Hozzászólás ideje: 2012. Február 1.13 éve Doug Jones: Faun: A Faun labirintusából: Paleman ugyanebből a filmből: Abe Sapien a Hellboyból: Silver Surfer: A légióban:
Hozzászólás ideje: 2012. Február 4.13 éve Guy Pearce még hajdanán, törtető rendőrként (L.A. Confidential) Amivel igazán híres lett (Mementó) és egy királyi alakítás (ezen én ledöbbentem, nem ismertem fel) Simon Baker Egyszerű búzaként indult (LA Confidential) és mentalista lett Szerkesztve: 2012. Február 4.13 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2012. Február 6.13 éve Most fejeztem be a Terra Novát, amiről hamarosan írok, is de előtte Stephen Lang Jól ismert gonosz szerepében az Avatárban: Taylor parancsnokként a Terra Novában: Khalar Zymként a Conanban: És a Men who stare at goatsban. XD
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve Szerző Pista bá' is beléphetne az ezerarcú színészek klubjába. partis gyilkos (Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő)
Hozzászólás ideje: 2012. Február 7.13 éve Hát ez alapján Stephen Lang a "férfiaknak néha jól áll az öregedés" tipikus esete
Hozzászólás ideje: 2012. Február 8.13 éve Szerző Tegnap a "Tűz a víz alá" közben beugrott hogy Kelsey bátyót is láthattuk már felismerhetetlenül.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 8.13 éve Szerző Amikor megtudtam én is eléggé meglepődtem rajta pedig nem mondhatnám hogy komolyabban meg szoktak lepni az ilyesmik.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 13.13 éve Szerző Néhány hónapja elcsíptem egy "A legrosszabb nap" című filmovot és mivel felkeltette az érdeklődésemet utánanéztem mire kiderült hogy Palafedő Krisztián benne az egyik szereplő.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 23.13 éve Szerző Nestor "Richie Alpert/Tony Garcia polgármester" Carbonell a "Füstölgő ászok"-ban:
Hozzászólás ideje: 2012. Március 23.13 éve Szerző Már akinek. De ha már szóba került akkor Róka Máté is itt van: [
Hozzászólás ideje: 2012. Március 28.13 éve Szerző Kár(o)l(y) (-) Ottó, a német (Kelly hősei) a Svéd (Piedone Egyiptomban)
Hozzászólás ideje: 2012. Március 28.13 éve Már akinek. De ha már szóba került akkor Róka Máté is itt van: Uhh ez nagyon nagy. Hosszú út vezetett el Matthew Foxnak az űber Lost alfahím szerepig. Szerkesztve: 2012. Március 28.13 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2012. Március 28.13 éve Szerző Annyira talán mégsem. A füstölgőset a LOST indulása után forgatták.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 10.13 éve FlóriBá megihletett. Parker Lewis átalakulása. Szerettem azt a sorozatot.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 10.13 éve Na is mondd, én magyarul néztem, de aztán neten nem találtam sehol a teljes két évadot, így angolul szedtem le őket, TVRip-ben. Tipikusan az a sorozat volt, aminél csipogott az órám és mentem be az udvarról, ha kezdődött! Azért is szedtem le a Szúnyogember című filmet, mert jó lesz újra látni, felnőttként. Amúgy még van egy filmem tőle, az Áttörés, 1994ből, nálunk is adták.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 10.13 éve Igen, őt is kedveltem, de nézzétek meg IMDB-n az önéletrajzát!!! Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV movie) Darth Vader (voice) / Owen Lars (voice)
Hozzászólás ideje: 2012. Április 15.13 éve Királyként kezdte... (Oroszlánszívű Richárd, Doctor Who- The Crusade) jelenleg a királyi tanács tagja. (Pycelle nagymester, Trónok harca) Vezetett felszíni támadást az Echo bázis ellen... (Veers tábornok, A Birodalom visszavág) kudarcot vallott a Negyedik Doktorral... (Scaroth, Doctor Who- City of Death) majd James Bonddal szemben is. (Aristotle Kristatos, Szigorúan bizalmas) Versenyre kelt Indiana Jones-szal... de nem lett jó vége. (Walter Donovan- Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag) szégyenében elbujdokolt a Tiltott rengetegben . (Aragog, Harry Potter és a Titkok Kamrája) Hölgyeim és uraim: Mr Julian Glover! Szerkesztve: 2012. Április 15.13 éve - Lok Durd
Hozzászólás ideje: 2012. Április 15.13 éve Atyaég, ezt nem gondoltam volna, hogy az a személy testesíti meg Pycelle mestert, aki anno Veers tábornokot is. Ez nagyon jó
Hozzászólás ideje: 2012. Április 15.13 éve Mikor beírtam, pont arra gondoltam, hogy "á, ezeket úgyis mindenki tudja", de akkor örülök, hogy volt akinek tudtam újat mondani .
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.