FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A lényeg, hogy megy, most már bármikor át tudod állítani. Csak vigyázni kell, mert ezek fontos file-ok, biztonsági másolat mindig legyen, főleg, ha programmal turkálsz bele dolgokba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Utánna se tudok felülírni a System32-ben. Mit akarsz ott felülírni? Miért nem jó neked egy működő rendszer? Abba soha ne piszkálj bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. A lényeg, hogy megy, most már bármikor át tudod állítani. Csak vigyázni kell, mert ezek fontos file-ok, biztonsági másolat mindig legyen, főleg, ha programmal turkálsz bele dolgokba. Mit akarsz ott felülírni? Miért nem jó neked egy működő rendszer? Abba soha ne piszkálj bele. Témához kellett volna, de van róla backup szóval ha elb*sztam volna se lett volna gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Mi annak a programnak a neve amivel OP rendszereket lehet virtuálisan futtatni, tehát telepítés nélkül, elég az ISO fájlt berakni? Windows 8nál volt róla szó, de elfelejtettem a nevét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 25. Mi annak a programnak a neve amivel OP rendszereket lehet virtuálisan futtatni, tehát telepítés nélkül, elég az ISO fájlt berakni? Windows 8nál volt róla szó, de elfelejtettem a nevét. WmWare. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 26. WmWare. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Tudtok abban segíteni, hogy a Win7 -hez kell-e valami speciális driver a scan számára? A nyomatótm multifunkciós, mindent csinál, csak éppen scannelni nem akar. Nem látja a nyomtatót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Tudtok abban segíteni, hogy a Win7 -hez kell-e valami speciális driver a scan számára? A nyomatótm multifunkciós, mindent csinál, csak éppen scannelni nem akar. Nem látja a nyomtatót. Szerintem a nyomtatód honlapján nézz körül, szerintem lehet kell hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Felraktam egy win7 -es cuccot hozzá, de nem működik továbbra se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Felraktam egy win7 -es cuccot hozzá, de nem működik továbbra se. Akkor átpasszolom ezt Frenkienek ha nem haragszik meg érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 29. Tudtok abban segíteni, hogy a Win7 -hez kell-e valami speciális driver a scan számára? A nyomatótm multifunkciós, mindent csinál, csak éppen scannelni nem akar. Nem látja a nyomtatót. Nem kell hozzá külön driver. Szerintem elromlott a scan része Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Ilyen teljesen átlátszó tálcát hogy lehet csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. A helyzet a következő: vígan böngészgetek, egyszer csak nem reagál az egér. Nézem, a piros optikás cucc egyszer világít, egyszer nem, gyakrabban nem. Ilyenkor mit lehet tenni? Kuka az egész egér vagy meg lehet még csinálni? Szervízbe vinni esetleg? Ott mire megcsinálják megöregszem, a pótegér meg kész lottó: egyszer reagál egyszer nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Vegyél egy újat, vannak már 2 rugóért jó egerek(a szerviz árakat nem tudom), és tovább bírja majd mint egy javított. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Vegyél egy újat, vannak már 2 rugóért jó egerek(a szerviz árakat nem tudom), és tovább bírja majd mint egy javított. Jó csak Februárig garanciás, ha ki tudják cserélni akkor inkább kicseréltetném. Oké 2-3 ezer nem sok egérre de nekem pont tökéletes az az egér. Fél éve vettem, nem tudom mitől krepált be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Jó csak Februárig garanciás, ha ki tudják cserélni akkor inkább kicseréltetném. Oké 2-3 ezer nem sok egérre de nekem pont tökéletes az az egér. Fél éve vettem, nem tudom mitől krepált be... Ja... ha van rajta garancia, akkor nem tudom miről beszélünk. Cseréltesd ki a fenébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Ja... ha van rajta garancia, akkor nem tudom miről beszélünk. Cseréltesd ki a fenébe. Jó és az kb. mennyi