Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Már azt is szerettem volna kérni, hogy egyben add le a tippjeidet, mert így könnyen elsiklok valamelyik fölött, főleg, mivel nem is egy sorban vannak. Most beírom így, de én azért szeretem jobban egymás alá írni a csapatokat és külön beírni, hogy melyik hány gólt szerez, mert így nehezebb összekeverni. Pl.: ha nem döntetlenre tippelek, akkor lehet, hogy akit "hazainak" írtam be, az van "vendégként" feltüntetve és így nem mindegy, hogy mondjuk 2-1, vagy 1-2. Nekem volt már még régen mikor tippmixeltem, hogy felcseréltem és nem azt húztam be győztesnek így akit akartam, hanem pont fordítva a másik csapatot. Írország - Svédország: 0 - 1 Belgium - Olaszország: 1 - 1 Szerintem Wilde szereti megvárni a kezdőcsapatokat, és csak utána tippelni és meg is értem hogy miért Ha bejön egy sérülés, akkor azért megváltozhatnak az esélyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Ausztria-Magyarország: nem tippelem meg Portugália-Izland: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Most beírom így, de én azért szeretem jobban egymás alá írni a csapatokat és külön beírni, hogy melyik hány gólt szerez, mert így nehezebb összekeverni. Pl.: ha nem döntetlenre tippelek, akkor lehet, hogy akit "hazainak" írtam be, az van "vendégként" feltüntetve és így nem mindegy, hogy mondjuk 2-1, vagy 1-2. Nekem volt már még régen mikor tippmixeltem, hogy felcseréltem és nem azt húztam be győztesnek így akit akartam, hanem pont fordítva a másik csapatot. Írország - Svédország: 0 - 1 Belgium - Olaszország: 1 - 1 Kérlek, maradjunk ennél a formátumnál. A forduló elején beírom mindig a játéknap programját, direkt csekkolom, hogy ki a hazai és ki a vendég. Azt másold ki, és írd utána az eredményt, így biztos nem lesz kavarodás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. (szerkesztve) Ausztria - Magyarország : 0-0 (és akkor vagy bejön a tippem, vagy egy ennél jobb meccset fogok nézni ) Portugália - Izland : 2-0 Szerkesztve: 2016. Június 13. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hát ez kész... http://www.youtube.com/watch?v=uZJ0Zfmre5k&feature=youtu.be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Szerintem megkértek pár ír szurkolót, hogy csináljon hangulatot. Aztán ez lett belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Az írek mindig is jófejek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Élőben láttam, zseniális volt. Erre a Mohai Bencére amúgy érdemes figyelni: jól összeszedett, minőségi munkákat szokott kiadni a kezei közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Ausztria - Magyarország 0-1 Portugália - Izland 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Élőben láttam, zseniális volt. Erre a Mohai Bencére amúgy érdemes figyelni: jól összeszedett, minőségi munkákat szokott kiadni a kezei közül. Szerintem is nagyszerű srác! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Tippelek szerdára, hogy tuti ne maradjak le. Orosz - Szlovák : 1 - 0 Románia - Svájc : 2 - 1 Franciao - Albá : 2 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Ausztria - Magyarország: 2 - 1 Portugália - Izland: 1 - 1 Remélem rendesen meg fogják izzasztani a mieink a sógorékat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Gratula MissKarrdénak aki ma 3-ból 3-at eltalált! Az állás: 1. Yoda József - 19 pont 2. MissKarrde - 18 3. Wilde - 16 4. Donát - 13 4. Fulcrum - 13 6. Dei - 11 7. Nabopolasszar - 10 7. luke19 - 10 9. Ody Mandrell - 9 10. Rajmesz - 7 11. Csoli - 6 11. Darth Krande - 6 13. Rog - 5 14. Nute Gunray - 4 15. Frenkie - 3 16. Darth Cupsy - 1 Holnapi program: Ausztria - MAGYARORSZÁG Portugália - Izland Ha valakinek nem stimmel a pontja, kérem reklamáljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Tippelek szerdára, hogy tuti ne maradjak le. Orosz - Szlovák : 1 - 0 Románia - Svájc : 2 - 1 Franciao - Albá : 2 - 0 Ha ennyire előre tippelsz nem biztos, hogy meg fogom találni, úgyhogy jobb lenne, ha akkor tippelnél, mikor aktuális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Gratula MissKarrdénak aki ma 