Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. De legalább jól írták a nevét, ez újdonság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Ez a Vader-kép óriási Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. A legónál nyilván bekalkulálták már, hogy a "Nekem már késő fiam" egy nagy lódítás volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Ez a Vader-kép óriási Vader apánk már biztos tudja hogy mi az az Azkaban nem úgy mint az a hülye ürge a milliomos játékban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. De legalább jól írták a nevét, ez újdonság Itt De ugyanebben a katalógusban rosszúl is le van írva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Na Palpi ezt védd ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Vader nagyúr szánalmas babonái nem segítettek kideríteni, hogy mi történik Potterrel a végén? Köhh... A legós is jó. Vaderrel mentse meg a gyerek a galaxist? Szép jövőkép... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Kán-kánozó rohamosztagos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. A BKV hamarosan új bérlet-tipust fog bevezetni. Ez annyira nem érdekes, de az igen, hogy az indexen a régi és az új bérleteket az alábbi képekkel mutatták be. Rég BKV bérlet: És az új: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Rég BKV bérlet: ez Tarffful ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Még jó, hogy oda van írva, hogy Chewi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Még jó, hogy oda van írva, hogy Chewi... Szerintem a felsőre gondolt, és az nem Burány Csubakka bérlete... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Még jó, hogy oda van írva, hogy Chewi... Sok mindent látttam én már odaírva sok helyre.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. SW fórum valahol a galaxisban, topik neve "hibák a Star Wars Trilogy-ban" Srác aszondja: " Az Sw 2 amikor Padme és Anakin "szerelmi vallomást"tesznek egymásnak akkor ott ha nagyon figyeltek halatszik az angol is.Sőt jobban mint a magyar." :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. SW fórum valahol a galaxisban, topik neve "hibák a Star Wars Trilogy-ban" Srác aszondja: " Az Sw 2 amikor Padme és Anakin "szerelmi vallomást"tesznek egymásnak akkor ott ha nagyon figyeltek halatszik az angol is.Sőt jobban mint a magyar." :D Kilenc éves a drága rajongó állítólag, nézd el neki. Még a nevét se tudja helyesen leírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Lehet hogy én vagyok az análfabéka, de én nem értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Barátkozik az ember a DVD menüvel..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Lehet hogy én vagyok az análfabéka, de én nem értem. Szegény srác egy magyar kalóz DVD változatott nézett, amire rágányolták a magyar szinkront, amit persze nem sikerült jól megcsinálni, így az eredeti hang is hallatszik. Na most ezt felhozni SW hibának enyhén szólva is nevetséges. Persze ha kilenc éves, akkor nem szóltam semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Szegény srác egy magyar kalóz DVD változatott nézett, amire rágányolták a magyar szinkront, amit persze nem sikerült jól megcsinálni, így az eredeti hang is hallatszik. Na most ezt felhozni SW hibának enyhén szólva is nevetséges. Persze ha kilenc éves, akkor nem szóltam semmit. Hát igen, ilyen hibát elvéteni..Lucas monnyon le. És Star Wars Trilogy-nak se éppen a tagja az AOTC. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. És Star Wars Trilogy-nak se éppen a tagja az AOTC. Ez fel sem tűnt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Kilenc éves a drága rajongó állítólag, nézd el neki. Még a nevét se tudja helyesen leírni. Perhaps he is the shit apprentice? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ez fel sem tűnt Végül is, az egyik STar Wars Trilogy-nak tagja, a prequel trilogy-nak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. (szerkesztve) Eddig f*s napom volt, bizonyos emberek miá, de ez felvidított. http://uk.youtube.com/watch?v=Gv-n0J2Pd5o&NR=1 Vader énekel Szerkesztve: 2008. Május 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. "Don't talk back to Vader. He'll get ya!" "Obikenobi" "The siney guy always worries" Classic Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. 10 híres filmjelenet átalakítva fénykardpárbajra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. De marha jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Indiana Jones a kedvenc. Hogy is mondta egy filmmel odébb, hogy a pisztoly mennyivel többet ér a fénykardnál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. A GyUsban kár hogy Legsi nem zöld lézernyilakat lődöz. Amúgy nekem a Hegylakó-átdolgozás rulzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. (szerkesztve) Mindkettő nagyon jó! De ki is az a siney guy, aki always worries? Szerkesztve: 2008. Június 25. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 25. De ki is az a siney guy, aki always worries? shiny guy = fényes pasas = 3PO aki mindig aggódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.