Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy ez az EB szerintem bűnrossz eddig.

Na, jön a szokásos fanyalgás... :roll: Szerintem meg k***a jó, kiélezett meccsek, jó magyar válogatott, mi a búbánat kell még?!

Ody: Petárdákkal szakították félbe a meccset 2-1-nél, megszakadt a meccs, a horvátok kiestek a ritmusból, és 2-2 lett.

Hozzászólás ideje:

Na, jön a szokásos fanyalgás... :roll: Szerintem meg k***a jó, kiélezett meccsek, jó magyar válogatott, mi a búbánat kell még?!

Milyen szokásos fanyalgás, ember? A magyar meccs természetesen jó volt, de a nagy csapatok számomra csalódást keltő játékot produkálnak. Igazán jó meccset ezen az EB-n én még nem láttam.

Hozzászólás ideje:

Minden tornán ezt hallgatom 2000 óta, hogy milyen sz*r az EB/VB. Most éppen tőled, máskor mástól. Egy dög nehéz szezon után minden játékos teper a saját országa sikeréért. Nincs lefutott meccs, most először tudott egy csapat 3 gólt szerezni, nincsenek nagy különbségek. Nem tudom miért kell mindig fanyalogni. Aki gólesőt vár, az nézzen archív felvételeket az '54-es VB-ről, ott talál.

Hozzászólás ideje:

Ody: Petárdákkal szakították félbe a meccset 2-1-nél, megszakadt a meccs, a horvátok kiestek a ritmusból, és 2-2 lett.

Akkor csak a szokásos. Végül is a saját csapatukat büntették. ;) Amúgy marha sz*r az EB. Ma csak hét gól volt eddig két jó meccsen. :D

Hozzászólás ideje:

Akkor csak a szokásos. Végül is a saját csapatukat büntették. ;) Amúgy marha sz*r az EB. Ma csak hét gól volt eddig két jó meccsen. :D

Szörnyű! Mindjárt kardomba dőlök, bedobok egy felest és elkezdek NBIII-as meccseket nézni felvételről, hátha látok benne egy jó kis oxizást.

Hozzászólás ideje:

Emlékeim szerint pl. a Dinamo Zágrebnél is folyamatosan problémák vannak a szurkolókkal. A horvátoktól anno a selejtezőben is levontak egy pontot, mert horogkeresztet festettek fel a pályára... szóval vannak ott is gondok, nem is kicsik.

Hozzászólás ideje:

Minden tornán ezt hallgatom 2000 óta, hogy milyen sz*r az EB/VB. Most éppen tőled, máskor mástól. Egy dög nehéz szezon után minden játékos teper a saját országa sikeréért. Nincs lefutott meccs, most először tudott egy csapat 3 gólt szerezni, nincsenek nagy különbségek. Nem tudom miért kell mindig fanyalogni. Aki gólesőt vár, az nézzen archív felvételeket az '54-es VB-ről, ott talál.

Nem gólesőt várok (az is lehet unalmas, ha nagyon egyenlőtlen a küzdelem), de emlékeim szerint a 2008-as és a 2012-es eb jobb volt.

A horvát szurkolók egyébként egész Európában az egyik legbalhésabb csoport. A Dinamo vs. Hajduk Split meccseken szinte mindig vannak problémák.

Hozzászólás ideje:

Az első 4 igencsak ellépett! :clap:

Az állás:

1. MissKarrde - 28 pont

2. Yoda József - 27

3. Wilde - 26

4. Dei - 24

5. Fulcrum - 21

5. Nabopolasszar - 21

7. Donát - 19

8. Rajmesz - 18

9. Darth Krande - 15

9. Nute Gunray - 15

9. Ody Mandrell - 15

12. luke19 - 14

13. Csoli - 13

13. Rog - 13

15. Frenkie - 3

16. Darth Cupsy - 1

Holnapi program:

Belgium - Írország

Izland - MAGYARORSZÁG

Portugália - Ausztria

Hozzászólás ideje:

Jó kis műsort rittyentettek össze azok a horvát marhák fene a belüket. Meg azok a szuper biztonságiak... Tán jobb lett volna őket be se küldeni a szurkolók közelébe. Legalább nem lett volna mitől azoknak a mosogatószereknek bevadulni.

Belgium - Írország: 1 - 1

Izland - Magyarország: 1 - 2

Portugália - Ausztria: 2 - 1

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, hogy ilyen akciókkal rontanak el egy meccset a szurkolók :(

Az első 4 igencsak ellépett! :clap:

:)

Mai tippek:

Belgium - Írország: 1-1

Izland - MAGYARORSZÁG: 0-1

Portugália - Ausztria: 2-0

Hozzászólás ideje:

Belgium - Írország: 2-1

Izland - MAGYARORSZÁG: 2-0 (Ausztria ellen is 2-0 írtam ellenünk és mi nyeretünk 2-0-ra hátha most is bejön)

Portugália - Ausztria: 2-1

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.