idő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Nem tudom, az én egereim mindig "túlélték" a garanciájukat. Szerintem menjél oda és egyszerűen kérj egy cserét, csak az a lényeg hogy legyél magabiztos, akkor nagyobb eséllyel csinálják azt amit mondasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 17. Nem tudom, az én egereim mindig "túlélték" a garanciájukat. Szerintem menjél oda és egyszerűen kérj egy cserét, csak az a lényeg hogy legyél magabiztos, akkor nagyobb eséllyel csinálják azt amit mondasz Rendben Csak hétvégén nincsenek nyitva, hétfő meg ünnep... jókor sz*rt be nem mondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. (szerkesztve) Nekem olyan gondom van, hogy a monitor no signal jelzést kap a gép felől. Próbáltam másik videó kártyát, nem csak AGP-st, hanem régi, S3-at is, de ugyanaz. Kiszedtem a ramokat, nélkülük próbáltam, de úgy is, utána próbáltam 1db-al a másik portba, szintén. Előtte észrevettem, hogy az elem lemerült a gépben, mert minden indításnál nullázta az időt és 2001-re állt vissza. Tettem bele új elemet, de még így sem indul. Lehet a Setup miatt van gond a géppel? Azt hiába próbálom, hogy kiveszem az elemet és várok, mivel gondolom a régi lemerült, azért felejtett el mindig mindent, tehát ez sem lenne megoldás. Nem tudom mit tegyek, ezzel a géppel jó a monitor, kipróbáltam.... Szerkesztve: 2012. Augusztus 27. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Másik gépre próbáltad kötni a monitort? Azért kérdem mert egyszer volt nekem is hasonló, de mint kiderült a monitor volt a ludas és nem a gép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Nem tudom mit tegyek, ezzel a géppel jó a monitor, kipróbáltam.... Tettem bele új tápot, így sem jó, volt egy CMOS reset, de még így is hibás. Amit észrevettem, hogy semmi csipogás, ha kiveszem a ramokat, a v.kártyát, bármit, a gép nem észleli. A merevlemezek pörögnek, de ennél tovább nem megy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Az a gyanúm, hogy az alaplap kihalt alóla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Ahogy felénk mondják: "Ilyet én még nem b*sztam!" Szerelgetem, közben a 5.1ből kivezető kábel bedugva maradt és a fő hangszóró kábele annyira megfeszült, hogy miközben a ramot tettem vissza beleesett a gépbe, pont a VGA fölé, arra a részre, ahol semmi lényeges dolog nincsen. Na mondom, remek...remélem 1-2 dióda ettől tönkrement. Kapcsolom a gépet, már minden reményt vesztve, csippan, bootol, megy... komolyan, ha gond van a géppel, rúgj bele nem is olyan hülye tanács! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Ezt hívják PC-s X-aktának! ... de az a lényeg, hogy mégsem alaplap hibás és hogy működik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Ahogy felénk mondják: "Ilyet én még nem b*sztam!" Szerelgetem, közben a 5.1ből kivezető kábel bedugva maradt és a fő hangszóró kábele annyira megfeszült, hogy miközben a ramot tettem vissza beleesett a gépbe, pont a VGA fölé, arra a részre, ahol semmi lényeges dolog nincsen. Na mondom, remek...remélem 1-2 dióda ettől tönkrement. Kapcsolom a gépet, már minden reményt vesztve, csippan, bootol, megy... komolyan, ha gond van a géppel, rúgj bele nem is olyan hülye tanács! Na ilyenem nekem is volt Valamiért nem akart a bootnál tovább menni, ez még a régin volt. Na mondom szétszedem megnézem. Ugye nyár volt, meleg, gépház egyik oldala levéve. Nézem, az alaplapon volt egy papírzsebkendő, ami gőzőm nincs hogy került oda, nem is a hűtőn volt, csak úgy rajta. Levettem róla és jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. ... komolyan, ha gond van a géppel, rúgj bele nem is olyan hülye tanács! Már én is jártam úgy, hogy ráütöttem a gépre, és helyrejött a problémája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szia, UPC kábel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Szia, UPC kábel. Hogy tetszik mondani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 21. 22.13kor, 7sör után, én is haluznék egy UPC kábelt, szerintem nincsen ezzel semmi gond! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.