Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na, megvettem azt a kiszemelt billentyűzetet.

Baromi jól néz ki :)

Csak az a gond, hogy nem közvetlen a gombok világítanak, hanem a gombok körül. De egy picit bevilágít oda is, így ha nagyon sötét van, akkor látszanak a gombok.

Hozzászólás ideje:

Az nem jó, ha továbbítod a már meglévő levelet?

Egy levélre válaszként kell írnom valamit, amihez csatolnom kéne a másik levelet. Végül szimplán bemásoltam a tartalmat a válaszlevélbe csatolás helyett, hátha úgy megfelelő lesz.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lehet hogy nagyon egyértelműt kérdezek, de ha egy rakás személyes file-t letöröltem a gépről és utána csinálok a Ccleanerrel egy egyszeres felülírást, akkor utána maga a szabad terület már nem lesz több mint amennyi a törlés után volt, ugye? Esetleg arra van esély, hogy a sérülés miatt törölhetetlen roncs file-ok egy részétől is megváljak?

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy nagyon egyértelműt kérdezek, de ha egy rakás személyes file-t letöröltem a gépről és utána csinálok a Ccleanerrel egy egyszeres felülírást, akkor utána maga a szabad terület már nem lesz több mint amennyi a törlés után volt, ugye? Esetleg arra van esély, hogy a sérülés miatt törölhetetlen roncs file-ok egy részétől is megváljak?

Nem lesz több. A roncsfile-okra meg formatálás.

Hozzászólás ideje:

Azért az egy vadbarom aki negyed millió forintot kiad egy telefonért. :)

Legyen csak ilyen drága a sokk bolond úgy is megveszik.

Osztálytársam megtette tavaly egy iPhone 6S-el. :D:facepalm:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kinek hogy tetszik az Acer Predator 21X "laptop"? :)

Állítólag asztali még a hivatalosan be nem jelentett 7. generációs proci van benne, és 2 db asztali gtx 1080. Az, hogy most tényleg asztali proci és kari lesz benne, nem tudom, az általam olvasott honlapokon nem láttam, de a TheVR csatornán mondta a csávó.

Ha igaz akkor az Acernél gyakorlatilag egy igen erős asztali PC-t összetömörítettek egy laptoppá. Bár szerintem 2 db 1080 teljesen felesleges 2560X1080-ra (sőt, az egy darab is) de ha már ennyire megy a megalománia, akkor legalább 3440X1440-es lehetne a kijelző. Bár egy gtx 1080 is röhejesen könnyen megbirkóznia 3440X1440-el; de hát ha csúcskategóriáról beszélünk, akkor gyakorlatilag nincs felső határ.

De gondolom a net tele lesz tesztel ha kijön a laptop, én nagyon várom. Bár szerintem növesztenem kell még 3 vesét hogy megvehessem. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Ocsmány és overkill. Tipikusan olyan termék lesz mint az iPhone: megmutathatod, hogy neked ilyenre is tellik. Már egy 1080 kielégít minden mai igényt (hacsak nem render-parkot akarsz a laposodból csinálni). Arról nem is beszélve hogy egy ilyen úgy fogyaszt, mint egy űrrepülő, a táp valószínűleg akkora, mint egy mélynyomó, és aksiról nem hiszem, hogy 1,5 óránál tovább bírja. Kíváncsi vagyok hogyan oldják meg a hőelvezetést, mert ha valahogy mégis sikerül kimaxolni mindkét videókártyát, akkor valószínűleg a burkolaton már tojást is lehet sütni.

Vannak értelmes gamer laptopok. Ez nem az.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Új laptopon most először futtattam CCleanert. Mi a rozsdától csinálja, hogy pl ide újra be kell jelentkeznem, miközben a Facebook-on bent maradtam? (Egyikből sem léptem ki előtte)

Hozzászólás ideje:

Van olyan fórumtag, aki Nokia/Microsoft telefont használ Windows Phone 10 OS-el?

Kinéztem a Lumia 650 telefont, és láttam, hogy azon már ez van(jelenlegi Lumia telefonomon nem frissithető erre, igy nincs a rendszerrel tapasztalatom).

Kérdéseim, hogy bug mentes-e már a rendszer, nem fagyogat be? Azok az app-ok mind megvannak rá, amik a 8.1-re is voltak?

További tapasztalatokat is szivesen fogadok. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi, akkor valószinü megveszem majd. Akkor minden app van rá gondolom ugyanúgy, főleg az ilyen átlátszó csempés app-k lennének fontosak, hogy pl. a facebook ikon átlátszó legyen stb.

Hozzászólás ideje:

Árukeresőn keresgéltem laptopokat, és találtam ezt mindenhol közel 200 ezer forint, de itt csak 20ezer. Megrendeltem, és a visszaigazoló emailben is ez az összeg szerepel. Akkor kötelesek lesznek kiszállitani ennyiért?? Nagyon jó kis specifikációja van, nekem meg pont kellett egy új laptop. :D

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Árukeresőn keresgéltem laptopokat, és találtam ezt mindenhol közel 200 ezer forint, de itt csak 20ezer. Megrendeltem, és a visszaigazoló emailben is ez az összeg szerepel. Akkor kötelesek lesznek kiszállitani ennyiért?? Nagyon jó kis specifikációja van, nekem meg pont kellett egy új laptop. :D

LOL. :D

Én is megrendeltem egyet, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

Hozzászólás ideje:

Mozillánál olyan problémám jelentkezik, hogy mikor görgetek lefele egy képnél vagy videónál elcsúsznak az oldalak és jó pár görgetéssel lejjebb is ugyanolyan, majd a vége felé ismét jó, de az elcsúszott részben így nem látom a tartalmat valaki tudna esetleg megoldást. készítettem egy print screent, hogy szemléltesse a dolgot.

mozilla.png

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.