3-ból 3-at eltalált! Úgy látszik minden nap van valaki, aki hibátlan teljesítményt hoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Szerintem is minimum x-elünk. Mindent bele fognak adni a fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ifj. Knézy Jenő ivójáték az Eb további meccseire: "kolbászol", "rácsűri", "zsuga", "leslesleslesles", "gólt érdemelt", "fejben dől el", "megmondtam". Felessel nem érdemes, mert valószínű félidőre blackout... talán sörrel kivitelezhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Úgy látom Kádár játszik. Ezért kicsit stabilabbak lehetünk hátul. Ausztria - Magyarország 2-0 Portugália - Izland 2-1 Szerkesztve: 2016. Június 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ifj. Knézy Jenő ivójáték az Eb további meccseire: "kolbászol", "rácsűri", "zsuga", "leslesleslesles", "gólt érdemelt", "fejben dől el", "megmondtam". Felessel nem érdemes, mert valószínű félidőre blackout... talán sörrel kivitelezhető. De a legdurvább játék az, ha akkor iszol, mikor hülyeséget mond vagy nem vesz észre a pályán valamit. Akkor már húsz perc után blackout, röviddel, sörrel, de talán még vízzel is. Ody: Lovrencsics sérült le végül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Az még a jobbik eset. Vajon ki játszik majd helyette? Stieber? Németh? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország 2-0 Portugália - Izland 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Még most sem hiszem el, hogy 4 és fél óra múlva játszunk. Egyszerre keveredik bennem most a felfokozott izgalom és a vizsgadrukk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország: 1-0 Portugália - Izland: 1-0 Az még a jobbik eset. Vajon ki játszik majd helyette? Stieber? Németh? Szerintem Lovre' balszélső védőt játszott volna, tehát egy védőt várok a helyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország 0-1 (igaz nem erre az eredményre számítok, de nem akarok a magyarok ellen szorítani ) Portugália - Izland 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Még most sem hiszem el, hogy 4 és fél óra múlva játszunk. Egyszerre keveredik bennem most a felfokozott izgalom és a vizsgadrukk. Sajnos én elég pesszimistán tekintek a meccsre ezért egy kicsit félek a meccstől. Túl nagy hype-t érzek a meccskörül és így benne van egy nagy pofára esés lehetősége. Nem érzem a csapatba azt az erőt ami szükséges. De ne legyen igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Ausztria - Magyarország 2-0 Portugália - Izland 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Sajnos én elég pesszimistán tekintek a meccsre ezért egy kicsit félek a meccstől. Túl nagy hype-t érzek a meccskörül és így benne van egy nagy pofára esés lehetősége. Nem érzem a csapatba azt az erőt ami szükséges. De ne legyen igazam. Hát ha neked az hype, hogy a szurkolók nem gyászhangulatban várják a meccset, akkor igazad van. De én még a szakértőktől nem olvastam elborult véleményeket, hogy mi aztán itt a döntőig meg se állunk. Sőt, mindenki hangsúlyozza, hogy az osztrák fél az esélyesebb, de a Norvégia ellen mutatott játékunkkal meglephetjük őket. És ebben igazuk is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Gratula MissKarrdénak aki ma 3-ból 3-at eltalált! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hát ha neked az hype, hogy a szurkolók nem gyászhangulatban várják a meccset, akkor igazad van. Nem szurkolókra gondoltam hanem a médiára. Még a csapból is a magyar a meccs folyik. Blikk-ben egyenes egy 2 oldalas címlapon vannak, Facebookon minden 2. poszt ezzel foglalkozik és stb. Alap esetben ezzel nem is lenne nagy bajon de ha pofára esünk akkor ezek a hangok mind átfognak csapni ELBUKTUNK, ÚJRA PADLÓN, MAGYAR BALSORS és társaira és elindul egy negatív kampány ami nem lenne igazságos mert ha mind 3-tól kikapunk az inkább a realitás mint hogy pontot szerzünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hát igen, ez elkerülhetetlen, de kb. kit érdekel, hogy mit ír a média? A hype minden országban hasonló méreteket ölt ezekben a napokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.