verte ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Mit gondolhat vajon Ukrajna szövetségi kapitánya, amikor felmegy a netre, és ezt meglátja? Neki kezet is kellett fognia azzal a kézzel a meccs után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Spanyolország - Csehország: 2-0 Írország - Svédország: 1-1 Belgium - Olaszország: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. A másik felvételen Löw nem csak a pisztolyon igazított egyet, hanem a vészkijárathoz is benyúlt hátra... Wilde-nak gratula a 3/3-hoz! Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Spanyolország - Csehország: 1-0 Írország - Svédország: 0-1 Belgium - Olaszország: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Mit vártok a holnap magyar meccstől? Kíváncsi leszek a kocsmákba a városban. Körbe fogom járni őket, hogy milyen a hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Spanyolország - Csehország: 2-1 Írország - Svédország: 0-1 Belgium - Olaszország: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Spanyolország - Csehország: 1 - 1 Írország - Svédország: 0 - 2 Belgium - Olaszország: 1 - 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Tegnap betaláltam a középső meccs ivételével! Ma viszont nem tippelek. Bármi lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Mit vártok a holnap magyar meccstől? Kíváncsi leszek a kocsmákba a városban. Körbe fogom járni őket, hogy milyen a hangulat. Nekem durva lesz, mert 15-én reggel záróvizsgázom, de hát akkor is ez lesz életemben az első, amikor a válogatott nagytornán meccset játszik. Hihetetlen érzés. Egyébként ha tisztességesen játszunk, eredménytől függetlenül én már elégedett leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. España: 1 Česko: 0 Mostantól a saját nyelvükön fogom írni az országokat, hátha sikerül megzavarni Donátot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Spanyolország - Csehország 2-1 Írország - Svédország 0-2 Belgium - Olaszország 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. España: 1 Česko: 0 Mostantól a saját nyelvükön fogom írni az országokat, hátha sikerül megzavarni Donátot. Már azt is szerettem volna kérni, hogy egyben add le a tippjeidet, mert így könnyen elsiklok valamelyik fölött, főleg, mivel nem is egy sorban vannak. Tehát a tippelés módja: Spanyolország - Csehország: EREDMÉNY - EREDMÉNY. Írország - Svédország: EREDMÉNY - EREDMÉNY Belgium - Olaszország: EREDMÉNY - EREDMÉNY Ez vonatkozik mindenkire, és a könnyebb eredmény összesítés a célja. Köszi! Ody: Szerintem osztrák győzelem lesz. Én csak azt várom, hogy hajtsunk, ne legyünk besz*riak, próbáljunk meg játszani is egy kicsit. Elvárásaim nincsenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Szerintem Wilde szereti megvárni a kezdőcsapatokat, és csak utána tippelni és meg is értem hogy miért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Szerintem Wilde szereti megvárni a kezdőcsapatokat, és csak utána tippelni és meg is értem hogy miért Annyiból jogos, hogy minden meccsre a kezdésig lehet tippelni. De jobban örülnék, ha úgy tippelne, mint mindenki más: egybe küldené be a három tippet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Holnapi tippek: Ausztria-Magyarország: 2-0 Portugália-Izland: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Na a spanyolok kiszenvedték a győzelmet. A nagycsapatok közül továbbra is csak az angolok botlottak eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Holnapra: Ausztria-Magyarország: 1-1 Portugália-Izland: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.