Hozzászólás ideje: 2018. Április 7.7 éve Ez a piálós ismerős..Lehet, hogy egyet vissza kell lapozni és valaki már berakta?
Hozzászólás ideje: 2018. Április 9.7 éve 12 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: BaBy-8 C-3PO te kis hamis Szerkesztve: 2018. Április 9.7 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2018. Április 12.7 éve Najóóóó... És milyen mondatok vannak benne te jó ég... "What's up... dude" "Maul, he healed the hair" És még Snoke is elhangzik
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve 3 perccel korábban, RacerX írta: Ez tökéletes spin-off lenne: Ha nagyon érdekel -igaz Legendák-, akkor olvasd el a Gonosz útvesztőjét. Tökéletesen felvezeti az EPIII-at.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve 15 perccel korábban, luke19 írta: Ha nagyon érdekel -igaz Legendák-, akkor olvasd el a Gonosz útvesztőjét. Tökéletesen felvezeti az EPIII-at. Évekkel ezelőtt már olvastam.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Már tudom milyen "jégkocka" csináló cuccost kéne beszerezni.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve Ejj, ha Jynék kicsit előre gondolkoznak... Szerkesztve: 2018. Május 9.7 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve Mivel itt úgyis csak a projektek másolatai voltak, ezért felesleges lett volna. Arról nem is beszélve, hogy a Halálcsillag amúgyis nyomott rá egy kellően látványos "Shift+Del"-t
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve 28 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Mivel itt úgyis csak a projektek másolatai voltak, ezért felesleges lett volna. Arról nem is beszélve, hogy a Halálcsillag amúgyis nyomott rá egy kellően látványos "Shift+Del"-t Jogos!
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve 3 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Mivel itt úgyis csak a projektek másolatai voltak, ezért felesleges lett volna. Arról nem is beszélve, hogy a Halálcsillag amúgyis nyomott rá egy kellően látványos "Shift+Del"-t Nekem is rögtön ez jutott eszembe
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.