Hozzászólás ideje: 2008. Május 9.17 éve A legónál nyilván bekalkulálták már, hogy a "Nekem már késő fiam" egy nagy lódítás volt!
Hozzászólás ideje: 2008. Május 9.17 éve Ez a Vader-kép óriási Vader apánk már biztos tudja hogy mi az az Azkaban nem úgy mint az a hülye ürge a milliomos játékban.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 9.17 éve De legalább jól írták a nevét, ez újdonság Itt De ugyanebben a katalógusban rosszúl is le van írva
Hozzászólás ideje: 2008. Május 11.17 éve Vader nagyúr szánalmas babonái nem segítettek kideríteni, hogy mi történik Potterrel a végén? Köhh... A legós is jó. Vaderrel mentse meg a gyerek a galaxist? Szép jövőkép...
Hozzászólás ideje: 2008. Május 17.17 éve A BKV hamarosan új bérlet-tipust fog bevezetni. Ez annyira nem érdekes, de az igen, hogy az indexen a régi és az új bérleteket az alábbi képekkel mutatták be. Rég BKV bérlet: És az új:
Hozzászólás ideje: 2008. Május 19.17 éve Még jó, hogy oda van írva, hogy Chewi... Szerintem a felsőre gondolt, és az nem Burány Csubakka bérlete...
Hozzászólás ideje: 2008. Május 19.17 éve Még jó, hogy oda van írva, hogy Chewi... Sok mindent látttam én már odaírva sok helyre....
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve SW fórum valahol a galaxisban, topik neve "hibák a Star Wars Trilogy-ban" Srác aszondja: " Az Sw 2 amikor Padme és Anakin "szerelmi vallomást"tesznek egymásnak akkor ott ha nagyon figyeltek halatszik az angol is.Sőt jobban mint a magyar." :D
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve SW fórum valahol a galaxisban, topik neve "hibák a Star Wars Trilogy-ban" Srác aszondja: " Az Sw 2 amikor Padme és Anakin "szerelmi vallomást"tesznek egymásnak akkor ott ha nagyon figyeltek halatszik az angol is.Sőt jobban mint a magyar." :D Kilenc éves a drága rajongó állítólag, nézd el neki. Még a nevét se tudja helyesen leírni.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve Lehet hogy én vagyok az análfabéka, de én nem értem. Szegény srác egy magyar kalóz DVD változatott nézett, amire rágányolták a magyar szinkront, amit persze nem sikerült jól megcsinálni, így az eredeti hang is hallatszik. Na most ezt felhozni SW hibának enyhén szólva is nevetséges. Persze ha kilenc éves, akkor nem szóltam semmit.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve Szegény srác egy magyar kalóz DVD változatott nézett, amire rágányolták a magyar szinkront, amit persze nem sikerült jól megcsinálni, így az eredeti hang is hallatszik. Na most ezt felhozni SW hibának enyhén szólva is nevetséges. Persze ha kilenc éves, akkor nem szóltam semmit. Hát igen, ilyen hibát elvéteni..Lucas monnyon le. És Star Wars Trilogy-nak se éppen a tagja az AOTC.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve És Star Wars Trilogy-nak se éppen a tagja az AOTC. Ez fel sem tűnt
Hozzászólás ideje: 2008. Május 24.17 éve Kilenc éves a drága rajongó állítólag, nézd el neki. Még a nevét se tudja helyesen leírni. Perhaps he is the shit apprentice?
Hozzászólás ideje: 2008. Május 25.17 éve Ez fel sem tűnt Végül is, az egyik STar Wars Trilogy-nak tagja, a prequel trilogy-nak
Hozzászólás ideje: 2008. Május 27.17 éve Eddig f*s napom volt, bizonyos emberek miá, de ez felvidított. http://uk.youtube.com/watch?v=Gv-n0J2Pd5o&NR=1 Vader énekel Szerkesztve: 2008. Május 27.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Június 25.17 éve "Don't talk back to Vader. He'll get ya!" "Obikenobi" "The siney guy always worries" Classic
Hozzászólás ideje: 2008. Június 25.17 éve Indiana Jones a kedvenc. Hogy is mondta egy filmmel odébb, hogy a pisztoly mennyivel többet ér a fénykardnál?
Hozzászólás ideje: 2008. Június 25.17 éve A GyUsban kár hogy Legsi nem zöld lézernyilakat lődöz. Amúgy nekem a Hegylakó-átdolgozás rulzik.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 25.17 éve Mindkettő nagyon jó! De ki is az a siney guy, aki always worries? Szerkesztve: 2008. Június 25.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Június 25.17 éve De ki is az a siney guy, aki always worries? shiny guy = fényes pasas = 3PO aki mindig aggódik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.