Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Az nem jó, ha továbbítod a már meglévő levelet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Na, megvettem azt a kiszemelt billentyűzetet. Baromi jól néz ki Csak az a gond, hogy nem közvetlen a gombok világítanak, hanem a gombok körül. De egy picit bevilágít oda is, így ha nagyon sötét van, akkor látszanak a gombok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Szép. Bár én valamivel szolidabbra és egyszínűbbre vágynék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 23. Az nem jó, ha továbbítod a már meglévő levelet? Egy levélre válaszként kell írnom valamit, amihez csatolnom kéne a másik levelet. Végül szimplán bemásoltam a tartalmat a válaszlevélbe csatolás helyett, hátha úgy megfelelő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Holnap hozom a konfigot. És pár gondolatot hozzá. Kicsit lassú mostanság a reakcióidőm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. Holnap hozom a konfigot. Nem semmi konfig lehet, ha ennyit agyalsz rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Bezony! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Lehet hogy nagyon egyértelműt kérdezek, de ha egy rakás személyes file-t letöröltem a gépről és utána csinálok a Ccleanerrel egy egyszeres felülírást, akkor utána maga a szabad terület már nem lesz több mint amennyi a törlés után volt, ugye? Esetleg arra van esély, hogy a sérülés miatt törölhetetlen roncs file-ok egy részétől is megváljak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 9. Lehet hogy nagyon egyértelműt kérdezek, de ha egy rakás személyes file-t letöröltem a gépről és utána csinálok a Ccleanerrel egy egyszeres felülírást, akkor utána maga a szabad terület már nem lesz több mint amennyi a törlés után volt, ugye? Esetleg arra van esély, hogy a sérülés miatt törölhetetlen roncs file-ok egy részétől is megváljak? Nem lesz több. A roncsfile-okra meg formatálás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Magyarországon lesz a legdrágább az iPhone 7 Sehol a világon nem lesz olyan drága a frissen bemutatott iPhone 7, mint Magyarországon.... http://index.hu/tech/2016/09/10/magyarorszagon_lesz_messze_a_legdragabb_az_iphone_7/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Szánalmas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Azért az egy vadbarom aki negyed millió forintot kiad egy telefonért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Legyen csak ilyen drága a sokk bolond úgy is megveszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Azért az egy vadbarom aki negyed millió forintot kiad egy telefonért. Legyen csak ilyen drága a sokk bolond úgy is megveszik. Osztálytársam megtette tavaly egy iPhone 6S-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Nem semmi konfig lehet, ha ennyit agyalsz rajta Frenkie lesz konfig vagy nem? Engem is érdekelne, ha meg nem tudod kihozni, akkor inkább írd azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. (szerkesztve) Kinek hogy tetszik az Acer Predator 21X "laptop"? Állítólag asztali még a hivatalosan be nem jelentett 7. generációs proci van benne, és 2 db asztali gtx 1080. Az, hogy most tényleg asztali proci és kari lesz benne, nem tudom, az általam olvasott honlapokon nem láttam, de a TheVR csatornán mondta a csávó. Ha igaz akkor az Acernél gyakorlatilag egy igen erős asztali PC-t összetömörítettek egy laptoppá. Bár szerintem 2 db 1080 teljesen felesleges 2560X1080-ra (sőt, az egy darab is) de ha már ennyire megy a megalománia, akkor legalább 3440X1440-es lehetne a kijelző. Bár egy gtx 1080 is röhejesen könnyen megbirkóznia 3440X1440-el; de hát ha csúcskategóriáról beszélünk, akkor gyakorlatilag nincs felső határ. De gondolom a net tele lesz tesztel ha kijön a laptop, én nagyon várom. Bár szerintem növesztenem kell még 3 vesét hogy megvehessem. Szerkesztve: 2016. Szeptember 20. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 20. Ocsmány és overkill. Tipikusan olyan termék lesz mint az iPhone: megmutathatod, hogy neked ilyenre is tellik. Már egy 1080 kielégít minden mai igényt (hacsak nem render-parkot akarsz a laposodból csinálni). Arról nem is beszélve hogy egy ilyen úgy fogyaszt, mint egy űrrepülő, a táp valószínűleg akkora, mint egy mélynyomó, és aksiról nem hiszem, hogy 1,5 óránál tovább bírja. Kíváncsi vagyok hogyan oldják meg a hőelvezetést, mert ha valahogy mégis sikerül kimaxolni mindkét videókártyát, akkor valószínűleg a burkolaton már tojást is lehet sütni. Vannak értelmes gamer laptopok. Ez nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Új laptopon most először futtattam CCleanert. Mi a rozsdától csinálja, hogy pl ide újra be kell jelentkeznem, miközben a Facebook-on bent maradtam? (Egyikből sem léptem ki előtte) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Lehet, hogy kitörölte a sütiket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. És nem sütött új sütiket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Na ez az! A Facebook sütijei ehetetlenek voltak! Mitől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Van olyan fórumtag, aki Nokia/Microsoft telefont használ Windows Phone 10 OS-el? Kinéztem a Lumia 650 telefont, és láttam, hogy azon már ez van(jelenlegi Lumia telefonomon nem frissithető erre, igy nincs a rendszerrel tapasztalatom). Kérdéseim, hogy bug mentes-e már a rendszer, nem fagyogat be? Azok az app-ok mind megvannak rá, amik a 8.1-re is voltak? További tapasztalatokat is szivesen fogadok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Lumia 640-esemet frissítettem WP10-re! Nem vettem észre hátrányt a WP8.1-hez képest... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Köszi, akkor valószinü megveszem majd. Akkor minden app van rá gondolom ugyanúgy, főleg az ilyen átlátszó csempés app-k lennének fontosak, hogy pl. a facebook ikon átlátszó legyen stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Ne aggódj, átlátszóak a csempék, de a YouTube-on is sok videót találasz a rendszerről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. (szerkesztve) Árukeresőn keresgéltem laptopokat, és találtam ezt mindenhol közel 200 ezer forint, de itt csak 20ezer. Megrendeltem, és a visszaigazoló emailben is ez az összeg szerepel. Akkor kötelesek lesznek kiszállitani ennyiért?? Nagyon jó kis specifikációja van, nekem meg pont kellett egy új laptop. Szerkesztve: 2016. Október 9. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 9. Árukeresőn keresgéltem laptopokat, és találtam ezt mindenhol közel 200 ezer forint, de itt csak 20ezer. Megrendeltem, és a visszaigazoló emailben is ez az összeg szerepel. Akkor kötelesek lesznek kiszállitani ennyiért?? Nagyon jó kis specifikációja van, nekem meg pont kellett egy új laptop. LOL. Én is megrendeltem egyet, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Törölték.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Túl szép lett volna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 10. Próba szerencse volt, de nem meglepő módon nem jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 14. Mozillánál olyan problémám jelentkezik, hogy mikor görgetek lefele egy képnél vagy videónál elcsúsznak az oldalak és jó pár görgetéssel lejjebb is ugyanolyan, majd a vége felé ismét jó, de az elcsúszott részben így nem látom a tartalmat valaki tudna esetleg megoldást. készítettem egy print screent, hogy szemléltesse a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.