Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már azt is szerettem volna kérni, hogy egyben add le a tippjeidet, mert így könnyen elsiklok valamelyik fölött, főleg, mivel nem is egy sorban vannak.

Most beírom így, de én azért szeretem jobban egymás alá írni a csapatokat és külön beírni, hogy melyik hány gólt szerez, mert így nehezebb összekeverni. Pl.: ha nem döntetlenre tippelek, akkor lehet, hogy akit "hazainak" írtam be, az van "vendégként" feltüntetve és így nem mindegy, hogy mondjuk 2-1, vagy 1-2. Nekem volt már még régen mikor tippmixeltem, hogy felcseréltem és nem azt húztam be győztesnek így akit akartam, hanem pont fordítva a másik csapatot.

Írország - Svédország: 0 - 1

Belgium - Olaszország: 1 - 1

Szerintem Wilde szereti megvárni a kezdőcsapatokat, és csak utána tippelni ;) és meg is értem hogy miért :)

Ha bejön egy sérülés, akkor azért megváltozhatnak az esélyek. :)

Hozzászólás ideje:

Most beírom így, de én azért szeretem jobban egymás alá írni a csapatokat és külön beírni, hogy melyik hány gólt szerez, mert így nehezebb összekeverni. Pl.: ha nem döntetlenre tippelek, akkor lehet, hogy akit "hazainak" írtam be, az van "vendégként" feltüntetve és így nem mindegy, hogy mondjuk 2-1, vagy 1-2. Nekem volt már még régen mikor tippmixeltem, hogy felcseréltem és nem azt húztam be győztesnek így akit akartam, hanem pont fordítva a másik csapatot.

Írország - Svédország: 0 - 1

Belgium - Olaszország: 1 - 1

Kérlek, maradjunk ennél a formátumnál. A forduló elején beírom mindig a játéknap programját, direkt csekkolom, hogy ki a hazai és ki a vendég. Azt másold ki, és írd utána az eredményt, így biztos nem lesz kavarodás.

Hozzászólás ideje:

Ausztria - Magyarország : 0-0 (és akkor vagy bejön a tippem, vagy egy ennél jobb meccset fogok nézni :) )

Portugália - Izland : 2-0

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Ausztria - Magyarország: 2 - 1

Portugália - Izland: 1 - 1

Remélem rendesen meg fogják izzasztani a mieink a sógorékat. :D

Hozzászólás ideje:

Gratula MissKarrdénak aki ma 3-ból 3-at eltalált! :clap::o

Az állás:

1. Yoda József - 19 pont

2. MissKarrde - 18

3. Wilde - 16

4. Donát - 13

4. Fulcrum - 13

6. Dei - 11

7. Nabopolasszar - 10

7. luke19 - 10

9. Ody Mandrell - 9

10. Rajmesz - 7

11. Csoli - 6

11. Darth Krande - 6

13. Rog - 5

14. Nute Gunray - 4

15. Frenkie - 3

16. Darth Cupsy - 1

Holnapi program:

Ausztria - MAGYARORSZÁG

Portugália - Izland

Ha valakinek nem stimmel a pontja, kérem reklamáljon. :)

Hozzászólás ideje:

Tippelek szerdára, hogy tuti ne maradjak le.

Orosz - Szlovák : 1 - 0

Románia - Svájc : 2 - 1

Franciao - Albá : 2 - 0

Ha ennyire előre tippelsz nem biztos, hogy meg fogom találni, úgyhogy jobb lenne, ha akkor tippelnél, mikor aktuális. ;)

Hozzászólás ideje:

Ifj. Knézy Jenő ivójáték az Eb további meccseire: "kolbászol", "rácsűri", "zsuga", "leslesleslesles", "gólt érdemelt", "fejben dől el", "megmondtam". :evil: Felessel nem érdemes, mert valószínű félidőre blackout... talán sörrel kivitelezhető.

Hozzászólás ideje:

Ifj. Knézy Jenő ivójáték az Eb további meccseire: "kolbászol", "rácsűri", "zsuga", "leslesleslesles", "gólt érdemelt", "fejben dől el", "megmondtam". :evil: Felessel nem érdemes, mert valószínű félidőre blackout... talán sörrel kivitelezhető.

De a legdurvább játék az, ha akkor iszol, mikor hülyeséget mond vagy nem vesz észre a pályán valamit. Akkor már húsz perc után blackout, röviddel, sörrel, de talán még vízzel is.

Ody: Lovrencsics sérült le végül.

Hozzászólás ideje:

Még most sem hiszem el, hogy 4 és fél óra múlva játszunk. Egyszerre keveredik bennem most a felfokozott izgalom és a vizsgadrukk.

Sajnos én elég pesszimistán tekintek a meccsre ezért egy kicsit félek a meccstől. Túl nagy hype-t érzek a meccskörül és így benne van egy nagy pofára esés lehetősége.

Nem érzem a csapatba azt az erőt ami szükséges. De ne legyen igazam.

Hozzászólás ideje:

Sajnos én elég pesszimistán tekintek a meccsre ezért egy kicsit félek a meccstől. Túl nagy hype-t érzek a meccskörül és így benne van egy nagy pofára esés lehetősége.

Nem érzem a csapatba azt az erőt ami szükséges. De ne legyen igazam.

Hát ha neked az hype, hogy a szurkolók nem gyászhangulatban várják a meccset, akkor igazad van. De én még a szakértőktől nem olvastam elborult véleményeket, hogy mi aztán itt a döntőig meg se állunk. Sőt, mindenki hangsúlyozza, hogy az osztrák fél az esélyesebb, de a Norvégia ellen mutatott játékunkkal meglephetjük őket. És ebben igazuk is van.

Hozzászólás ideje:

Hát ha neked az hype, hogy a szurkolók nem gyászhangulatban várják a meccset, akkor igazad van.

Nem szurkolókra gondoltam hanem a médiára. Még a csapból is a magyar a meccs folyik. Blikk-ben egyenes egy 2 oldalas címlapon vannak, Facebookon minden 2. poszt ezzel foglalkozik és stb. Alap esetben ezzel nem is lenne nagy bajon de ha pofára esünk akkor ezek a hangok mind átfognak csapni ELBUKTUNK, ÚJRA PADLÓN, MAGYAR BALSORS és társaira és elindul egy negatív kampány ami nem lenne igazságos mert ha mind 3-tól kikapunk az inkább a realitás mint hogy pontot szerzünk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.