Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A leggyönyörübb szám amit valaha hallottam. Nagyon aranyosak együtt .Csak ezt hallgatom pár hete. Imádom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. (szerkesztve) Na meghallgattam a Forever Young albumot. Imádtam. Ajánljatok valami hasonlót! Csak ne Modern Talkinget... nagyon nem jött be, amit a másik topikba rakott Ody. Szerkesztve: 2010. Május 17. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. A leggyönyörübb szám amit valaha hallottam. Nagyon aranyosak együtt .Csak ezt hallgatom pár hete. Imádom.Ha kell 720pben, szólj, Jofi barátom felrakta a megára még anno Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Na meghallgattam a Forever Young albumot. Imádtam. Ajánljatok valami hasonlót! Csak ne Modern Talkinget... nagyon nem jött be, amit a másik topikba rakott Ody.Hallgasd az A-Ha -tól a Hunting High and Low című lemezt. Itt egy szám ízelítőnek róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 17. Hallgasd az A-Ha -tól a Hunting High and Low című lemezt. Itt egy szám ízelítőnek róla. Köszi, meglesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ez még az egyik kedvencem az albumról... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. A Take on me épp most ment le a rádióban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Egy kis hetvenes évek. Plusz egy kiss nyolcvanas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Speier Dávid nyomdokába léptem... Eredeti: Spoiler: It's a trick of my mindTwo faces bathing in the screenlight She's so soft and warm in my arms I tune it into the scene My hands are resting on her shoulders When we're dancing away for a while Oh we're moving, we're falling, We step into the fire By the hour of the wolf in a midnight dream There's no reason to hurry Just start that brand new story Set it alight, we're head over heels in love, Head over heels... The ringing of your laughter It sounds like a melody To once forbidden places We'll go for a while Fordítás: Spoiler: Épp megcsal a szememKét arc fürdik szokatlan fényben Érzem őt a karjaimban Hát felállunk mindketten A kezem a vállain pihen Eltáncolgatunk egy darabig Ó, indulunk, elesünk, A talpunk tűzben ég Itt a farkasok órája, éjfélt üt már De nincs ok sietni Minden más lett, érezni Hát valljuk be, mi egymásba estünk ám Egymásba ám Csengő kacagásodnak Dallama andalít Ami rég furcsa volt, már Teljesen más Néhol nem igazán követtem az eredetit, de az értelme nagyjából ugyanaz. Hamarosan jön a folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Néhol ugyan hiányoltam az eredeti szöveg visszaköszönését a magyar változatból de igen a lényeg tényleg benne van. Azt hiszem Speier kezdheti félteni az állását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. kolmilan, ez nagyon tetszett. Amúgy is gyönyörű dal, de én sosem láttam leírva a szövegét (pedig nekem CD lemezborítón megvan) és most nagyon megkapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Egyébként a napokban hallottam az mr2-n, hogy jön hozzánk is az A-HA koncertezni. A turné utolsó koncerntjén (amit viszont nem hallottam, hol lesz) ezt az első lemezt, a Hunting High And Low-t fogják előadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ezt rengetegszer hallottam amikor kicsi voltam. "Imimimiszemimimi." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ez mekkora. Én is csipáztam kiskoromban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Ez mekkora. Én is csipáztam kiskoromban. Nem tudom te hogy vagy vele de én ezt a klipet ma este láttam életemben először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Nem tudom te hogy vagy vele de én ezt a klipet ma este láttam életemben először. Talán egyszer régen láttam, de nem biztos. A számot viszont ismerem, mint a Hungária számainak nagy részét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Én nem ismerem annyira őket. Nekem most hirtelen csak kevés számuk ugrik be. De hát az is több a semminél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. a-ha: Hunting High and Low. Nem jött be annyira, mint a Forever Young, de csak egy kicsivel marad el tőle. Ugyanúgy imádtam. Alphaville: Afternoons in Utopia. Nem tudom, mi történt itt, stílusváltás, vagy micsoda, de ez nem tetszett annyira, mint az előző albumuk. Nagyon nem. De azért voltak jó pillanatok is. Most Pink Floyd: The Dark Side of the Moon megy. Írok arról is majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Most Pink Floyd: The Dark Side of the Moon megy. Írok arról is majd... ...most. Nagyon bejött ez is. Élveztem minden percét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 18. Pink Floyd, minden idők egyik legjobb bandája. Az Another brick in the wall pt. 2 pedig messze az alltime kedvenc számom. Szerenádon is ezt énekeltük a tanároknak. Az Echoes is zseniális szám tőlük, több mint 20(!) perces és alig van benne énekhang. Tegnap adta a tv az itthoni Spirit of Pink Floyd koncertet, elég jól nyomják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Na, jöjjön egy kis magyar érdekeltség is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Jaj oldie. A V-Motorock -tól csak a legjobb számokat hagytad ki, de nem baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Khm, khm...Mondjon valaki a mai magyar trendi csapnivaló zenekarok közül egyet aki "eljutott" idáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Asszem őket se kell bemutatni. Dalszövegük ma is sokat mondó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ezek remek zenék! A Fekete Pillangó nagyon nagy kedvenc, és Piramist is szeretem. Ha legyőzöm a technikai nehézségeket, mindjárt én is beteszem a kedvenc Piramis nótámat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Akkor most próba-szerencse. Szerintem ez a legjobb daluk. A klippet nem kell nézni hozzá, mert nem. De sajnos másmilyet csak koncertverziót találtam, ennek viszont jobb a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. B. Tóth hogy nézett ki, nem semmi. Abba meg rossz belegondolni, hogy ma Som Lajos egy lecsúszott alkesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Ugye, ugye.....amikor még a magyar zene az valódi zene volt és világszínvonalú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. (szerkesztve) Ha nosztalgiázunk ki ne felejtsük a magyar Elvist. De mehet ez is. Szerkesztve: 2010. Május 20. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 20. Lord ahogy illik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.