kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Doug Jones: Faun: A Faun labirintusából: Paleman ugyanebből a filmből: Abe Sapien a Hellboyból: Silver Surfer: A légióban: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Nem csodálom, hogy a képről nem ugrott be, kiről van szó Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 2. Akár arcnélküli színésznek is lehetne nevezni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. (szerkesztve) Guy Pearce még hajdanán, törtető rendőrként (L.A. Confidential) Amivel igazán híres lett (Mementó) és egy királyi alakítás (ezen én ledöbbentem, nem ismertem fel) Simon Baker Egyszerű búzaként indult (LA Confidential) és mentalista lett Szerkesztve: 2012. Február 4. - Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Guy Pearce-nek vannak még érdekes arcai Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Az MS One-ban igazi keménylegény. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Most fejeztem be a Terra Novát, amiről hamarosan írok, is de előtte Stephen Lang Jól ismert gonosz szerepében az Avatárban: Taylor parancsnokként a Terra Novában: Khalar Zymként a Conanban: És a Men who stare at goatsban. XD Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Pista bá' is beléphetne az ezerarcú színészek klubjába. partis gyilkos (Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Hozzászólás ideje: 2012. Február 7. Hát ez alapján Stephen Lang a "férfiaknak néha jól áll az öregedés" tipikus esete Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Tegnap a "Tűz a víz alá" közben beugrott hogy Kelsey bátyót is láthattuk már felismerhetetlenül. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Amikor megtudtam én is eléggé meglepődtem rajta pedig nem mondhatnám hogy komolyabban meg szoktak lepni az ilyesmik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 13. Néhány hónapja elcsíptem egy "A legrosszabb nap" című filmovot és mivel felkeltette az érdeklődésemet utánanéztem mire kiderült hogy Palafedő Krisztián benne az egyik szereplő. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Nestor "Richie Alpert/Tony Garcia polgármester" Carbonell a "Füstölgő ászok"-ban: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. A másik krapek kiléte sokkal mókásabb. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Már akinek. De ha már szóba került akkor Róka Máté is itt van: [ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Kár(o)l(y) (-) Ottó, a német (Kelly hősei) a Svéd (Piedone Egyiptomban) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. (szerkesztve) Már akinek. De ha már szóba került akkor Róka Máté is itt van: Uhh ez nagyon nagy. Hosszú út vezetett el Matthew Foxnak az űber Lost alfahím szerepig. Szerkesztve: 2012. Március 28. - Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Annyira talán mégsem. A füstölgőset a LOST indulása után forgatták. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Na ezt nem tudtam. Akkor pláne lol. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Hozzászólás ideje: 2012. Március 28. Jah, én is csak pislogtam ezen a képen Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. FlóriBá megihletett. Parker Lewis átalakulása. Szerettem azt a sorozatot. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Na is mondd, én magyarul néztem, de aztán neten nem találtam sehol a teljes két évadot, így angolul szedtem le őket, TVRip-ben. Tipikusan az a sorozat volt, aminél csipogott az órám és mentem be az udvarról, ha kezdődött! Azért is szedtem le a Szúnyogember című filmet, mert jó lesz újra látni, felnőttként. Amúgy még van egy filmem tőle, az Áttörés, 1994ből, nálunk is adták. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Engem pedig Oldie ihletett meg. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Igen, őt is kedveltem, de nézzétek meg IMDB-n az önéletrajzát!!! Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV movie) Darth Vader (voice) / Owen Lars (voice) Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. (szerkesztve) Királyként kezdte... (Oroszlánszívű Richárd, Doctor Who- The Crusade) jelenleg a királyi tanács tagja. (Pycelle nagymester, Trónok harca) Vezetett felszíni támadást az Echo bázis ellen... (Veers tábornok, A Birodalom visszavág) kudarcot vallott a Negyedik Doktorral... (Scaroth, Doctor Who- City of Death) majd James Bonddal szemben is. (Aristotle Kristatos, Szigorúan bizalmas) Versenyre kelt Indiana Jones-szal... de nem lett jó vége. (Walter Donovan- Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag) szégyenében elbujdokolt a Tiltott rengetegben . (Aragog, Harry Potter és a Titkok Kamrája) Hölgyeim és uraim: Mr Julian Glover! Szerkesztve: 2012. Április 15. - Lok Durd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Szép és változatos pályafutás. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Atyaég, ezt nem gondoltam volna, hogy az a személy testesíti meg Pycelle mestert, aki anno Veers tábornokot is. Ez nagyon jó Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Mikor beírtam, pont arra gondoltam, hogy "á, ezeket úgyis mindenki tudja", de akkor örülök, hogy volt akinek tudtam újat mondani . Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Hozzászólás ideje: 2012. Április 15. Az igen, nem semmi! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.